23 אוגוסט 2016, 02:43
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:שש-בש![]()
![]()
![]()
וברור שיש טקטיקה..יש את ה"פחדן" יש את ה"נועז" ויש את ה"זורם"...
קח טיפ חשוב של מי ששיחק ששבש 20 שנה במילואים: הכי חשוב זה לעצבן את היריב שלך!
אתה לא מהקבוצה של השחמט?
ת'נקס פור זה טיפ..
23 אוגוסט 2016, 02:45
Holiday_Armadillo כתב:אין לאף פה את הבעיה שמחכים לעידכונים במדיות מסוימות (אינסטגרם, סנאפצ'אט וכו') אבל זה לא מגיע וזה מרגיש כמו נצח עד שיש משהו חדש? לא? אור הסיכוי היחידי שלי נראה לי אבל אני חושבת שגם פה פספסתי
23 אוגוסט 2016, 02:50
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין לאף פה את הבעיה שמחכים לעידכונים במדיות מסוימות (אינסטגרם, סנאפצ'אט וכו') אבל זה לא מגיע וזה מרגיש כמו נצח עד שיש משהו חדש? לא? אור הסיכוי היחידי שלי נראה לי אבל אני חושבת שגם פה פספסתי
קורה לי עם עדכונים לטלפון ואז כשמגיע אני מנסה, לא מצליח, מתעקש והורס את הטלפון.
סיפור שלי או של מישהו אחר? התבלבלתי כבר
23 אוגוסט 2016, 10:14
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הובטח להודאל שהשם של הת'רד הבא יהיה "איך אומרים גבר עם ביצה אחת בערבית"
רק זורק לאוויר
ההצעה תישקל ברצינות
נשקלה לחיוב, נענתה בשלילה
איחלתי לחייל בהצלחה
23 אוגוסט 2016, 11:04
jay כתב:פאק, בגלל שהתוכן היה זהה לגמרי, קראתי איזה 50 עמודים של דברים קטנים שלא מצדיקים ת׳רד v11, רק כדי לגלות שזה לא אשכול אירופה
23 אוגוסט 2016, 11:05
felix_r כתב:my man כתב:שש-בש![]()
![]()
![]()
וברור שיש טקטיקה..יש את ה"פחדן" יש את ה"נועז" ויש את ה"זורם"...
קח טיפ חשוב של מי ששיחק ששבש 20 שנה במילואים: הכי חשוב זה לעצבן את היריב שלך!
23 אוגוסט 2016, 11:11
23 אוגוסט 2016, 11:25
איתי-שגב כתב:אגב, אני לא יודע אם זה היה בתקופה של רוב האנשים פה.. אני זוכר שבכיתה ד' היה לנו חוג שחמט בבית ספר. הרוב בחרו בזה כי השאר היה ממש פח (או רובוטיקה שזה היה הכי טוב בפער אבל כולם רצו את זה ולא היה מקום לחצי אפילו..).
הייתי בזה פעמיים (בכיתה ד' וה') ותאמת שלא למדתי כלום. מאכזב.
23 אוגוסט 2016, 11:29
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:אגב, אני לא יודע אם זה היה בתקופה של רוב האנשים פה.. אני זוכר שבכיתה ד' היה לנו חוג שחמט בבית ספר. הרוב בחרו בזה כי השאר היה ממש פח (או רובוטיקה שזה היה הכי טוב בפער אבל כולם רצו את זה ולא היה מקום לחצי אפילו..).
אצלנו היה דבר דומה בכיתות ה' ו' נראה לי, עם משחקי חשיבה (או משהו בסגנון שהיה בתוך התקציב) כמו אבאלון, שעת שיא, חתחתול, אהבתי את השיעור הזה
23 אוגוסט 2016, 11:32
איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:אגב, אני לא יודע אם זה היה בתקופה של רוב האנשים פה.. אני זוכר שבכיתה ד' היה לנו חוג שחמט בבית ספר. הרוב בחרו בזה כי השאר היה ממש פח (או רובוטיקה שזה היה הכי טוב בפער אבל כולם רצו את זה ולא היה מקום לחצי אפילו..).
אצלנו היה דבר דומה בכיתות ה' ו' נראה לי, עם משחקי חשיבה (או משהו בסגנון שהיה בתוך התקציב) כמו אבאלון, שעת שיא, חתחתול, אהבתי את השיעור הזה
אני נזכר שמכיתה ז' עד ט' היה לי סוג של מגמה כזו שקוראים לה רופאים צעירים וזה היה הדבר הכי מפגר שיש.. באתי ביום שישי לארבע שעות בזמן שכולם היו בבית וזה היה הכי לא קשור.
היה שעתיים עיצוב ובשאר היה משחקי חשיבה, עיצוב גרפי, פאקינג אנגלית ועוד דברים מוזרים. היה גם שחמט אבל זה נפל על הרבעון שהיה מלא חופשות והמורה היה חולה מלא אז בקושי עשינו משו.
23 אוגוסט 2016, 11:36
23 אוגוסט 2016, 11:37
MaccabiTA כתב:זו, באופן רשמי, הפרסומת הכי רלוונטית שהופיעה בצהבת אי פעם.
23 אוגוסט 2016, 11:39
MaccabiTA כתב:זו, באופן רשמי, הפרסומת הכי רלוונטית שהופיעה בצהבת אי פעם.
23 אוגוסט 2016, 11:51
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:אגב, אני לא יודע אם זה היה בתקופה של רוב האנשים פה.. אני זוכר שבכיתה ד' היה לנו חוג שחמט בבית ספר. הרוב בחרו בזה כי השאר היה ממש פח (או רובוטיקה שזה היה הכי טוב בפער אבל כולם רצו את זה ולא היה מקום לחצי אפילו..).
אני נזכר שמכיתה ז' עד ט' היה לי סוג של מגמה כזו שקוראים לה רופאים צעירים וזה היה הדבר הכי מפגר שיש.. באתי ביום שישי לארבע שעות בזמן שכולם היו בבית וזה היה הכי לא קשור.
היה שעתיים עיצוב ובשאר היה משחקי חשיבה, עיצוב גרפי, פאקינג אנגלית ועוד דברים מוזרים. היה גם שחמט אבל זה נפל על הרבעון שהיה מלא חופשות והמורה היה חולה מלא אז בקושי עשינו משו.
זה בסדר, אני ביסודי הייתי בקייטנה בשם קייטנת הייטק, העושק הכי גדול שראיתי בחיים שלי, ישבנו כל יום באותה כיתה ושיחקנו במחשב, מדי פעם מדריך עם חולצת אריק בנאדו היה לוקח אותנו לשחק כדורגל
23 אוגוסט 2016, 11:56
החציל האצטקי כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:אגב, אני לא יודע אם זה היה בתקופה של רוב האנשים פה.. אני זוכר שבכיתה ד' היה לנו חוג שחמט בבית ספר. הרוב בחרו בזה כי השאר היה ממש פח (או רובוטיקה שזה היה הכי טוב בפער אבל כולם רצו את זה ולא היה מקום לחצי אפילו..).
זה בסדר, אני ביסודי הייתי בקייטנה בשם קייטנת הייטק, העושק הכי גדול שראיתי בחיים שלי, ישבנו כל יום באותה כיתה ושיחקנו במחשב, מדי פעם מדריך עם חולצת אריק בנאדו היה לוקח אותנו לשחק כדורגל
בואנ׳ה גם אני הייתי גם בקייטנת היי-טק וגם במשחקי חשיבה.
מאיפה אתה במקור?
23 אוגוסט 2016, 11:58
23 אוגוסט 2016, 12:02
החציל האצטקי כתב:וואלה, ידעתי את זה.
גם את ילדי בקעת אונו עקצו עם אותן חארטות בדיוק.
23 אוגוסט 2016, 12:07
23 אוגוסט 2016, 12:09
שמואל1 כתב:קייטנת הייטק? באיזה גיל זה היה? ולמה לעזאזל לא יצאתם במקום זה לשחק כדורגל וכדורסל בשכונה?
23 אוגוסט 2016, 13:51