המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:מה זה מגבלות? מותר לך לדבר, מותר לך להשתתף, מותר לך להביא את הזווית שלךאז אתה צריך להיות יותר פעיל, אני בטוח שגם לך יש מלא מה לכתוב בכל מיני נושאים, גם אני בהתחלה לא רציתי להיות פעיל בכלל, ועכשיו אני חופר בכל ת'רד אפשרי, על כל נושא שלא קשור לת'רד
אני לא יכול להיות יותר פעיל ממה שאני עכשיו. אני לא מהדעתנים הגדולים שאוהבים לכתוב ולשפוך את כל המוח שלהם החוצה.. אף פעם לא הייתי. אין לי את הביטחון שלכם יש ולא את תחומי העניין והידע העצומים שלכם יש. אני הרבה פעמים מוצא את עצמי מתוסכל כלפי עצמי כשאני קורא פה, אבל העניין הרב שאני מוצא בדיונים שלכם לרוב עוזר לי להתגבר..
אני לאט לומד לחיות עם זה.
אוקי, אז למי אני צריך לשלם על הטיפול?
LIAV10 כתב:רון אל תדבר שטויות, מצאתי את עצמי לא פעם צוחק מתגובות שלך.
תמיד יש את הכמה שמדלגים על תגובות שלהם, אתה לא אחד מאלה, לפחות מבחינתי.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:רון אל תדבר שטויות, מצאתי את עצמי לא פעם צוחק מתגובות שלך.
זה כל כך נכון. תמיד נראה לי שהפורום קטן יותר ממה שהוא, כי אני פשוט מסנן כל כך הרבהXD
ומסכים שרון לא אחד מאלו
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:רון אל תדבר שטויות, מצאתי את עצמי לא פעם צוחק מתגובות שלך.
זה כל כך נכון. תמיד נראה לי שהפורום קטן יותר ממה שהוא, כי אני פשוט מסנן כל כך הרבהXD
ומסכים שרון לא אחד מאלו
עלי אתה מדלג?
LIAV10 כתב:רון אל תדבר שטויות, מצאתי את עצמי לא פעם צוחק מתגובות שלך.
yanay21 כתב:האם אתה לא מהדעתנים כי אין לך דעות, או שאתה לא מרגיש בטוח מספיק להביע את מה שאתה חושב?
מכביסט31 כתב:LIAV10 כתב:רון אל תדבר שטויות, מצאתי את עצמי לא פעם צוחק מתגובות שלך.
תודה ליאב כיף לשמועyanay21 כתב:האם אתה לא מהדעתנים כי אין לך דעות, או שאתה לא מרגיש בטוח מספיק להביע את מה שאתה חושב?
אני חושב שזה שילוב של השניים. לפעמים פשוט אין לי דעה (ואז אני מקנא בכאלה שיש להם) ובפעמים שכן יש לי, אני לא מרגיש בטוח לגביה ומעדיף פשוט לשתוק ולהיות פאסיבי..
בגדול זה נושא מאוד מורכב אצלי קשה לי גם מאוד להסביר אותו. זה כאילו יש אצלי מן נתק כזה בין מה שאני חושב ואיך שהמוח שלי מפענח דברים לאיך שאני מסוגל להביע את זה במילים או בכתב.
לא מאחל לאף אחד להיות במצב שלי בקיצור.
yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:LIAV10 כתב:רון אל תדבר שטויות, מצאתי את עצמי לא פעם צוחק מתגובות שלך.
תודה ליאב כיף לשמועyanay21 כתב:האם אתה לא מהדעתנים כי אין לך דעות, או שאתה לא מרגיש בטוח מספיק להביע את מה שאתה חושב?
אני חושב שזה שילוב של השניים. לפעמים פשוט אין לי דעה (ואז אני מקנא בכאלה שיש להם) ובפעמים שכן יש לי, אני לא מרגיש בטוח לגביה ומעדיף פשוט לשתוק ולהיות פאסיבי..
בגדול זה נושא מאוד מורכב אצלי קשה לי גם מאוד להסביר אותו. זה כאילו יש אצלי מן נתק כזה בין מה שאני חושב ואיך שהמוח שלי מפענח דברים לאיך שאני מסוגל להביע את זה במילים או בכתב.
אם אין לך דעה, בהנחה וזה נושא אקטואלי, אפשר תמיד לקרוא כמה כתבות ולחזור להגיב, השרשור לא בורח לשום מקום, אף אחד הוא לא מאגר בלתי נדלה של ידע.
בנוגע לפעמים שכן יש לך, זה בדיוק מה שכתבתי-הדעה שלך לא חשובה פחות משל אדם אחר. ודווקא מכיוון שאתה חושש להביע אותה, ונהנה מדעות של אחרים, זה מראה שאתה בן אדם שדווקא כן כיף לנהל איתו דיון. בפעם הבאה שאתה נתקל בדיון כזה, תנסה פשוט לכתוב את מה שעובר לך בראש, לא כתגובה, סתם לעצמך, ואז תעבור על זה קצת ותערוך את זה. לא הורג לנסות:)
מכביסט31 כתב:LIAV10 כתב:רון אל תדבר שטויות, מצאתי את עצמי לא פעם צוחק מתגובות שלך.
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:LIAV10 כתב:רון אל תדבר שטויות, מצאתי את עצמי לא פעם צוחק מתגובות שלך.
אם אין לך דעה, בהנחה וזה נושא אקטואלי, אפשר תמיד לקרוא כמה כתבות ולחזור להגיב, השרשור לא בורח לשום מקום, אף אחד הוא לא מאגר בלתי נדלה של ידע.
בנוגע לפעמים שכן יש לך, זה בדיוק מה שכתבתי-הדעה שלך לא חשובה פחות משל אדם אחר. ודווקא מכיוון שאתה חושש להביע אותה, ונהנה מדעות של אחרים, זה מראה שאתה בן אדם שדווקא כן כיף לנהל איתו דיון. בפעם הבאה שאתה נתקל בדיון כזה, תנסה פשוט לכתוב את מה שעובר לך בראש, לא כתגובה, סתם לעצמך, ואז תעבור על זה קצת ותערוך את זה. לא הורג לנסות:)
חח אם רק היית יודע כמה פעמים אני עורך/מוחק פוסטים שלי לפני שאני לוחץ על ה״שלח״.. אם הייתי מקבל שקל על כל הודעה שהעדפתי בסוף שלא לשלוח אותה הייתי יכול היום להיות אדם עשיר מאוד, כמעט כמו אור..
Holiday_Armadillo כתב:זה נשמע טיפשי אבל לדעת שבן אדם נהנה לשמוע אותך ואת מה שיש לך להציע זה לא יסולא בפז
אולי אתה לא מרגיש שיש לך את היכולות לדון על גבי פורום או משהו אבל אל תתן לזה להפחיד אותך מלגמרי לא לכתוב, אני מאמינה שתמצא את זה מאוד מהנה, לא הכל הופך לריב או דיון קיומי
yanay21 כתב:בוא נעשה עסק-בפעם הבאה, רק פעם אחת, פשוט תלחץ על השלח, ותראה אם זה כזה נורא. דיל?
Holiday_Armadillo כתב:אתה לא חייב להפוך לשיאן ההודעות, רק אל תרגיש מפוחד כל כך להגיד משהו
נעשה עסק - אם פעם תרגיש שלחת משהו שאתה לא גאה בו (בדיעבד) תגיד לי ואני ישר אמחק אותו
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה לא חייב להפוך לשיאן ההודעות, רק אל תרגיש מפוחד כל כך להגיד משהו
נעשה עסק - אם פעם תרגיש שלחת משהו שאתה לא גאה בו (בדיעבד) תגיד לי ואני ישר אמחק אותו
תודה כרמל.
הרצינות-יתר שתקפה את הפורום פתאום לא מוצאת חן בעיניי.. מהר להכניס בדיחות שואה והתנחלויות!
my man כתב:רון אני בראשון... אתה בא נשב?
מכביסט31 כתב:my man כתב:רון אני בראשון... אתה בא נשב?
אממ.. אה.. לא יכול אחי יש לי חתונה של שקר כלשהו בגן האירועים "Sheker Kolshehu's Garden" בפתח תקווה, אבל אם אתה רוצה אפשר מחר אחרי שאני אחזור מקניות בשופרסל שקר כלשהו.
LIAV10 כתב:רון, מקסימום תשלח הודעה ״לא טובה״, אז מה, יצחקו עליך? לא! במילא כולם פה עסוקים לצחוק על יוני, אורי, אור, הודאל ועל ליאב.
לא ביג דיל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], עידן ו־8 אורחים