פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי סיכמה את מרבית הפרטים על שחרור ריצ'רד הנדריקס

05 אוגוסט 2016, 17:07

מילא אתה פותח ת'רד על כלום ושום דבר, לפחות תתן לינק לאיזה שהיא כתבה שנוכל לקרוא.

חשבתי שאנחנו מתקדמים בכל הקטע של ספאם בפורום.

05 אוגוסט 2016, 17:09

shayD כתב:מילא אתה פותח ת'רד על כלום ושום דבר, לפחות תתן לינק לאיזה שהיא כתבה שנוכל לקרוא.

חשבתי שאנחנו מתקדמים בכל הקטע של ספאם בפורום.

http://sports.walla.co.il/item/2985717

05 אוגוסט 2016, 17:09

לא יודע, בינתיים הם החתימו את ווימס ומילר ולאחר מכן ידעו לשים לא מעט ולהביא את גאודלוק
יכול להיות שמשהו מתחיל להשתנות שם, למרות שזה תהליך שיקח זמן (ע"ע סילי)

05 אוגוסט 2016, 17:13

rc4991 כתב:לא יודע, בינתיים הם החתימו את ווימס ומילר ולאחר מכן ידעו לשים לא מעט ולהביא את גאודלוק

מילר וגאודלוק זה אותו שחקן מבחינתי. אם מילר לא היה נפצע אין שום סיכוי שגאודלוק היה פה. זאת לא הסקת מסקנות, זה היה אילוץ נקודתי.

05 אוגוסט 2016, 17:13

one down, two more to go.
בכל מקרה לפי דעתי הם כבר חישבו את הרווח מהשיחרור של הנ"ל בהחתמות היקרות שהם כבר ביצעו.
לא נראה לי שזה יתווסף בשביל עוד החתמות יקרות (עדיין יש כאן ווימס, גאודלוק, סמית' וצירבס על חוזי מיליון ומעלה כל אחד ומקל על יותר ממיליון בברוטו)

05 אוגוסט 2016, 17:14

my man כתב:מודה שהיה לי קשה להבין את התגובה האחרונה שלך ירון...

Sorry, you're right, it wasn't very coherent. The effects of multitasking :)

You didn't miss much, I simply do not believe our management really considers filling the missing positions with a budget of 600k USD.

05 אוגוסט 2016, 17:15

בקיצור, לא הצליחו למצוא להנדריקס שום קבוצה וכנראה ישלמו לו את רוב החוזה.

05 אוגוסט 2016, 17:16

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:לא יודע, בינתיים הם החתימו את ווימס ומילר ולאחר מכן ידעו לשים לא מעט ולהביא את גאודלוק

מילר וגאודלוק זה אותו שחקן מבחינתי. אם מילר לא היה נפצע אין שום סיכוי שגאודלוק היה פה. זאת לא הסקת מסקנות, זה היה אילוץ נקודתי.

אני יודע, אבל זאת עדיין התנהלות טובה שלהם, פחות מבחינה כספית ויותר מבחינה ניהולית
לא חושב שבשנה אחרת הם היו מגיבים בהחתמה של סופרסטאר אחר ועוד בסכום גבוה יותר

05 אוגוסט 2016, 17:25

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:

אני יודע, אבל זאת עדיין התנהלות טובה שלהם, פחות מבחינה כספית ויותר מבחינה ניהולית
לא חושב שבשנה אחרת הם היו מגיבים בהחתמה של סופרסטאר אחר ועוד בסכום גבוה יותר

אם יביאו 4 מספיק טוב אהיה הראשון לפרגן, אבל כרגע זה לא מספיק.

05 אוגוסט 2016, 17:25

אם החלטתם לא ללכת לסרט בקולנוע , אלא לראות אותו בסטרימר בבית , האם התקציב שלכם גדל?

05 אוגוסט 2016, 17:26

felix_r כתב:אם החלטתם לא ללכת לסרט בקולנוע , אלא לראות אותו בסטרימר בבית , האם התקציב שלכם גדל?

השאלה אם החלטנו לא ללכת לסרט אחרי או לפני ששילמנו על כרטיסים?

05 אוגוסט 2016, 17:29

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אם החלטתם לא ללכת לסרט בקולנוע , אלא לראות אותו בסטרימר בבית , האם התקציב שלכם גדל?

השאלה אם החלטנו לא ללכת לסרט אחרי או לפני ששילמנו על כרטיסים?

זה לא משנה אם לפני או אחרי.
התקציב לא משתנה.
משתנה רק הדרך שאתה מנצל את התקציב הזה :)

05 אוגוסט 2016, 18:30

אני בכל זאת חושב שמשהו השתנה , הרי יכלו בשקט להביא איזה 4 זול ועוד גארד זול ולתרץ את זה כמו בשניםנ האחרונות בחוזים כבדים שהם סוחבים כמו הנדריקס רוצסטי ועכשיו החוזה הבלתי פתור של מילר , עובדה שהגיבו יפה מאוד לטעמי והביאו שם גדול יותר ושחקן טוב ומוכח לטעמי ממילר ויקר מעט יותר , הרי בקלות יכלו לצאת עם סידרת תירוצים פדרמניים במצב הנוכחי לא ?

בינתיים למעט סילי כל הזרים הם שחקנים טובים ויקרים .

05 אוגוסט 2016, 18:33

מקאדו 3 כתב:אני בכל זאת חושב שמשהו השתנה , הרי יכלו בשקט להביא איזה 4 זול ועוד גארד זול ולתרץ את זה כמו בשניםנ האחרונות בחוזים כבדים שהם סוחבים כמו הנדריקס רוצסטי ועכשיו החוזה הבלתי פתור של מילר , עובדה שהגיבו יפה מאוד לטעמי והביאו שם גדול יותר ושחקן טוב ומוכח לטעמי ממילר ויקר מעט יותר , הרי בקלות יכלו לצאת עם סידרת תירוצים פדרמניים במצב הנוכחי לא ?

אני לא יודע האם לאישור המהלך הזה לא היה קשר להחתמה של סטודומייר.

05 אוגוסט 2016, 18:36

מקאדו 3 כתב:אני בכל זאת חושב שמשהו השתנה , הרי יכלו בשקט להביא איזה 4 זול ועוד גארד זול ולתרץ את זה כמו בשניםנ האחרונות בחוזים כבדים שהם סוחבים כמו הנדריקס רוצסטי ועכשיו החוזה הבלתי פתור של מילר , עובדה שהגיבו יפה מאוד לטעמי והביאו שם גדול יותר ושחקן טוב ומוכח לטעמי ממילר ויקר מעט יותר , הרי בקלות יכלו לצאת עם סידרת תירוצים פדרמניים במצב הנוכחי לא ?

ברור שעכשיו התפנה כסף נוסף שאפשר לכוון אותו לאפיק רכישת 4 ו 5. השאלה היא האם הכסף הזה נספר כבר בהערכות של הקבוצה, או שהוא הכסף הנוסף שלא נלקח בחשבון. לדעתי, הכסף הזה נלקח בחשבון כבר מהתחלה, כי 600 אלף עבור הנדריקס זה לא נחשב הרבה במחירים של היום באירופה. אז הקבוצה הייתה בטוחה שתצליח לשחרר את הנדרקיס. זה לא כמו מיליון עבור רוצ'סטי.

05 אוגוסט 2016, 18:37

jol9 כתב:

אני לא יודע האם לאישור המהלך הזה לא היה קשר להחתמה של סטודומייר.

יכול בהחלט להיות , זה לא משנה כל כך בעיני , הביאו שחקן רע במובן הטוב של המילה , טופ יורוליג ויקר .

05 אוגוסט 2016, 18:50

אמרתי כבר כמה פעמים, העונה מכבי חייבים לבוא עם תחושה של דחיפות, אפילו יותר מעונות אחרות.אין מצב שאחרי שנתיים כל כך רעות מכבי לא תעשה את כל המאמצים לצאת מהבוץ. אלא אם אתה מאמין שכל מה שמעניין את ההנהלה זה למכור מנויים.

06 אוגוסט 2016, 01:13

felix_r כתב:זה לא משנה אם לפני או אחרי.
התקציב לא משתנה.
משתנה רק הדרך שאתה מנצל את התקציב הזה :)

ברור. כל סיפור התקציב במכבי הוא אף פעם לא שקוף. זה תמיד נראה שזה עובד בשיטה של שליפות.

06 אוגוסט 2016, 01:27

יש דיבור עם גראן קנריה:
http://www.sdna.gr/news-english/article ... rd-hendrix

06 אוגוסט 2016, 01:39

jay כתב:יש דיבור עם גראן קנריה:
http://www.sdna.gr/news-english/article ... rd-hendrix

אין לי כח לבדוק, אבל אם אינני טועה גראן קנריה הייתה הקבוצה הראשונה של הנדריקס באירופה?
פרסם תגובה