פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
09 יוני 2016, 10:35
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:לא הבנתי על איזה תחקירים מדובר? מה הסיפור פה?
אין שום סיפור. לכלוכים רגילים של הנהלת מכבי בשביל להצדיק את המעשים שלהם
הם אומרים שהוא השתמש לרעה בשם של מכבי. אני מניח שזה לא לגמרי המצאה ושיש איזשהו בסיס לזה. אתה לא חושב?
מעניין אם יש פה מישהו שמבין על מה מדובר?
אני פשוט זוכר את מקרי עבר שבהם הוכפשו כל מיני פיגורות שרק לפני יומיים היו במועדון...
אתה יודע מה? ונניח שזה נכון. למה דריקס לא פוטר בזמן אחר? למה היה צריך לחבר את הפיטורין של דריקס לכשלון המקצועי, שאין לו שום
קשר אליו?
09 יוני 2016, 11:23
jol9 כתב:אני פשוט זוכר את מקרי עבר שבהם הוכפשו כל מיני פיגורות שרק לפני יומיים היו במועדון...
אתה יודע מה? ונניח שזה נכון. למה דריקס לא פוטר בזמן אחר? למה היה צריך לחבר את הפיטורין של דריקס לכשלון המקצועי, שאין לו שום
קשר אליו?
אין לי מושג. אני באמת לא מבין מה עוד מאחורי המהלך הזה, אבל אני לא חושב שזה קשור למשהו מקצועי או שההנהלה חושבת שהם מפילים עליו איזה תיק מקצועי. אני חושב שיש פה משהו אישי וכנראה שזה יצא בימים/שבועות הקרובים.
אני סקרן לדעת באמת מה הסיפור שם.
09 יוני 2016, 12:35
מדהימה הקלות שבה נושא תופס פה.
זה פורסם רק בוואן, אלי דריקס הכחיש, הדובר של מכבי הכחיש.
מחלקת השיווק זאת המחלקה שמתפקדת הכי טוב במכבי (לראיה- כמות הספונסרים..) ככה שאין שום סיבה שיפטרו אותו.
השמועות אומרות שזה סתם ספין של אופירה בגלל שלטענתה הוא דיווח למתחרים על אדלשטיין.
09 יוני 2016, 12:41
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:לא הבנתי על איזה תחקירים מדובר? מה הסיפור פה?
אין שום סיפור. לכלוכים רגילים של הנהלת מכבי בשביל להצדיק את המעשים שלהם
הם אומרים שהוא השתמש לרעה בשם של מכבי. אני מניח שזה לא לגמרי המצאה ושיש איזשהו בסיס לזה. אתה לא חושב?
מעניין אם יש פה מישהו שמבין על מה מדובר?
מי אומרים? כרגע יש רק בעיקר הכחשות לדיווח של אופירה, ככה שלא הייתי מתעסק בזה.
אלי דריקס אמר בתגובה ל-ONE: "זה ממש לא נכון. אני לא עוזב את מכבי תל אביב".
ממכבי ת"א נמסר בתגובה: "אין כל כוונה שאלי דריקס יודח מתפקידו כמנכ"ל ואין בכוונת הנהלת הקבוצה לדון בנושא בכלל".
09 יוני 2016, 12:44
מקובי כתב:מדהימה הקלות שבה נושא תופס פה.
זה פורסם רק בוואן, אלי דריקס הכחיש, הדובר של מכבי הכחיש.
מחלקת השיווק זאת המחלקה שמתפקדת הכי טוב במכבי (לראיה- כמות הספונסרים..) ככה שאין שום סיבה שיפטרו אותו.
השמועות אומרות שזה סתם ספין של אופירה בגלל שלטענתה הוא דיווח למתחרים על אדלשטיין.
אני מקווה שאתה צודק
09 יוני 2016, 14:03
rc4991 כתב:http://m.one.co.il/Mobile/Article/15-16/2,620,1219,0/270130.html
זה נשמע הרבה יותר הגיוני. במכבי לא רוצים עוד מוני פנאן וטוב שקטעו את זה לפני שתהיה הסתבכות רבתי.
זה היה ברור לי שיש משהו מאחורי הפיטורים שלו, ובהנחה שדריקס אכן היה מעורב (בצורה כזו או אחרת) עם האורן קובי הזה בהונאת הקרקעות, טוב שהוציאו אותו מהמערכת.
09 יוני 2016, 14:05
אבל לא פיטרו אותו, אופירה אמרה שיפטרו אותו. חכה עם זה.
09 יוני 2016, 14:10
אחדשיודע כתב:אבל לא פיטרו אותו, אופירה אמרה שיפטרו אותו. חכה עם זה.
בסדר. אני אומר שברור לי שלא סתם מפטרים אותו (או מעבירים אותו מתפקידו). היה ברור שקרה שם משהו, ואם באמת הוא מעורב בכל מיני הונאות, אז הוא לא צריך להיות במכבי. כבר נכוונו מסיפור מוני מספיק. לא צריך עוד אחד.
09 יוני 2016, 17:10
לא פיטרו אותו, אתם מדברים על זה כאילו זו עובדה
09 יוני 2016, 17:14
האמת, בתור אחד שלא אוהד את מכבי בכדורגל, ולכן אף פעם לא התלהב מדריקס, הידיעה הזאת לא עושה לי כלום. הודח או לא, ממש לא מעניין אותי. הוא לא איש כדורסל, אז מה זה משנה.
09 יוני 2016, 17:35
האמת שהוא עושה עבודה מדהימה בתחום השיווקי
הוא מביא להם מלא ספונסרים
09 יוני 2016, 23:38
rc4991 כתב:לא פיטרו אותו, אתם מדברים על זה כאילו זו עובדה
אז מה העובדות כרגע?
09 יוני 2016, 23:43
roy1000 כתב:rc4991 כתב:לא פיטרו אותו, אתם מדברים על זה כאילו זו עובדה
אז מה העובדות כרגע?
הוא לא פוטר ומכבי הוציאה הודעה שדוחה בצורה הכי ברורה שזה לא נכון ושהוא לא יודח מתפקידו כמה דקות אחרי שזה פורסם
13 יוני 2016, 18:02
http://www.themarker.com/law/1.2974239מכבי הסתבכה עם הבחור הזה. יש מצב שיבקשו ממכבי להחזיר את הכסף. מזל שלא לקחו את אלדד פרי להיות ספונסר ראשי.
13 יוני 2016, 18:10
roy1000 כתב:http://www.themarker.com/law/1.2974239
מכבי הסתבכה עם הבחור הזה. יש מצב שיבקשו ממכבי להחזיר את הכסף. מזל שלא לקחו את אלדד פרי להיות ספונסר ראשי.
אוי...מה נהיה מאיתנו!
בחיאת שמישו יבדוק את המזוזות בהיכל...או שפשוט ימכרו את הקבוצה...או שניהם..לא איכפת לי לא מסוגל לשמוע עוד על נפילת האימפריה שאני אוהד..
12 יולי 2016, 11:16
עבר להיות סגן, הגיע מנכ״ל חדש, מנכ״ל פסגות היוצא.
12 יולי 2016, 11:24
חגי בדש מונה למנכ"ל.
אלי דריקס יהיה משנה המנכ"ל.
אז מסתבר שהיו דברים בגו. העיקר שמעון מזרחי מיהר להכחיש בכל תוקף.
12 יולי 2016, 11:30
ציטוט מספורט 5 :
גם במועדון הרימו גבה והופתעו שהוא הסכים לקחת על עצמו את המשרה ולהגיע למועדון ספורט, גדול ככל שיהיה.
הוא אמר לעשות משהו משמעותי ? אף פעם לא הבנתי את התפקידים האלה.
12 יולי 2016, 11:40
תכלס, מה כבר מנכל עושה?