פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אז מי צריך לעוף?

02 אוגוסט 2016, 21:50

הראשון שהיה צריך לעוף כבר אתמול זה גיא פניני. שום תרומה בשיט. הגנה זוועה, התקפה אפס, בקושי שלשה פעם ביובל.
יוגב אוחיון אחריו - הוא פצוע, יש לו מחלה כרונית (קרוהן), אחלה של תרומה הייתה לו אבל זה לא זה.

ואז הנדריקס ורוצ'סטי.

סגל הישראלים: מקל, שגב, לנדסברג, יבזורי, אלכסנדר ואם מתעקשים על עוד אחד אז דאוסן (במקום פניני).

02 אוגוסט 2016, 21:52

אני כרגע אסתפק במילר, רוצסטי והדריקס. בפנטזיות יש כמובן את סילבן, סמית' (להשתמש בביטוי ״רוצה שיעוף״ לגביו זה קצת קיצוני מדי כי הוא באמת אחלה גבר. שפשוט ניפרד כידידים), פניני..
אבל אלו רק פנטזיות. אם נצליח להעיף לפחות שניים מבין מר״ה אני אהיה מרוצה..

02 אוגוסט 2016, 22:01

רוציסטי סמית והנדריקס. בחיים לא מילר.

03 אוגוסט 2016, 03:23

אם ההחתמה של גאודלוק, רוציסטי הפך למיותר לגמרי. בול אותו סגנון של שחקן. אז טיילור ידידי, עם כל החיבה שלי אליך, אין כבר מקום.
ולאנדסברג שאני חוזר על השם כבר שנים.
הנדריקס תלוי במצבו הבריאותי ומה האלטרנטיבה.

03 אוגוסט 2016, 04:01

עכשיו שגאודלוק חתם, אין ספק שרוצ'סטי חייב ללכת. ויחד איתו, הנדריקס, פניני, יוגב ואולי יבזורי (עם כל החיבה שלי לישראלים).

סמית' מבחינתי אחרון ברשימה. אול אראונדר עם הרבה יתרונות מעבר לכדורסל, שצריך איתו בסה"כ קצת מזל בריאותי.

03 אוגוסט 2016, 05:57

יוגב ומקל ירכזו את הקבוצה השנה. אין טעם לצפות שאחד מהם ישוחרר..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

03 אוגוסט 2016, 09:00

זה ברור שלמעט יבזורי אף אחד מהישראלים לא ישוחרר, זה נטו ייחול.

03 אוגוסט 2016, 09:05

רוצ'סטי , הנדריקס , יבזורי , סמית' והעונה הבאה גם פניני.
לצורך העניין , הייתי מנסה להחתים כבר העונה את דאוסן על חוזה ארוך טווח ובמקום לשלם בייאווט , שישאר בראשון ושמכבי תממן את השכר שלו העונה שם , עונה הבאה יחליף את פניני. חייבים לשריין אותו לפני שירושלים תחטוף לנו אותו... פרוייקט עתידי

03 אוגוסט 2016, 09:15

דאוסון באמת אחלה תחליף למשבצת של פניני.

03 אוגוסט 2016, 09:57

felix_r כתב:
my man כתב:ינאי בנוהל הופרדנו בלידתנו...
מילה במילה:
yanay21 כתב:אני הכי בעד להעיף את סילבן, לא סובל את הבנאדם, שחקן בינוני שלא השתפר אפילו קצת מהרגע שדרך פה.

סילבן יכול להחליף בשתי עמדות, גם ב 2 וגם ב 3, והוא גם המתאזרח היחיד שלא נחשב מתאזרח בחוק המתאזרחים החדש. לכן הוא ישאר גם אם כולם ימותו.

זה נכון.
סילבן = ג'וק.

03 אוגוסט 2016, 10:01

השאלה המתבקשת בת'רד הזה היא האם מסתכלים גם על התקציב.
בינינו, אם להתנתק מהמציאות וללא שאלת תקציב, בכיף שלי להשאיר את רוצ'סטי וסמית' על הספסל.
עם כל התיעוב שהולך פה (וחלקו בצדק) לרוצ'ה מהעונה הקודמת - מה איכפת לי להינות ממתאזרח, שחקן קלאץ', שיכול לעלות לכמה דקות של אינסטנט אופנס מדיי משחק?

רוצה לומר - הכל חייב להיות פה מחובר לתקציב ולצערינו, נראה שלמכבי אין את הפריבילגיה להחזיק פה סגל של 12 שחקני יורוליג, גם אם הבעלים של המועדון מצהיר על כך (על אף שזו הצהרה מעורפלת).

03 אוגוסט 2016, 10:03

toja27 כתב:הנדריקס תלוי במצבו הבריאותי ומה האלטרנטיבה.

כמעט כל אלטרנטיבה תהיה טובה. הנדריקס גם כשבריא זה שחקן שלא חזק בשום אספקט.
לא סקורר בצבע, לא ריבאונדר טוב המיוחד, כבד, לא עם יד מבחוץ, לא סוגר את הצבע.
הוא לא מביא שום דבר שחסר במכבי. אני מאד היתי רוצה לראות במכבי איזה חיית צבע - שחקן שיגן על הטבעת, יתן איום חסימה, ובעיקר יסתער על כל ריבאונד כי כבר נשבר לי ה%#@ כל עונה לראות משחקים שמכבי מפסידה בגלל 25 ריבאונד התקפה של היריבה. בהתקפות שהיריבה מקבלת ארבעה ניסיונות זריקה אני מחזיק את עצמי לא לשבור את הטלוויזיה.

03 אוגוסט 2016, 11:15

צריכים להיפטר מטיילור והנדריקס
יבזורי ממש לא צריך לעזוב
אם היה ידוע באיזה כושר/יכולת מילר יחזור מהפציעה אז גם הייתי פחות נחרץ לגביו

03 אוגוסט 2016, 19:04

JarJarBinx כתב:
toja27 כתב:הנדריקס תלוי במצבו הבריאותי ומה האלטרנטיבה.

כמעט כל אלטרנטיבה תהיה טובה. הנדריקס גם כשבריא זה שחקן שלא חזק בשום אספקט.
לא סקורר בצבע, לא ריבאונדר טוב המיוחד, כבד, לא עם יד מבחוץ, לא סוגר את הצבע.
הוא לא מביא שום דבר שחסר במכבי. אני מאד היתי רוצה לראות במכבי איזה חיית צבע - שחקן שיגן על הטבעת, יתן איום חסימה, ובעיקר יסתער על כל ריבאונד כי כבר נשבר לי ה%#@ כל עונה לראות משחקים שמכבי מפסידה בגלל 25 ריבאונד התקפה של היריבה. בהתקפות שהיריבה מקבלת ארבעה ניסיונות זריקה אני מחזיק את עצמי לא לשבור את הטלוויזיה.

אני נוטה שלא להסכים איתך, או להסכים חלקית. אני חושב שהנדריקס כשהוא בריא נותן גוף, ריבאונדר לא רע , אינטלגנטי ויודע לסיים מתחת לסל. הוא אולי לא מצטיין בשום תחום של ממש אבל עושה את העבודה.מה גם שהוא שחקן עם אופי נוח וניסיון ביורוליג ובמכבי בפרט. אם הוא פצוע או לא כשיר אז כמובן שאין מה להחזיק אותו וכרגע נראה שזה המצב או לפחות הרושם שנוצר.באופן כללי גם אני מאמין שניתן ורצוי להביא מישהו עדיף על הנדריקס.
מבחינת ריבאונדים, אני מסכים איתך לגמרי. אני תמיד אוהב לבנות את הסגל כשהשחקנים בד"כ הם קצת גבוהים יותר לעמדה שלהם, וזה אגב לא קשור רק לעמדות הפנים אלא בכל העמדות. זאת אחת הסיבות למשל למה אני אוהב סווינגמנים, כי הם יכולים לאייש את עמדה 2 ולתת יותר סייז וגובה(וזה בא בד"כ על חשבון שליטה בכדור וזריזות).

03 אוגוסט 2016, 19:08

רוצ'סטי והנדריקס OUT
קווינסי מילר חייב להשאר

03 אוגוסט 2016, 19:12

אני לא יודע אם זה רק אני אבל לדעתי מילר הוא אוברייטד בפורום הזה. לשלם לשחקן יותר ממיליון דולר רק שישחק בעונה הבאה אחרי פציעה קשה זה מאוד מוגזם.

03 אוגוסט 2016, 19:19

מה הסיכויים שלו לחזור לאותו רמה אחרי הפציעה?
ואם לא יש איזו אמת מידה כמה זה אמור להגביל אותו? (ממקרי עבר וכו')

03 אוגוסט 2016, 19:22

rc4991 כתב:מה הסיכויים שלו לחזור לאותו רמה אחרי הפציעה?
ואם לא יש איזו אמת מידה כמה זה אמור להגביל אותו? (ממקרי עבר וכו')

אסור לשכוח שזאת גם לא פציעת הברך הראשונה שלו בקריירה
צריך לקחת בחשבון שיש שם אלמנט גנטי כמו בן רייס

03 אוגוסט 2016, 19:24

אני באמת לא מבין בזה אבל אם יש סיכוי גדול לחזור ליכולת מלאה או אפילו 80-90 אחוז, אולי כדאי שינסו להגיע לאיזה הסכם חדש

03 אוגוסט 2016, 19:25

אף פעם אי אפשר לדעת. מה שכן הייתי עושה זה משחרר ומחתים על חוזה חדש וקטן בהרבה.
פרסם תגובה