17 ספטמבר 2016, 21:05
כמה נקודות חיוביות, כי אנשים פה נורא ממוקדים בדברים שליליים:
1. דווין נראה אחלה במשחק השני וחלש בראשון. מניח שהוא יהיה איפושוהו באמצע. מקווה שהוא יקבל על עצמו את התפקיד של הוטרן שעולה מהספסל וקולע שלשות כי זה מה שהוא הולך לעשות השנה.
2. סילי- שחקן חביב. לא מנסה דברים שהוא לא יודע. שזה חשוב ליד ראד, ווימס וגאולדוק
3. צירבס- באוברול נראה שיכול לתת 12+6 שזה אחלה. מבחינת יכולות בדיוק מה שציפו ממנו לטוב ולרע.
4. עומק- נדמה לי פעם ראשונה שנראה שיש למכבי עומק בלבל של הקבוצות המובילות ביורוליג. אין ספק שיש בעיות בקבוצה, אבל מכבי אשכרה ניצחה את ברצלונה בלי שני שחקני חמישייה משמעותיים. לפחות בהקשר הזה הדיבורים של פדרמן נשמעים קצת יותר מחוברים למציאות
נערך לאחרונה על ידי
שחף1 בתאריך 17 ספטמבר 2016, 21:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
17 ספטמבר 2016, 21:08
כולם יהיו בריאים עד גומלסקי?
17 ספטמבר 2016, 21:08
שחף, אם צירבאס יתן השנה 12+6 זאת תהיה ההחתמה הכי טובה שעשו בקיץ כנראה. הלוואי.
17 ספטמבר 2016, 21:09
אגב צירבס, אז אתמול המליכו אותו לרכש הטוב בכל הזמנים בערך.
היום ראינו שמדובר הרבה בעניין של מאצ'-אפים (ובמשחקי אימון המאמנים מנסים דברים שלא יעשו במשחקים רשמיים).
סניגלטון זה לא בורוסיס ולא טומיץ'.
לכן כאמור לא צריך להסיק מסקנות חותכות על כל שחקן אחרי מספר משחקי אימון (או משחק אחד).
17 ספטמבר 2016, 21:11
אחדשיודע כתב:אגב צירבס, אז אתמול המליכו אותו לרכש הטוב בכל הזמנים בערך.
היום ראינו שמדובר הרבה בעניין של מאצ'-אפים (ובמשחקי אימון המאמנים מנסים דברים שלא יעשו במשחקים רשמיים).
לכן כאמור לא צריך להסיק מסקנות על כל שחקן אחרי מספר משחקי אימון (או משחק אחד).
היום גם לא שיחקו עליו באותה מידה והוא לא קיבל את הכדורים באותם מקומות
דווקא ברבע האחרון הוא עשה כמה מהלכים טובים מאוד (לא רק בנקודות)
17 ספטמבר 2016, 21:12
שחף1 כתב:כמה נקודות חיוביות, כי אנשים פה נורא ממוקדים בדברים שליליים:
1. דווין נראה אחלה במשחק השני וחלש בראשון. מניח שהוא יהיה איפושוהו באמצע. מקווה שהוא יקבל על עצמו את התפקיד של הוטרן שעולה מהספסל וקולע שלשות כי זה מה שהוא הולך לעשות השנה.
2. סילי- שחקן חביב. לא מנסה דברים שהוא לא יודע. שזה חשוב ליד ראד, ווימס וגאולדוק
3. צירבס- באוברול נראה שיכול לתת 12+6 שזה אחלה. מבחינת יכולות בדיוק מה שציפו ממנו לטוב ולרע.
4. עומק- נדמה לי פעם ראשונה שנראה שיש למכבי עומק בלבל של הקבוצות המובילות ביורוליג. אין ספק שיש בעיות בקבוצה, אבל מכבי אשכרה ניצחה את ברצלונה בלי שני שחקני חמישייה משמעותיים. לפחות בהקשר הזה הדיבורים של פדרמן נשמעים קצת יותר מחוברים למציאות
סמית' היה רע גם במשחק נגד אא"ק (נראה לי לא קלע בכלל)
דווקא יש לי הרגשה שזה יותר בקטע של חזרה לכושר, לפחות כך אני מקווה
17 ספטמבר 2016, 21:13
MTA2311 כתב:שחף, אם צירבאס יתן השנה 12+6 זאת תהיה ההחתמה הכי טובה שעשו בקיץ כנראה. הלוואי.
ראית אותו בטורניר הזה בלי מלך השלשות של היורוליג ב-2015 ובלי שחקן מהחמישייה הראשונה של היורוליג. יהיה לו הרבה ספייס לעבוד השנה בצבע
17 ספטמבר 2016, 21:14
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אגב צירבס, אז אתמול המליכו אותו לרכש הטוב בכל הזמנים בערך.
מסכים חלקית. כי בהגנה הוא נראה היום איום ונורא, ואתמול הוא היה נראה סביר.
ובהתקפה - אומנם לא שיחקו עליו כמו אתמול (גם כי סגרו אותו טוב), אבל במעט ההזדמנויות שקיבל, טומיץ' הקשה עליו את החיים עם הסייז שלו.
נערך לאחרונה על ידי
אחדשיודע בתאריך 17 ספטמבר 2016, 21:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
17 ספטמבר 2016, 21:14
שחף1 כתב:MTA2311 כתב:שחף, אם צירבאס יתן השנה 12+6 זאת תהיה ההחתמה הכי טובה שעשו בקיץ כנראה. הלוואי.
ראית אותו בטורניר הזה בלי מלך השלשות של היורוליג ב-2015 ובלי שחקן מהחמישייה הראשונה של היורוליג. יהיה לו הרבה ספייס לעבוד השנה בצבע
אני לא מזלזל, פשוט חושב ש12+6 זה הבסט קייס סצנריו.
17 ספטמבר 2016, 21:15
קבוצתית אנחנו לא נראים טוב. במיוחד בהגנה.
ראד מפתיע לטובה.
צירבס עושה עבודה טובה שהוא מקבל כדורים במקום הנכון.
בנתיים זאת ההתרשמות שלי.
17 ספטמבר 2016, 21:17
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אגב צירבס, אז אתמול המליכו אותו לרכש הטוב בכל הזמנים בערך.
מסכים חלקית. כי בהגנה הוא נראה היום איום ונורא, ואתמול הוא היה נראה סביר.
ובהתקפה - אומנם לא שיחקו עליו כמו אתמול, אבל גם במעט ההזדמנויות שקיבל, טומיץ' הקשה עליו את החיים עם הסייז שלו.
מסכימה עם הקטע של ההגנה (היה מזעזע), אבל כשיש מאצ'-אפ מסויים צריך לדעת מה לעשות עם השחקן בשביל שהוא יוכל להיות אםקטיבי
זה לא כמו סופו שהוא וואן-טריק-פוני, צירבס הרבה יותר נייד ממנו והיו צריכים לדעת איך ומתי להפעיל אותו (בפועל רק אוחיון ידע לעשות את זה)
17 ספטמבר 2016, 21:21
אני מרוצה בעיקר מויקטור ראד ברמה ההתקפית. יופי של רכש.
צירבס סנטר סולידי ליורוליג. כמו שאמרו כאן, עם ווימס וגאודלוק הוא יהנה מהרבה יותר חופש פעולה.
בסך הכל ראינו לא מעט בעיות במכבי, במיוחד הגנתיות. בצד ההתקפי מכבי כנראה תצטיין. לקלוע 92 נקודות נגד ברצלונה בלי הסקורר הטוב ביותר ביורוליג וסני ווימס, זה מאוד מרשים.
העבודה הקשה של הצוות המקצועי תהיה למצוא נוסחה שתעבוד בהגנה, או לחזק את הקבוצה בשחקן שיכול להגן על הטבעת.
17 ספטמבר 2016, 21:31
Holiday_Armadillo כתב:מסכימה עם הקטע של ההגנה (היה מזעזע), אבל כשיש מאצ'-אפ מסויים צריך לדעת מה לעשות עם השחקן בשביל שהוא יוכל להיות אםקטיבי
זה לא כמו סופו שהוא וואן-טריק-פוני, צירבס הרבה יותר נייד ממנו והיו צריכים לדעת איך ומתי להפעיל אותו (בפועל רק אוחיון ידע לעשות את זה)
כן, בכל מקרה צריך לדעת להפעיל אותו טוב יותר. בשביל זה מתאמנים.
שמואל1 כתב:בסך הכל ראינו לא מעט בעיות במכבי, במיוחד הגנתיות. בצד ההתקפי מכבי כנראה תצטיין. לקלוע 92 נקודות נגד ברצלונה בלי הסקורר הטוב ביותר ביורוליג וסני ווימס, זה מאוד מרשים.
במשחק אימון. כמו שלא צריך לנפח את ה-68 נקודות של מכבי יום לפני כן, כך גם במקרה הזה.
במשחק רשמי יהיה הרבה יותר קשה לקלוע 92 נקודות (בטח בלי ווימס וגאודלוק). על כל קבוצה.
17 ספטמבר 2016, 21:55
מה שברור מהטורניר הזה, זה שהרכב עם שגב ב4 הוא לא פחות מקטסטרופלי
17 ספטמבר 2016, 21:57
שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:מה שברור מהטורניר הזה, זה שהרכב עם שגב ב4 הוא לא פחות מקטסטרופלי
שגב לא ישחק ביורוליג
אז מי ישמור?
גם שגב לא מסוגל לשמור על שום דבר באף עמדה ביורוליג
17 ספטמבר 2016, 22:04
אחדשיודע כתב:אגב צירבס, אז אתמול המליכו אותו לרכש הטוב בכל הזמנים בערך.
לכן כאמור לא צריך להסיק מסקנות חותכות על כל שחקן אחרי מספר משחקי אימון (או משחק אחד).
זו גם הייתה תוצאה מכך שאוחיון פתח במקום מקל בחמישיה. מקל יותר טוב בפיק-נ-רולים (וזה מה שצירבס טוב בו), ולעומתו אוחיון טוב יותר בחדירה והוצאה לקלעים.
אז אוחיון פתח עם צירבס ובמקום הפיק-נ-רול ניסה לתת לו בפוסט לשחק עם הגב אל הסל מול טומיץ' הגבוה, וזה לא הלך. אחר כך הוא קיבל פיצוץ באוזן והלך לנוח, ככה שהוא גם לא היה על המגרש לשחק עם מקל.
17 ספטמבר 2016, 22:17
שזה מתקשר שוב לעניין שאפשר וצריך להפעיל אותו טוב יותר, ובכל זאת - המאצ'-אפ הוא הגורם המרכזי פה לטעמי.
צירבס שחקן חביב מאוד בהתקפה, אבל יש לו לא מעט חסרונות.
17 ספטמבר 2016, 22:20
טוב אז נגמרו שתי משחקי ההכנה הראשונים של מכבי שאנחנו יכולנו לצפות בהם.
בשתי המשחקים גאודלוק לא שיחק, במשחק הראשון גאודלוק אלכסנדר ולנדסברג לא שיחקו, ובמשחק השני ווימס וגאודלוק לא שיחקו.
יש הרבה דברים טובים בכל מה שראינו וגם יש לא מעט דברים רעים.
במשחק הראשון מכבי הייתה פשוט נוראית, היה חוסר תיאום, איבודים ללא הפסקה, ליי אפים קלים שלא נכנסים, התקפות לא מסודרת ועוד ועוד
בסופו של דבר היא לא יצאה עם תבוסה היא הצליחה להוציא רק הפסד של 10 הפרש נגד פנא
ציברס היה נקודת האור שלנו במשחק, אני מאוד אוהב אותו הוא סטייל סופו כזה שחקן מעולה
ראד היה מדהים אין מילים לתאר
ופניני היה נהדר וקלע 13 נק' שמאוד עזרו למכבי להמנע מתבוסה.
במשחק השני מכבי הייתה מדהימה, ברבע השלישי הייתה נפילה קטנה אבל ברבע הרביעי היא חזרה לעצמה והייתה נהדרת, בלי גאודלוק וווימס שתי הסקוררים הכי טובים בקבוצה ושתי השחקנים הכי משמועתיים היא ניצחה את ברצלונה 92:87.
ראד קלע 18 נק' והיה מצטיין המשחק, סמית' קלע 16 נק'.
אז הרשמים שלי מהמשחק הם:
נתחיל בראד, בינתיים נראה הרכש הכי טוב של הקבוצה, הוא מהיר בצורה מטורפת וזה ההיתרון בו, שחקן בעמדה 4 שיודע לרוץ את המגרש בצורה מדהימה, קולע הרבה נקודות וגם יודע להכניס את השלשות שלו שצריך
סמית', במשחק הראשון היה גרוע פשוט חושך, במשחק השני התעורר על עצמו והיה בורג משמעותי במשחק וקלע 16 נק' שמאוד עזרו למכבי להשיג את הניצחון, אני חושב שהוא יכול להיות שחקן משמעותי בקבוצה אם הוא ימשיך עם היכולת הזאת.
ציברס, סנטר מצוין, רכש נהדר של מכבי, יודע לתפוס פוסט אפ ולשים את הנקודות בזמן שצריך
מקל, מקל לא היה כ"כ טוב לדעתי בשתי המשחקים, החטיא הרבה זריקות קלות ולקח החלטות לא טובות, אבל גם הצליח לקלוע זריקות חשובות.
אלכסנדר, במשחק הראשון הוא לא שיחק, אבל במשחק השני הוא שמר טוב מאוד, אלכסנדר יודע לשמור אנשים, חבל שהוא קלע רק 4 נק' אני מאמין שהוא יכול לשים 6-7 נק' במשחק.
אוחיון, שחקן הגנה מצוין, בינתיים לפי איך שהוא היה נראה בשתי המשחקים, הוא יותר מתאים כרכז פותח, כל הכבוד יוגי !
אייברסון - מחליף טוב מאוד לציברס, שם את ה5-6 נקודות שהוא צריך לשים וחוץ מזה הוא ריבאונדר ענק !, בדיוק מה שמכבי צריכה
סילי - במשחק הראשון לא כ"כ הרשים, אבל במשחק השני שם את ה7 נקודות שהוא צריך לשים, שחקן טוב לדעתי שיכול לקום מהספסל ולשים את ה7-8 נקודות שצריך.
אז לסיום, מכבי בינתיים נראית טוב מאוד, נכון שזה רק משחקי הכנה אבל בינתיים היא נראית טוב וזה עוד בלי גאודלוק וווימס, אני מקווה שהם ימשיכו עם היכולת הזאת גם בשאר המשחקים העונה.
מצטיין הטורניר של מכבי לדעתי הוא - ויקטור ראד