המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אה, לא, את זה אני יודע, לא התכוונתי לטוויטר שיתפקד כפורום. אלא פשוט כמקום לפריקת עצבים קולקטיבית, בערך כמו שאנחנו עושים פה, אבל עם נמענים. לא לצייץ בינינו, אלא כלפי חוץ.
נגיד כמו שהטוויטרים של הNBA מעדכנים, אז אנחנו היינו יכולים לעדכן כמה מכבי זה בית זונות, נניח. את ואור הייתם יכולים לככב.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אה, לא, את זה אני יודע, לא התכוונתי לטוויטר שיתפקד כפורום. אלא פשוט כמקום לפריקת עצבים קולקטיבית, בערך כמו שאנחנו עושים פה, אבל עם נמענים. לא לצייץ בינינו, אלא כלפי חוץ.
נגיד כמו שהטוויטרים של הNBA מעדכנים, אז אנחנו היינו יכולים לעדכן כמה מכבי זה בית זונות, נניח. את ואור הייתם יכולים לככב.
ולהסתתר מאחורי מסיכת ''צהבת''? זה פחדני
מי שבאמת עומד מאחורי המילים שלו פותח משתמש תחת שם בדוי ובלי תמונה ואומר את מה שהוא רוצה להגיד
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אה, לא, את זה אני יודע, לא התכוונתי לטוויטר שיתפקד כפורום. אלא פשוט כמקום לפריקת עצבים קולקטיבית, בערך כמו שאנחנו עושים פה, אבל עם נמענים. לא לצייץ בינינו, אלא כלפי חוץ.
מי שבאמת עומד מאחורי המילים שלו פותח משתמש תחת שם בדוי ובלי תמונה ואומר את מה שהוא רוצה להגיד
אז זה מוביל לשאלה-האם את מחזיקה בחשבון טוויטר שערורייתי?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אה, לא, את זה אני יודע, לא התכוונתי לטוויטר שיתפקד כפורום. אלא פשוט כמקום לפריקת עצבים קולקטיבית, בערך כמו שאנחנו עושים פה, אבל עם נמענים. לא לצייץ בינינו, אלא כלפי חוץ.
חשבון טוויטר כן, שערורייתי ממש לא
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אה, לא, את זה אני יודע, לא התכוונתי לטוויטר שיתפקד כפורום. אלא פשוט כמקום לפריקת עצבים קולקטיבית, בערך כמו שאנחנו עושים פה, אבל עם נמענים. לא לצייץ בינינו, אלא כלפי חוץ.
חשבון טוויטר כן, שערורייתי ממש לא
קישור לפשוטי העם?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אקסלוסיבית!
אתה התקבלת אז כמה אקסקלוסיבי זה יכול להיות?
yanay21 כתב:עשיתי Follow לטוני פארקר, ואחרי זה הציעו לי את הארדן. משהו בי קצת מת.
זה אמנם הכי מדכא ביקום, אבל על מי את מהמרת בפיינלפור הזה?
yanay21 כתב:עשיתי Follow לטוני פארקר, ואחרי זה הציעו לי את הארדן. משהו בי קצת מת.
זה אמנם הכי מדכא ביקום, אבל על מי את מהמרת בפיינלפור הזה?
yzafrir כתב:על הנייר זה קל , צסקא או פנר' פייבוריטיות . אבל כמו שזה נראה כרגע , דווקא ויטוריה וקובאן נמצאות בכושר יותר טוב כך שלא הופתע אם תיהיה סינדרלה (שוב )...
Holiday_Armadillo כתב:רק חסר את ליאב וזה יהיה הביב של הביב
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק חסר את ליאב וזה יהיה הביב של הביב
כמה רוע.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק חסר את ליאב וזה יהיה הביב של הביב
כמה רוע.
בסטנדרטים של כרמל זה פלרטוט.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק חסר את ליאב וזה יהיה הביב של הביב
כמה רוע.
בסטנדרטים של כרמל זה פלרטוט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים