המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה לעשות כאן צעדים שקולים ומדודים.
סביר להניח שהוא לא יפרוש מרצונו, וסביר גם להניח שמכבי לא תוכל להפיל יותר מדי מהעלות שלו על גורם שלישי (ביטוח לאומי או ביטוח אחר).
במידה ושני אלה אכן מתרחשים, אז אין שום סיבה מבחינת מכבי לוותר עליו או על שירותיו, ולשלם לו על זה שיישב בבית.
לדווין יש עדיין איכויות, ואולי מנוחה טובה של כמה חודשים, תוכל להחזיר אותו למצב שבו הוא מסוגל לסחוב משחק אחד בשבוע,
כשחקן ספסל (זה משהו שאמרתי כבר לפני כמה זמן).
את הווינריות והחוכמה עדיין יש לו, ואם להוריד לו את העומס ל-30-40% ממה שהוא היה רגיל, יכול להיות שגם נקבל אותו כשנצטרך.
דווקא ההחתמה של ווימס אמורה לתת שקט בהקשר הזה, כי המשבצת של סמית' כשחקן מוביל בעמדה 3 תהיה מאויישת בשחקן טוב.
מאמין שזה מה שיהיה בסוף באמת
וזה לא כזה רע האמת.
roy1000 כתב:סמית' ככל הנראה יישאר. החדשות האמיתיות בסיפור הזה הן שלמכבי יש מצוקה כלכלית לא פשוטה.
כל מי שמדמיין איזה סגל של אולסטארים בעונה הבאה חי בפנטזיות. למכבי אין כסף לנייר טואלט.
rc4991 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה לעשות כאן צעדים שקולים ומדודים.
סביר להניח שהוא לא יפרוש מרצונו, וסביר גם להניח שמכבי לא תוכל להפיל יותר מדי מהעלות שלו על גורם שלישי (ביטוח לאומי או ביטוח אחר).
במידה ושני אלה אכן מתרחשים, אז אין שום סיבה מבחינת מכבי לוותר עליו או על שירותיו, ולשלם לו על זה שיישב בבית.
לדווין יש עדיין איכויות, ואולי מנוחה טובה של כמה חודשים, תוכל להחזיר אותו למצב שבו הוא מסוגל לסחוב משחק אחד בשבוע,
כשחקן ספסל (זה משהו שאמרתי כבר לפני כמה זמן).
את הווינריות והחוכמה עדיין יש לו, ואם להוריד לו את העומס ל-30-40% ממה שהוא היה רגיל, יכול להיות שגם נקבל אותו כשנצטרך.
דווקא ההחתמה של ווימס אמורה לתת שקט בהקשר הזה, כי המשבצת של סמית' כשחקן מוביל בעמדה 3 תהיה מאויישת בשחקן טוב.
מאמין שזה מה שיהיה בסוף באמת
וזה לא כזה רע האמת.
צודק, לא רע בכלל ששחקן כזה יהיה שחקן ספסל שמקבל חוזה עצום
הרי אנחנו ברצלונה, יש לנו את הפריבילגיה לעשות את זה בלי לפגוע בשאר הסגל
MTA2311 כתב:
אתה משלם לו בכל מקרה
אתה משלם לו בכל מקרה
jol9 כתב:רוני, אנחנו לא ברצלונה, ובדיוק בגלל זה אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשלם לשחקנים שיושבים בבית (או משחקים בקבוצות
אחרות).
זה קורה עם שחקנים שאנחנו לא מעוניינים שיהיו אצלנו, אבל עם שחקן כמו סמית', אין שום סיבה שיישב בבית, או בקבוצה אחרת
ויקבל את המליון וחצי שלו ממכבי.
ברגע שיש לך שחקן טוב על העמדה של סמית', שאמור להיות השחקן המוביל, זה אוטומטית שם את דווין במצב הרבה יותר
נוח מבחינת העומס עליו והתלות בו, ולכן עוד יכול להיות שמכבי תרוויח אותו במשחקים הגדולים והחשובים שיהיו לה בעונה הבאה.
rc4991 כתב:jol9 כתב:רוני, אנחנו לא ברצלונה, ובדיוק בגלל זה אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשלם לשחקנים שיושבים בבית (או משחקים בקבוצות
אחרות).
זה קורה עם שחקנים שאנחנו לא מעוניינים שיהיו אצלנו, אבל עם שחקן כמו סמית', אין שום סיבה שיישב בבית, או בקבוצה אחרת
ברגע שיש לך שחקן טוב על העמדה של סמית', שאמור להיות השחקן המוביל, זה אוטומטית שם את דווין במצב הרבה יותר
נוח מבחינת העומס עליו והתלות בו, ולכן עוד יכול להיות שמכבי תרוויח אותו במשחקים הגדולים והחשובים שיהיו לה בעונה הבאה.
שני דברים:
1. החלטת כבר שזה הכל או כלום מבחינת החוזה שלו כשבכלל לא בטוח שלא יגיעו לפשרה
2. אם לא יגיעו לפשרה, מכבי תצטרך לשהאיר אותו בלית ברירה, ממש לא משהו משחק או לא רע
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:רוני, אנחנו לא ברצלונה, ובדיוק בגלל זה אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשלם לשחקנים שיושבים בבית (או משחקים בקבוצות
אחרות).
שני דברים:
2. אם לא יגיעו לפשרה, מכבי תצטרך לשהאיר אותו בלית ברירה, ממש לא משהו משחק או לא רע
לא החלטתי... אני רק מנחש שחוזה שנחתם לפני שנה ברעש וצלצולים, לא יבוטל כ"כ בקלות.
אתה כנראה שוכח את הדברים שסמית' יכול לתת לך כשהוא לא מותש ופצוע. הנסיון והווינריות שלו הביאו למכבי כבר לא מעט
הישגים בשנים שהוא כאן, ואני אשמח לשחקן כזה על הספסל, והעלות כרגע לא משנה, כי זה חוזה שכבר נחתם.
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:רוני, אנחנו לא ברצלונה, ובדיוק בגלל זה אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשלם לשחקנים שיושבים בבית (או משחקים בקבוצות
אחרות).
שני דברים:
לא החלטתי... אני רק מנחש שחוזה שנחתם לפני שנה ברעש וצלצולים, לא יבוטל כ"כ בקלות.
אתה כנראה שוכח את הדברים שסמית' יכול לתת לך כשהוא לא מותש ופצוע. הנסיון והווינריות שלו הביאו למכבי כבר לא מעט
הישגים בשנים שהוא כאן, ואני אשמח לשחקן כזה על הספסל, והעלות כרגע לא משנה, כי זה חוזה שכבר נחתם.
גם פרמאר הגיע ברעש וצלצולים לא פחות חזקים ותראה מה קרה
העלות ועוד איך משנה ובגלל זה מנסים להיפטר ממנו
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:רוני, אנחנו לא ברצלונה, ובדיוק בגלל זה אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשלם לשחקנים שיושבים בבית (או משחקים בקבוצות
אחרות).
שני דברים:
גם פרמאר הגיע ברעש וצלצולים לא פחות חזקים ותראה מה קרה
העלות ועוד איך משנה ובגלל זה מנסים להיפטר ממנו
אצל פארמר היה חוסר שביעות רצון של שני הצדדים, ורצון הדדי להיפרד. בגלל זה הסיפור נסגר
בנזק כספי יחסית סביר לגובה החוזה.
במקרה של סמית' אין חוסר שביעות רצון מהצד של סמית', ואין לו שום עניין להיפרד מהחוזה וממכבי, ובאמת שאין שום
סיבה שיעשה את זה, ויוותר על מליון וחצי דולר נטו.
בנוסף, פארמר הלך לשחק בNBA ועוד ימשיך לשחק, סמית' כנראה כבר לא ישחק יותר כדורסל אחרי מכבי.
אני חושב שמכבי כמו שהיא נוהגת לא מעט בשנים שבהן דני פדרמן השתלט על העסק, מנסה למזער נזקים גם על חשבון פגיעה
תדמיתית.
את הטעויות עשתה הנהלת מכבי בראשות דני פדרמן, אז למה מי שמשלם על הטעויות, צריך להיות סמית' או כל שחקן אחר?
rc4991 כתב:שני דברים:
yzafrir כתב:אני מניח שזה יגמר בפיצוי מכובד ודווין יעזוב (יפרוש? ) . כמו שהצליחו להיפטר מהחוזה של פארמר ופברני ככה יצליחו להיפטר מהחוזה שלו .
מקצועית זו החלטה נכונה בטח כשיהיה את סוני על העמדה הזאת...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־8 אורחים