פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
05 אוגוסט 2016, 13:10
toja27 כתב:גם אלכסנדר אגב קולע מבחוץ.
בדיוק החשש שלי שכתבתי למעלה...מכבי תנסה ללכת על זה איתו..
זה יהיה רע מאד! תזכור מה אני אומר לך..
05 אוגוסט 2016, 13:15
toja27 כתב:גם אלכסנדר אגב קולע מבחוץ.
מאוד לא יציב
05 אוגוסט 2016, 13:18
my man כתב:toja27 כתב:גם אלכסנדר אגב קולע מבחוץ.
בדיוק החשש שלי שכתבתי למעלה...מכבי תנסה ללכת על זה איתו..
זה יהיה רע מאד! תזכור מה אני אומר לך..
אבל מצד שני הם יכולים להביא 4 עם מאפיינים יותר פיזיים ואתלטיים. אתה צריך גם את האלמנטים האלו בגבוהים שלך.
05 אוגוסט 2016, 13:20
שועל כתב:toja27 כתב:גם אלכסנדר אגב קולע מבחוץ.
מאוד לא יציב
לא תומפקינס או מילר אבל יש לו את היכולת , כמו שכתבתי לאורי אתה יכול להרויח 4 בסגנון שונה .
05 אוגוסט 2016, 13:22
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:גם אלכסנדר אגב קולע מבחוץ.
מאוד לא יציב
לא תומפקינס או מילר אבל יש לו את היכולת , כמו שכתבתי לאורי אתה יכול להרויח 4 בסגנון שונה .
לא רוצה אותו על הפרקט בכלל, אם הוא כבר חתום שישחק כמה שפחות בשביל לתת ל4 הפותח קצת מנוחה (אם יגיע כזה)
05 אוגוסט 2016, 13:54
אם לא יביאו 4 עם קליעה מהשלוש כל הרכב עם צירבס על המגרש יהיה קטסטרופה התקפית
05 אוגוסט 2016, 13:55
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:גם אלכסנדר אגב קולע מבחוץ.
מאוד לא יציב
לא רוצה אותו על הפרקט בכלל, אם הוא כבר חתום שישחק כמה שפחות בשביל לתת ל4 הפותח קצת מנוחה (אם יגיע כזה)
אוקיי, אבל זה לא קשור מה אנחנו רוצים ומה לא.
יש שחקנים חתומים, וברור שלא החתימו את אלכסנדר בשביל שיישב על הספסל.
ה-4 שמכבי תביא עכשיו, לא אמור להיות שחקן של 30 דקות משחק (אלא אם יהיה בינגו ענק).
זה יהיה כנראה הימור.
אתה טוען שהוא חייב להיות בעל קליעה אחרת נאבד את ציברס, אבל ציברס יכול לשחק את מרבית
הדקות שלו לצד סמית' אם יהיה כשיר או לצד אלכסנדר.
מנגד, אנחנו קבוצה בלי הגנה בצבע בכלל. השומר הכי טוב בסגל הוא שגב.
מכבי חייבת עוד כח ומסה באיזור הצבע, וגם שחקני הגנה איכותיים יותר ממה שיש לה.
05 אוגוסט 2016, 14:08
אני מבין שהביאו את אלכסנדר בגלל שהוא ישראלי ובשביל הליגה. אני חושב שביורוליג הוא לא יקבל הרבה דקות, מהסיבה הפשוטה שהוא לא יהיה מספיק טוב בשביל להצדיק את זה. את פניני ואת סמית אני מקווה שנראה כמה שפחות בעמדה הזוץ
05 אוגוסט 2016, 14:09
אם התקציב כזה (והוא לא), אז אחד. טרנס מוריס היה יכול להיות מושלם. שומר, חוסם, קולע מחצי מרחק ומעלה. בסדר הזה. יש כזה באזור?
אם נשאר עודף, גם טוני גפני כמשלים זה בסדר. העיקר שיהיה אחד עם הסקילס הנ״ל, כי חסר.
המעטפת של סמית׳, פניני, אלכסנדר ושגב בהשלמת דקות לצירבס ולנ״ל ב4-5 תספיק.
05 אוגוסט 2016, 14:15
צריך לבוא 4 ברמה גבוהה. נמאס מהחלטורות בעמדה הזאת. ההשקעה בקו האחורי לא תהיה שווה כלום בלי שחקנים איכותיים בקו הקדמי. הוא צריך לקלוע מבחוץ, והוא צריך לקחץ ריבאונד.
05 אוגוסט 2016, 14:18
אה ואלכסנדר לא קולע מבחוץ
05 אוגוסט 2016, 14:28
MTA2311 כתב:אה ואלכסנדר לא קולע מבחוץ
7/17 בשלב הטופ 16 עם מכבי. כולל משחק של 4/6 נגד ברצלונה.
אז כן, הוא לא סטרץ' פור שידפוק שלשות באחוזים טובים, אבל הוא כן יכול לתת את השלשה הפנויה.
05 אוגוסט 2016, 14:30
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אה ואלכסנדר לא קולע מבחוץ
אז כן, הוא לא סטרץ' פור שידפוק שלשות באחוזים טובים, אבל הוא כן יכול לתת את השלשה הפנויה.
מה עשה שנה שעברה?
05 אוגוסט 2016, 14:33
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אה ואלכסנדר לא קולע מבחוץ
מה עשה שנה שעברה?
30% ביורוליג. כמו שאמרתי, לא קלעי גדול אבל יכול לקלוע.
05 אוגוסט 2016, 14:41
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אה ואלכסנדר לא קולע מבחוץ
מה עשה שנה שעברה?
30% ביורוליג. כמו שאמרתי, לא קלעי גדול אבל יכול לקלוע.
0% ביורוקאפ, בליגה היו לו 18% (3/16).
הבלחה אחת מול ברצלונה במשחק שהיה גמור כבר במחצית. הוא יכול לקלוע מדי פעם שלשה פנויה אבל זה לא משהו שאפשר להסתמך עליו או שמרתיע את ההגנות.
05 אוגוסט 2016, 14:42
כן, כיוונתי בשאלה ל0% הזה, אבל שמואל עשה ספין.
05 אוגוסט 2016, 15:25
MTA2311 כתב:צריך לבוא 4 ברמה גבוהה. נמאס מהחלטורות בעמדה הזאת. ההשקעה בקו האחורי לא תהיה שווה כלום בלי שחקנים איכותיים בקו הקדמי. הוא צריך לקלוע מבחוץ, והוא צריך לקחץ ריבאונד.
קיבלנו את מילר, אבל הוא נפצע, אז קיבלנו את גאודלוק.
קשה לי להאמין שיגיע פורוורד וסנטר ברמה גבוהה.
מבחינתי שמות כמו תייס ומלי הם סבבה לגמרי.
05 אוגוסט 2016, 15:29
jol9 כתב:MTA2311 כתב:צריך לבוא 4 ברמה גבוהה. נמאס מהחלטורות בעמדה הזאת. ההשקעה בקו האחורי לא תהיה שווה כלום בלי שחקנים איכותיים בקו הקדמי. הוא צריך לקלוע מבחוץ, והוא צריך לקחץ ריבאונד.
לא צריך שיגיע 4 ו5 ברמה גבוהה. אבל שחקן בעמדה 4 זה מאסט שהוא יהיה שחקן מצוין בשתי צדדי המגרש ובעמדה 5 אפשר להתפשר אל איזה חוטב עצים שנותן בעיקר הגנה.
05 אוגוסט 2016, 15:31
ברור שזה הכי אפקטיבי, אבל אישית לא בוער לי 4 שקולע מבחוץ. זה עדיף, אני אשמח, אבל לא יודע אם יש לנו את התקציב הדרוש, גם אם הולכים על 4 שקולע מבחוץ ו5 ממש ממש זול. יחד עם זאת, כן צריכה להיות לו קליעה, מחצי מרחק לפחות. והכי הכי חשוב, אי אפשר לחזור על מספייק-הוא חייב לשמור.
05 אוגוסט 2016, 15:32
jol9 כתב:MTA2311 כתב:צריך לבוא 4 ברמה גבוהה. נמאס מהחלטורות בעמדה הזאת. ההשקעה בקו האחורי לא תהיה שווה כלום בלי שחקנים איכותיים בקו הקדמי. הוא צריך לקלוע מבחוץ, והוא צריך לקחץ ריבאונד.
לא צריך גם סנטר ברמה גבוהה. הסנטר צריך להיות הימור בכסף קטן (200-250). ה4 זה כבר סיפור אחר. נמאס לי לפתוח פה עונה אחרי עונה עם בור בעמדה הזאת.
תייס ומלי הם שמות טובים, לשם אני מכוון, אבל הם לא יגיעו בגלל הביי אאוט.