מלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים החדש

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יולי 2016, 23:28

Assaf M כתב:
שמואל1 כתב:
Assaf M כתב:טוב דיברתי עם כמה אנשים בווגאס. ארז מסתובב שם בין המשחקים וצופה בשחקנים. כרגע הכל תקוע. אנשים אומרים שנסגר הברז. אני דיי נידהמתי מהתחזיות הפסימיות הנוכחיות. בנתיים גם לא מצליחים להיפטר מרוצסטי והנדריקס. בקיצור, אתם צריכים הרבה סבלנות. והלוואי ואתבדה.

אין ספק שאנחנו בדרך לעוד עונה "מרגשת"

#נחזור_חלשים

שוב, הדברים האלה הם לפי שעה. מכבי בכל רגע יכולה להחליט שהיא מכניסה את היד עמוק לכיס. לפי שעה, כשרוצסטי והנדריקס חתומים כאן עדיין, אין איזה שהוא צפי לשמות גדולים. אני בכלל מאמין שמכבי תביא רכז בדרג ביניים(ברמה של רייט, בראון או קארטר) ועוד סנטר שיפלט מהנבא.

זה נשמע כמו הבסט קייס סצנריו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 16 יולי 2016, 09:04

תקוע זו לא ההגדרה הנכונה, מצטער. מה זה תקוע? עד לא מזמן היו בשוק שחקנים חופשיים טובים, שחלקם בהגדרה המעשית עדיין פנויים. היו רנדולף, רדוליצה, אודו, קלאבר, סינגלטון, אדאמס, מוארמן, גאודלוק ויסלח לי מי ששכחתי אותו. זו מכבי שהחליטה שאחרי שהביאה שלושה שחקנים יקרים למדי היא סוגרת את הברז. זו מכבי שעברה למוד חסכני. ההגדרה תקוע לא נכונה. ההגדרה דני קמצני יותר נכונה. כל כך קשה למצוא פליט ליגת קיץ או דיליג? הרי בין כה וכה זה מה שיבוא.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יולי 2016, 09:12

איפה רוני שיסביר איך מכבי הגדילו א התקציב?
roy1000

הודעהעל ידי גלעד55 » 16 יולי 2016, 09:14

יש לי תחושה, אבל רק תיושה, שמגבי מבשלת משהו על שחקן עם אופציה להארכת הסכם. מכבי יודעים שמילר לא יפתח את העונה וספק אם בכלל יהיה בה לא יתכן שיושבים ככה בשקט. אולי ביטוח. לא יודע.
בנוסף יש פאזל לא פטור בקבוצות הגדולות: אם ברצה תשחרר את סמואלס או לוואל זו אופציה. אם גאודלוק לא ייתום בברצה הוא אופציה וחוץ מזה נראה לי שדונטה יכול להיות חלופה טובה למילר. אמנם סוג שחקן שונה אבל וינר...
גלעד55

הודעהעל ידי jol9 » 16 יולי 2016, 09:24

er79 כתב:תקוע זו לא ההגדרה הנכונה, מצטער. מה זה תקוע? עד לא מזמן היו בשוק שחקנים חופשיים טובים, שחלקם בהגדרה המעשית עדיין פנויים. היו רנדולף, רדוליצה, אודו, קלאבר, סינגלטון, אדאמס, מוארמן, גאודלוק ויסלח לי מי ששכחתי אותו. זו מכבי שהחליטה שאחרי שהביאה שלושה שחקנים יקרים למדי היא סוגרת את הברז. זו מכבי שעברה למוד חסכני. ההגדרה תקוע לא נכונה. ההגדרה דני קמצני יותר נכונה. כל כך קשה למצוא פליט ליגת קיץ או דיליג? הרי בין כה וכה זה מה שיבוא.

זה רק מראה שלמכבי אין שום כיוון. שום תכנון. שום מחשבה... כלום.

הרי התקציב המוערך ידוע מראש. נניח שעשיתם 3 החתמות מרכזיות ו"יקרות"... סבבה.
מה נעצרתם פתאום?
הרי אתם יודעים מה התקציב, ואתם יודעים מה אפשר ומה אי אפשר...
למה אי אפשר לדעת מראש מה הכיוונים וללכת עליהם? למה תמיד צריך לאלתר עם ליגת הקיץ ומציאות
מהדי ליג?
למשל, שחקן כמו רייס שהיה לפני שבא למכבי, יכול להיות כיוון נכון עבור הקומבו שחסר וגם לא יקר.
זה משהו שאפשר והיה צריך לחפש כבר לפני חודשיים-שלושה ולסגור כבר עכשיו.

אני לא אומר שכל הבנייה צריכה להסתיים בתוך חודש, וזה בסדר גם לחכות קצת בשביל לדוג מציאות
כשאפשר, אבל אופן הבנייה של מכבי מראה ממש על חוסר כיוון וחוסר הבנה איך צריך להיראות סגל
של קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 יולי 2016, 10:03

גלעד55 כתב:יש לי תחושה, אבל רק תיושה, שמגבי מבשלת משהו על שחקן עם אופציה להארכת הסכם. מכבי יודעים שמילר לא יפתח את העונה וספק אם בכלל יהיה בה לא יתכן שיושבים ככה בשקט. אולי ביטוח. לא יודע.
בנוסף יש פאזל לא פטור בקבוצות הגדולות: אם ברצה תשחרר את סמואלס או לוואל זו אופציה. אם גאודלוק לא ייתום בברצה הוא אופציה וחוץ מזה נראה לי שדונטה יכול להיות חלופה טובה למילר. אמנם סוג שחקן שונה אבל וינר...

אני עדיין ממתין לגיליון הרפואי, ד"ר
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 16 יולי 2016, 10:18

לדעתי אם מכבי מתכננת החתמות זולות ומציאות אם בכלל למה לא לבדוק כבר שחקנים ששיחקו שנה שעברה בליגה ? זה עדיף משחקני די ליג אלמונים שאף אחד לא יודע מה הם באמת שווים .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2016, 11:36

אפשר להביא את קאון. פילדלפיה תקבל אותו בטרייד מקליבלנד ותשחרר אותו. ככה שהוא ישאר ללא קבוצה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 16 יולי 2016, 11:54

כן, ממש יבוא לכאן
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 יולי 2016, 12:34

קאון היה מאוד רציני בראש של פרישה. לדעתי הוא גם יעשה את זה עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Adam » 16 יולי 2016, 13:33

אני חושב שמכבי בונה על ווימס בתור ה-2 המוביל שלנו. לא סתם הוא בא על חשבון לנגפורד. הוא גם יכול להוביל כדור כמו שמכבי מחפשים. סילי בעצם בא כמחליף שלו.
ממה שאני צופה החמישייה הפותחת שלנו תהיה: מקל, ווימס, סמית', מילר וצירבס.
מה שמרתיע אותי זה שמכבי בונה יותר מדי על סמית' כפי שזה נראה. קשה לי להאמין שסמית' יהיה כשיר ב-70% מהעונה העמוסה שתהיה לנו.

ככל הנראה יגיע שחקן זר שיכול לשחק בשתי העמדות (4/5) ובזה נסגור את הסיפור. במידה ויחתימו גם גארד בנוסף, אני מאמין שהוא יהיה פליט D-LEAGUE זול ויבוא באמצע עונה כפי שמכבי אוהבים לעשות בשנים האחרונות.

גם כל ההתנהלות של מכבי בזמן האחרון מזכירה מאוד את העונה הקודמת. מחתימה בצרורות שמות מפוצצים, הולכת ללאס וגאס לליגת הקיץ במטרה למצוא מציאות ובסוף חוזרת בידיים ריקות ומתפשרת על שחקן בדקה ה-90 (רנדל). לא אתפלא אם אותו תסריט יחזור על עצמו גם הפעם.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יולי 2016, 13:40

קאון רצה לפתוח עסק של מחשבים בארצות הברית. כנראה יעשה את זה עכשיו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי cannon » 16 יולי 2016, 15:14

אז ככה, מה שאסף כתב אתמול הוא נכון וכמו שהוא גם סייג, זה נכון לעכשיו ולכן יש לקחת הכל בערבון מוגבל.
1. מכבי מנסה להפטר מרוצ'סטי הרבה זמן ולא מצליחה למצוא קבוצה שתקח את החוזה שלו או אפילו קרוב לזה. כיון שיש כאן שחקן שעלותו כמליון דולר ומה שיקבלו בתמורה זה כיסוי של מקסימום חצי מזה, כדי לצאת מורווח מהסיטואציה, צריך למצוא בינגו בחצי מליון שייחסכו. במצב הזה, חושבים במכבי פעמיים ולכן יש מצב שבסוף יישאר רוצ'סטי, כי הוא כנראה יותר טוב משחקן שיביאו בחצי מליון דולר. קחו בחשבון שבהרכב הנוכחי של מכבי, רוצ'סטי יכול להיות אס שעולה מהספסל. ארז חשב לא להשאיר אותו בהנחה ויכול היה להביא שחקן אחר באותה עלות. בסיטואציה הזו, גם הוא חושב פעמיים אם שווה לשחרר אותו. בקיצור, אין פה סוף פסוק לאף כיוון.
2. ריצ'רד הנדריקס בכושר מלא זה בדיוק מה שמכבי היתה רוצה כ-4-5 מחליף והיה פה שחקן מעולה לסגור את הסגל. הבעיה היא שהנדריקס פצוע ואף אחד לא יודע אם יוכל לחזור לעצמו. בגלל זה גם פה יש בעיה למצוא לו קבוצה אחרת. פה מכבי יותר נחושה להפטר מהשחקן כי בקו הקדמי, כמות ה"משחקים" בסגל הנוכחי נמוכה יותר. הבעיה עם הנדריקס, בשונה מרוצ'סטי, היא שקבוצות לא לוקחות אותו בגלל החשש מהכושר שלו. לא בגלל העלות. כאן מכבי לא ישחקו. הנקודה היא האם יביאו שחקן ברמות של 300-400 אלף דולר, סטייל מונרו (שמוחזק על אש קטנה בדיוק בגלל זה), או שישקיעו יותר (וזה יקרה רק אם יצליחו להפטר מרוב החוזה של הנדריקס).
3. במכבי חוששים מאוד מהמצב של קווינסי מילר. בהנחה והבדיקות יראו את המצב הפסימי, החוזה שלו יוקפא/ישולם ע"י ביטוח ואז יחפשו שחקן אחר והקונספט של שני השחקנים שישלימו את עמדות 4-5 עלול להשתנות.
4. בטח שמתם לב שכמעט כל שחקן בעמדות הגארד או 4-5, שאת שמו אתם כנראה מכירים, מוזכר כמועמד למכבי. גם במכבי שמו לב לכך ומן הסתם רוב השמות הם שחקנים שבכלל לא מועמדים. הסוכנים מנצלים את העובדה שבמכבי יש 5 שחקנים עם חוזים של מעל מליון דולר כדי להקפיץ שווי של שחקנים שהם משווקים. במכבי ויתרו על שחקנים (והיו שניים כאלה שמאוד היינו שמחים לראות פה) כיון שהרגישו שמנסים לסחוט אותם. לכן, סביר שיהיו עוד שתי החתמות לפחות. אולי אפילו בסכומים יפים (שמגרדים את המליון דולר לשחקן, כתלות במה שכתבתי בסעיפים 1-2, ודאי אם גם סעיף 3 יקרה), אבל זה אמור להיות במהלכים יותר שקטים שלא אמורים לצאת לתקשורת לפני שהכל למעשה סגור, כפי שהיה במקרי ווימס, מילר וצירבס שהיו סגורים במכבי כבר מזמן.
בסופו של דבר, תהיו אופטימיים.
cannon

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 יולי 2016, 15:27

cannon כתב:אז ככה, מה שאסף כתב אתמול הוא נכון וכמו שהוא גם סייג, זה נכון לעכשיו ולכן יש לקחת הכל בערבון מוגבל.
1. מכבי מנסה להפטר מרוצ'סטי הרבה זמן ולא מצליחה למצוא קבוצה שתקח את החוזה שלו או אפילו קרוב לזה. כיון שיש כאן שחקן שעלותו כמליון דולר ומה שיקבלו בתמורה זה כיסוי של מקסימום חצי מזה, כדי לצאת מורווח מהסיטואציה, צריך למצוא בינגו בחצי מליון שייחסכו. במצב הזה, חושבים במכבי פעמיים ולכן יש מצב שבסוף יישאר רוצ'סטי, כי הוא כנראה יותר טוב משחקן שיביאו בחצי מליון דולר. קחו בחשבון שבהרכב הנוכחי של מכבי, רוצ'סטי יכול להיות אס שעולה מהספסל. ארז חשב לא להשאיר אותו בהנחה ויכול היה להביא שחקן אחר באותה עלות. בסיטואציה הזו, גם הוא חושב פעמיים אם שווה לשחרר אותו. בקיצור, אין פה סוף פסוק לאף כיוון.
2. ריצ'רד הנדריקס בכושר מלא זה בדיוק מה שמכבי היתה רוצה כ-4-5 מחליף והיה פה שחקן מעולה לסגור את הסגל. הבעיה היא שהנדריקס פצוע ואף אחד לא יודע אם יוכל לחזור לעצמו. בגלל זה גם פה יש בעיה למצוא לו קבוצה אחרת. פה מכבי יותר נחושה להפטר מהשחקן כי בקו הקדמי, כמות ה"משחקים" בסגל הנוכחי נמוכה יותר. הבעיה עם הנדריקס, בשונה מרוצ'סטי, היא שקבוצות לא לוקחות אותו בגלל החשש מהכושר שלו. לא בגלל העלות. כאן מכבי לא ישחקו. הנקודה היא האם יביאו שחקן ברמות של 300-400 אלף דולר, סטייל מונרו (שמוחזק על אש קטנה בדיוק בגלל זה), או שישקיעו יותר (וזה יקרה רק אם יצליחו להפטר מרוב החוזה של הנדריקס).
3. במכבי חוששים מאוד מהמצב של קווינסי מילר. בהנחה והבדיקות יראו את המצב הפסימי, החוזה שלו יוקפא/ישולם ע"י ביטוח ואז יחפשו שחקן אחר והקונספט של שני השחקנים שישלימו את עמדות 4-5 עלול להשתנות.
4. בטח שמתם לב שכמעט כל שחקן בעמדות הגארד או 4-5, שאת שמו אתם כנראה מכירים, מוזכר כמועמד למכבי. גם במכבי שמו לב לכך ומן הסתם רוב השמות הם שחקנים שבכלל לא מועמדים. הסוכנים מנצלים את העובדה שבמכבי יש 5 שחקנים עם חוזים של מעל מליון דולר כדי להקפיץ שווי של שחקנים שהם משווקים. במכבי ויתרו על שחקנים (והיו שניים כאלה שמאוד היינו שמחים לראות פה) כיון שהרגישו שמנסים לסחוט אותם. לכן, סביר שיהיו עוד שתי החתמות לפחות. אולי אפילו בסכומים יפים (שמגרדים את המליון דולר לשחקן, כתלות במה שכתבתי בסעיפים 1-2, ודאי אם גם סעיף 3 יקרה), אבל זה אמור להיות במהלכים יותר שקטים שלא אמורים לצאת לתקשורת לפני שהכל למעשה סגור, כפי שהיה במקרי ווימס, מילר וצירבס שהיו סגורים במכבי כבר מזמן.
בסופו של דבר, תהיו אופטימיים.

תודה רבה על המידע המפורט.
דברים בהחלט מעניינים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 16 יולי 2016, 15:35

תודה תותח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 16 יולי 2016, 16:06

קאנון, הדברים שאתה כותב הם מעניינים מאוד, אבל אני לא בטוח שהם אלה שצריכים לגרום לנו להיות אופטימיים.

הbest case שאני רואה כאן הוא - מילר מגיע בריא וכשיר ותחילת האימונים, רוצ'סטי עטזב ובמקומו מגיע שחקן
בעלות דומה, הנדריקס עוזב ובמקומו מגיע שחקן נוסף לצבע בעלות של כמליון.

הworst case שאני רואה הוא שמילר לא יישחק בכלל העונה, רוצ'סטי עוזב ומכבי נשארת עם רוב
החוזה שלו ובמקומו מגיע שחקן הרבה הרבה פחות טוב, והנדריקס נשאר אבל לא חוזר לעצמו, כשמכבי מביאה
עוד איזשהו גבוה זניח וזול (סטייל אוננקו).

אני מניח שמקרה האמצע הוא הסביר ביותר, וכאן אני רואה את טיילור נשאר במכבי, אבל לא מגיע שום שחקן
נוסף לחזק את הקו האחורי.
מילר כנראה יושבת בתחילת העונה אבל יחזור בהמשך.
הנדריקס עוזב ומגיע מונרו ועוד זר קפיצי וזול מאוד.

זאת בדיוק הסיבה שאני לא ממש אופטימי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יולי 2016, 16:10

יוני, זה ניתוח שמתאים לאדם חיצוני שלא היה מודע למה שקרה במועדון בשנים האחרונות.

גם תרחיש האמצע הוא אופטימי בצורה בלתי רגילה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גלעד55 » 16 יולי 2016, 16:20

מילר לא!!!! בריא.כל השאלה היא האם יושבת לתקופה קצרה או ארוכה כשקצרה זה כמה חודשים וארוכה זה...
את זה נראה בעוד כמה ימים.
גלעד55

הודעהעל ידי er79 » 16 יולי 2016, 16:41

אז תציג לנו כבר את הגיליון הרפואי שלו במקום לברבר על זה שהוא על ערש דווי
er79

הודעהעל ידי גלעד55 » 16 יולי 2016, 16:43

אבל אתה רואה שהגולש לפני ציטט שמכבי מאד חוששים ממצבו.
גלעד55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים