ת׳רד המלפפונים - מי ישלימו את הסגל?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים - אולי הפעם יחתום מישהו?

הודעהעל ידי אדם » 02 אוגוסט 2016, 14:59

במצבנו במצב ההנהלה ,זה נס משמים אם זה גאודולוק.
בואו לא נאבד את זה לפני שניה הינו בלי כלום או אם עוד איזה פחון,עכשיו שיש אישה שביב של תקווה אנחנו כבר אם בקשות ופנטזיות.
הינו בכל הסרטים אם זה גאודולוק נגיד תודה ענקית ונקווה לטוב.
יש לו תחסרונות שלו שמי כמוני העיד עליהם ויש לו תיתרונות בסך הכל הוא שחקן טוב מאוד שמוכח כבר,מה הצורך המדויק לסגל ומקצועית לא נקבל אבל נקבל שחקן טוב.
אדם

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוגוסט 2016, 15:04

אני שונא את ההודעות האלה. (אל תיעלב אדם)
"צריך להגיד תודה", "נס משמיים", "במצבנו זה הכי טוב שאפשר לקבל".
פדרמניזם במירעו.

גאודלוק הוא החתמה סבירה, כמו שרוצ'סטי היה החתמה סבירה שנתגלתה כלא מספקת בעליל.
יש בשוק אופציות טובות ונכונות יותר (אולי רק לטעמי האישי, לא יודע), לא צריך להשפריץ ניטים משחקן שלא מתאים ב100% למערכת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוגוסט 2016, 15:08

יפה שאתם כבר עושים דיונים על אם גאודלוק טוב או לא כשהסיכויים שיש איתו מו"מ בכלל שואפים לאפס.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוגוסט 2016, 15:11

עדיין בין המצרים בכלל לא?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אוגוסט 2016, 15:13

החציל האצטקי כתב:אני שונא את ההודעות האלה. (אל תיעלב אדם)
"צריך להגיד תודה", "נס משמיים", "במצבנו זה הכי טוב שאפשר לקבל".
פדרמניזם במירעו.

גאודלוק הוא החתמה סבירה, כמו שרוצ'סטי היה החתמה סבירה שנתגלתה כלא מספקת בעליל.
יש בשוק אופציות טובות ונכונות יותר (אולי רק לטעמי האישי, לא יודע), לא צריך להשפריץ ניטים משחקן שלא מתאים ב100% למערכת.

זה רק מה שהרגיז אותך ? מה עם " מי כמוני העיד..." ?

אני גם בדעה שהעדיפות צריכה ללכת לכיוון קומבוגארד רק כתעודת ביטוח למקרה שאוחיון שוב יפצע להרבה זמן ונישאר רק עם מקל כרכז. אבל אין ספק שאם יש אפשרות להחתים את גאודלוק אז שווה לקחת את הסיכון הזה כי למצוא במהלך העונה רכז מחליף הגנתי במקום יוגב יהיה יותר קל מלמצוא שחקנים ברמות של גאודלוק .
בקיצור אם לא אדאמס אז שיהיה גאודלוק.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 02 אוגוסט 2016, 15:15

אתם מצחיקים. לא יהיה שום גאודלוק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוגוסט 2016, 15:18

felix_r כתב:אתם מצחיקים. לא יהיה שום גאודלוק

אני ממש לא בטוח. גם לו מתחיל להצטמצם השוק.
גם הסיניות כבר העמיסו את הרוסטרים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי londoner » 02 אוגוסט 2016, 15:41

I actually think they are trying to nail someone like Gaudlock. Considering Yogev and Gal who are limited offensively with unstable shooting but defensively strong (all relative, yeah...), signing someone who can have a 3pt diarrhoea attack at any point kind of makes sense. It is an overly simplistic logic but creativity isn't our strong side these days.

I also think that the marketing aspect is a considerable aspect in the decision. I wouldn't be surprised if the main question being asked in the planning meetings is "which signings would maximise the season tickets purchases and quiet down this Jerusalem festival in the media?".
londoner

הודעהעל ידי איתי-שגב » 02 אוגוסט 2016, 15:46

גוואדאלוק סגר עקרונית. ורד כהן.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוגוסט 2016, 15:46

londoner כתב:I actually think they are trying to nail someone like Gaudlock. Considering Yogev and Gal who are limited offensively with unstable shooting but defensively strong (all relative, yeah...), signing someone who can have a 3pt diarrhoea attack at any point kind of makes sense. It is an overly simplistic logic but creativity isn't our strong side these days.

I also think that the marketing aspect is a considerable aspect in the decision. I wouldn't be surprised if the main question being asked in the planning meetings is "which signings would maximise the season tickets purchases and quiet down this Jerusalem festival in the media?".

אתה נפלא.
אתה למעשה כותב את הדברים המובנים מאליהם שנרשמו כאן כבר רק שעושה את זה בניחוח בינלאומי.
Welcome to our forum.

:-h
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדם » 02 אוגוסט 2016, 15:48

לא הבנת חציל אני רק אומר שלפני ההודעות של גלעד וכולם היה פה אבל של סוף העולם .
עכשיו זה לא שהשתנה מקצה לקצה כי כבר הינו בסרטים הללו,אני רק אומר שלפני רגע הינו במוות ופתאום יש לנו דרישות וניפוחים,רגע נעצור שלא נגמור אם בריסי רייט.
היתכוונתי שעכשיו במצב כרגע שם כזה זה כבר נס במכלול התירוצים והנסיבות וכל הדברים שידועים לנו על ההנהלה והעוסקים בדבר.
בעולם נורמלי אתה צודק ,שמתנהל נורמלי שבוחר שחקן בהתאמה מקצועית לסגל ולשאר השחקנים ,אבל אנחנו יודעים שזה לא ככה ,אז אם במקרה יפול לנו שחקן בלבל הזה שהוא הרבה יותר מרוצסטי והרבה יותר מעוד מועמדים אני לפחות אגיד תודה ,לא להנהלה לאלוהים שלפחות משו ולא עוד איזה הימור .
יש מועמדים טובים יותר?,מי,יש בעיני עוד 2 3 שאני לא יודע אם מכבי בכיונם ,שמות פחות מרשימים מגאודולוק אבל יותר מתאימים.
גאודולוק מכונה התקפית ,גם גיסי קארול לא מושלם והרבה חלמו עליו פה ,אז מבחינה התקפית הוא מכונה ,כן הוא לא מנהל משחק ,וגם לא ממש חודר אבל יכול להפציץ ,מבחינה הגנתית הוא דומה לרוצסטי ,מושלם ?,רחוק מזה אבל יותר ממה שציפינו וכמו שנאמר בוא נראה שזה קורה בכלל.
בלילה חשבתי מי נשאר בשוק ושגאודולוק לא חותם בסין ולא מועמד לשום מקום אולי יש סיכוי.
אדם

הודעהעל ידי my man » 02 אוגוסט 2016, 15:49

londoner כתב:I actually think they are trying to nail someone like Gaudlock. Considering Yogev and Gal who are limited offensively with unstable shooting but defensively strong (all relative, yeah...), signing someone who can have a 3pt diarrhoea attack at any point kind of makes sense. It is an overly simplistic logic but creativity isn't our strong side these days.

קודם כל נראה לי אתה הראשון בתולדות צהבת שכותב באנגלית ואני מת על זה...
דבר שני ברוך הבא(או שזה היה צריך להיות ראשון? :neutral )

בכ"מ המנויים כבר נמכרו ואין למה להביא שם בשביל למכור עוד מנויים. אני כן חושב שהם חושבים על איך להשתיק את הפסטיבל של אמארה אבל זה עוד דבר שמעצבן פה כי במקום להתרכז במה באמת חשוב לקבוצה שלנו הם מתרכזים בדברים חיצוניים...אבל זה לא חדש ולא מהיום ההתנהלות הזו שלהם...

בנוגע לגאודלוק עצמו אם זה רק הוא ועוד איזה פליט די ליג מעאפן אז זה לא ישנה דבר...
מה שכן יכול לשנות זה להעיף בכל מחיר את שני השחקנים שיושבים לנו על החוזים המופרכים שלהם(טיילו, והנדריקס) ולהביא 3 שחקנים
קומבו גארד, פאוור פורוורד וסנטר...

השמות שאני הייתי רוצה
זה קאניגהם, ארל קלארק(לא זוכר אם הוא פנוי) ולאוול..
עם זאת אני יודע שזה לא הגיוני...העונה הזו נראית לי הולכת לעזאזל...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2016, 15:52

החציל האצטקי כתב:

אתה נפלא.
אתה למעשה כותב את הדברים המובנים מאליהם שנרשמו כאן כבר רק שעושה את זה בניחוח בינלאומי.
Welcome to our forum.

:-h

זה תמיד נשמע יותר טוב במבטא בריטי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Nadav#30 » 02 אוגוסט 2016, 15:56

כמו שאמרתי.. מדובר באנדרו גאודלוק.
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי ankram » 02 אוגוסט 2016, 16:00

פנקו בלינק.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 02 אוגוסט 2016, 16:01

"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי londoner » 02 אוגוסט 2016, 16:04

Thanks everyone for the warm welcome and for tolerating my English. I used to write a couple for pieces for Tzahevet back when it was a sort of a news portal so I suppose I am a returning participant.

I just saw Vered's item on Walla. Seems like a half baked article but if the facts are right then at least we have somenews. Are the season tickets sold out? If not then I do imagine it plays a role in management's signing strategy.

If Gaudlock signed then at least it seems management had realised that they have to pay for their amateur-ish mistakes with setting up the contracts for Taylor, Hendrix and even Devin. Whether Gaudlock is right for the team or not, he doesn't come cheap! Like I said before, the not so clever ones need to get smacked to learn a lesson and hopefully last year did just that!
londoner

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2016, 16:06

londoner כתב:Thanks everyone for the warm welcome and for tolerating my English. I used to write a couple for pieces for Tzahevet back when it was a sort of a news portal so I suppose I am a returning participant.

I just saw Vered's item on Walla. Seems like a half baked article but if the facts are right then at least we have somenews. Are the season tickets sold out? If not then I do imagine it plays a role in management's signing strategy.

If Gaudlock signed then at least it seems management had realised that they have to pay for their amateur-ish mistakes with setting up the contracts for Taylor, Hendrix and even Devin. Whether Gaudlock is right for the team or not, he doesn't come cheap! Like I said before, the not so clever ones need to get smacked to learn a lesson and hopefully last year did just that!

שם?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוגוסט 2016, 16:09

זאת החתמה טובה מאוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אנטוניו » 02 אוגוסט 2016, 16:19

גלעדכל הכבוד. :dance4
מתנצל שפיקפקתי בידיעה שהבאת.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, Shay_uzan ו־19 אורחים