המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:אלוף אתה חציל! תודה רבה
רק הערונת קטנה: לא יודע אם זה רק אצלי, אבל אני לא מצליח להבדיל בכלל בין האדום לכתום.. הם דומים מדי משום מה. אשמח אם תשנה את אחד הצבעים.
שמואל1 כתב:מכביסט31 כתב:אלוף אתה חציל! תודה רבה
רק הערונת קטנה: לא יודע אם זה רק אצלי, אבל אני לא מצליח להבדיל בכלל בין האדום לכתום.. הם דומים מדי משום מה. אשמח אם תשנה את אחד הצבעים.
מצטרף
toja27 כתב:לא היו שמועות שברטאנס חותם בNBA?
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:לא היו שמועות שברטאנס חותם בNBA?
דייויס ברטאנס, הסמול פורוורד מקוצ'ה, חתם בספרס. האח שלו, דאיריס, שהוא הצלף מבילבאו, הלך לדרושפאקה.
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:לא היו שמועות שברטאנס חותם בNBA?
דייויס ברטאנס, הסמול פורוורד מקוצ'ה, חתם בספרס. האח שלו, דאיריס, שהוא הצלף מבילבאו, הלך לדרושפאקה.
אוקיי אז זה הברטאנס הפחות מפחיד.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:מכביסט31 כתב:אלוף אתה חציל! תודה רבה
מצטרף
מאחר ואין כתום כרגע, אין במה להבדיל. במידה ויהיה, אשתמש בגוון בהיר יותר. זה אדום וזה כתום- מצליחים להבדיל?
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:לא היו שמועות שברטאנס חותם בNBA?
my man כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:לא היו שמועות שברטאנס חותם בNBA?
קלעי שלשות מפחיד! מפחיד!
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:לא היו שמועות שברטאנס חותם בNBA?
דווקא שחקן ממש טוב. הייתי שמח מאוד אם מכבי הייתה מביאה אותו ולא את סילי למשל. דומים בעמדה. קומבואים עם יד נפץ.
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:לא היו שמועות שברטאנס חותם בNBA?
קלעי שלשות מפחיד! מפחיד!
קלעי שלושות לא אומר לי הרבה בהכרח. ברטאנס שהלך לNBA היה גם צלף וגם שחקן שלם יחסית בכללי.
my man כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:לא היו שמועות שברטאנס חותם בNBA?
דווקא שחקן ממש טוב. הייתי שמח מאוד אם מכבי הייתה מביאה אותו ולא את סילי למשל. דומים בעמדה. קומבואים עם יד נפץ.
אני חפרתי עליו הרבה זמן עד שבמקום שאבי אבן ילך עליו, בלאט קרא את ההודעה שלי והחליט ללכת עליו קודם...
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:לא היו שמועות שברטאנס חותם בNBA?
LIAV10 כתב:חציל, אתה תותח כמו תמיד
my man כתב:LIAV10 כתב:חציל, אתה תותח כמו תמיד
חוץ מהפעמים שהוא רוצה את דונטה פה...
roy1000 כתב:תודה חציל.
כרגע נראה שמכבי הין ה- 4-5 קבוצות החלשות במפעל. מזל שיש ז'לגיריס והכוכב וכאלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־14 אורחים