המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:היא לא יכולה להמשיך בעבודה שלה. בכלל, אני חושב שהיועץ המשפטי של האיגוד (או המנהלת) לא יכול להיות אוהד "שרוף" של אף קבוצה. כלומר, לא מישהו עם מנוי.
jol9 כתב:roy1000 כתב:היא לא יכולה להמשיך בעבודה שלה. בכלל, אני חושב שהיועץ המשפטי של האיגוד (או המנהלת) לא יכול להיות אוהד "שרוף" של אף קבוצה. כלומר, לא מישהו עם מנוי.
באופן כללי, אנשים שנמצאים במקומות האלה לא אמורים להיות מזוהים עם מועדון כזה או אחר.
זה בסדר להיות אוהד בסתר, אבל לא בגלוי.
בדיוק כמו ששופט כדורסל לא אמור להיות אוהד של קבוצה.
בגלל זה חשבתי גם שזה בעייתי שלוזון היה יו"ר ההתאחדות בכדורגל.
זה לא שחסרים אנשים נייטרליים, או אפילו כאלה שבכלל לא מתעניינים בכדורסל/ספורט. איך אפשר להתייחס ברצינות ליועצת משפטית ששרה
מכבי חזירים ובית"ר אנאלפבתים?
felix_r כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:היא לא יכולה להמשיך בעבודה שלה. בכלל, אני חושב שהיועץ המשפטי של האיגוד (או המנהלת) לא יכול להיות אוהד "שרוף" של אף קבוצה. כלומר, לא מישהו עם מנוי.
באופן כללי, אנשים שנמצאים במקומות האלה לא אמורים להיות מזוהים עם מועדון כזה או אחר.
זה בסדר להיות אוהד בסתר, אבל לא בגלוי.
בדיוק כמו ששופט כדורסל לא אמור להיות אוהד של קבוצה.
בגלל זה חשבתי גם שזה בעייתי שלוזון היה יו"ר ההתאחדות בכדורגל.
זה לא שחסרים אנשים נייטרליים, או אפילו כאלה שבכלל לא מתעניינים בכדורסל/ספורט. איך אפשר להתייחס ברצינות ליועצת משפטית ששרה
מכבי חזירים ובית"ר אנאלפבתים?
שניכם טועים. רוב האנשים באיגוד מזוהים עם מועדון זה או אחר. דוגמא: שמעון מזרחי הוא ממלא מקום יו"ר איגוד הכדורסל!
הבעיה היא אחרת לגמרי. הבעיה היא, שהתפקיד המסוים הזה - יועץ משפטי, אשר אמור להבטיח את החוקיות, לא אמור בעצמו להיות שותף למעשה חוליגניזם. זה מקומם באותה המידה, כמו באותם המקרים כשאנחנו רואים תמונה של ניידת משטרה חונה בחניית נכים.
rc4991 כתב:היא עוד מעזה לטעון ששרה מילים אחרות
yanay21 כתב:מה היא כבר יכולה לשיר? "מכבי שלופים"?
שתודה בזה ותתפטר.
MTA2311 כתב:עוד בקולקציה: "ביתר אנרגטים, מכבי חביבים"
"שתהיה תשובה למכבי"
"שמעון מזרחי, תתעודד כבר"
"רגב, איפה אבא? באמת שואלים, הוא מאחר פשוט? "
" בסעודת מטוס קלה... "
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־8 אורחים