10 אוגוסט 2016, 11:48
10 אוגוסט 2016, 12:10
10 אוגוסט 2016, 12:11
Mitelka כתב:למי שלא שם לב - מכבי ירדה מכריס קופלנד.
10 אוגוסט 2016, 12:13
10 אוגוסט 2016, 12:18
Mitelka כתב:אתה ממש אוהב אותי, אה שמואל?
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 83&lang=HE
מבסוט?
10 אוגוסט 2016, 12:21
10 אוגוסט 2016, 12:22
10 אוגוסט 2016, 12:23
Mitelka כתב:אני היחיד שבאופן תמידי אתה אומר לו "מאיפה המידע?!" לא ראיתי אותך עושה את זה לאף אחד אחר כאן. אני רושם שג'רבי עולה לקרב בשעה כזאת וכזאת, ואתה קופץ עליי "מאיפה המידע?!?!", אני רושם את זה, וישר אתה מגיע "מאיפה ?!?!".
אני אמנם צעיר כאן אבל לא עד כדי כך כדי שאני אגיד סתם ידיעות כמו "השחקן ימשיך או לא ימשיך" על סמך דעתי האישית בכזאת נחרצות ("מכבי ירדה מ..."). אבל היי, אל תשכח לפתוח נושא למושון מזרחי חתם בירושלים על חוזה חדש, אל תיתן לי להפריע לך.
10 אוגוסט 2016, 12:23
Mitelka כתב:אני היחיד שבאופן תמידי אתה אומר לו "מאיפה המידע?!" לא ראיתי אותך עושה את זה לאף אחד אחר כאן. אני רושם שמוקי עולה לקרב בשעה כזאת וכזאת, ואתה קופץ עליי "מאיפה המידע?!?!", אני רושם את זה, וישר אתה מגיע "על סמך מה?!?!".
אני אמנם צעיר כאן אבל לא עד כדי כך כדי שאני אגיד סתם ידיעות כמו "השחקן ימשיך או לא ימשיך" על סמך דעתי האישית בכזאת נחרצות ("מכבי ירדה מ..."). אבל היי, אל תשכח לפתוח נושא למושון מזרחי חתם בירושלים על חוזה חדש, אל תיתן לי להפריע לך.
10 אוגוסט 2016, 12:24
10 אוגוסט 2016, 12:24
Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:אני היחיד שבאופן תמידי אתה אומר לו "מאיפה המידע?!" לא ראיתי אותך עושה את זה לאף אחד אחר כאן. אני רושם שג'רבי עולה לקרב בשעה כזאת וכזאת, ואתה קופץ עליי "מאיפה המידע?!?!", אני רושם את זה, וישר אתה מגיע "מאיפה ?!?!".
גם יש לך אופי של ג'ינג'י, לא רק שם של אחד![]()
חבל על העצבים אבל, אל תרגיש שמישהו מסמן אותך אישית
פשוט אם אתה כותב משהו על סמך ידיעה תשתדל לשים לינק, כי יש לנו המון ''אינסיידרים'' או סתם נחרצים כאלה ואחרים ואי אפשר תמיד להבדיל אם לא שמים לינק
10 אוגוסט 2016, 12:30
Mitelka כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:אני היחיד שבאופן תמידי אתה אומר לו "מאיפה המידע?!" לא ראיתי אותך עושה את זה לאף אחד אחר כאן. אני רושם שג'רבי עולה לקרב בשעה כזאת וכזאת, ואתה קופץ עליי "מאיפה המידע?!?!", אני רושם את זה, וישר אתה מגיע "מאיפה ?!?!".
פשוט אם אתה כותב משהו על סמך ידיעה תשתדל לשים לינק, כי יש לנו המון ''אינסיידרים'' או סתם נחרצים כאלה ואחרים ואי אפשר תמיד להבדיל אם לא שמים לינק
בחייאת כרמל, רשמתי אתמול ששגיא מוקי עולה לקרב בשעה X והוא קופץ עליי "מאיפה המידע ?!!?!!" . ג'יזיס תנוח. ואני לא רואה שהוא עושה את זה לאחד מה"וותיקים".
10 אוגוסט 2016, 12:31
10 אוגוסט 2016, 12:31
Mitelka כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:אני היחיד שבאופן תמידי אתה אומר לו "מאיפה המידע?!" לא ראיתי אותך עושה את זה לאף אחד אחר כאן. אני רושם שג'רבי עולה לקרב בשעה כזאת וכזאת, ואתה קופץ עליי "מאיפה המידע?!?!", אני רושם את זה, וישר אתה מגיע "מאיפה ?!?!".
בחייאת כרמל, רשמתי אתמול ששגיא מוקי עולה לקרב בשעה X והוא קופץ עליי "מאיפה המידע ?!!?!!" . ג'יזיס תנוח. ואני לא רואה שהוא עושה את זה לאחד מה"וותיקים".
10 אוגוסט 2016, 12:35
10 אוגוסט 2016, 12:37
Mitelka כתב:למי שלא שם לב - מכבי ירדה מכריס קופלנד.
10 אוגוסט 2016, 12:43
10 אוגוסט 2016, 12:44
איתי-שגב כתב:https://twitter.com/fersudeniz/status/763300282574987264
10 אוגוסט 2016, 12:46
10 אוגוסט 2016, 12:48