פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רגב פנאן

04 אוקטובר 2016, 23:27

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:אור, אתה הפולני הכי שחור שאני מכיר... צ'יזס מן...

רגב או לא רגב, המצב הרפואי והגופני של שחקני מכבי, זו כבר העונה השלישית ברציפות, דורש
בדיקה ושינוי משמעותי.
צוות זר או מומחים מקומיים זה לא משנה. לא חושב שיש לזה מקבילה במקום אחר ברמה הזאת.

ג'יזס, עם ג'
כמו ג'ניה

:D

05 אוקטובר 2016, 00:11

הבייתה

05 אוקטובר 2016, 00:17

מי אמר קובלסקי ולא קיבל? אמרתי זאת לא פעם ואומר זאת שוב, פיטורי קובלסקי זה אחד ממחדלי העשור של מכבי. סה טו.

05 אוקטובר 2016, 00:19

er79 כתב:מי אמר קובלסקי ולא קיבל? אמרתי זאת לא פעם ואומר זאת שוב, פיטורי קובלסקי זה אחד ממחדלי העשור של מכבי. סה טו.

ליטרלי אף אחד לא אמר קובלסקי.
אכן אמרת את זה לא פעם, וכל פעם דאגתי להזכיר שהפציעות התחילו בעונה האחרונה של קובלסקי.

מכבי צריכה מהפכה בתחום. מהפכה. לא עוד מאותו דבר.

05 אוקטובר 2016, 00:20

MTA2311 כתב:
er79 כתב:מי אמר קובלסקי ולא קיבל? אמרתי זאת לא פעם ואומר זאת שוב, פיטורי קובלסקי זה אחד ממחדלי העשור של מכבי. סה טו.

אכן אמרת את זה לא פעם, וכל פעם דאגתי להזכיר שהפציעות התחילו בעונה האחרונה של קובלסקי.

גוזיות שחורות עם GPS ויפה שעה אחת קודם, ולו רק בשביל המראה של צירבס עם גוזייה

05 אוקטובר 2016, 00:22

MTA2311 כתב:

על איזה פציעות אתה מדבר? סמית? הברכיים שלו דפוקות כבר שנים. קובלסקי מאמן כושר מהטובים ביותר שיש. אתה לא שם את רגב פנאן כמפקד הכושר במועדון שכזה. זה הכל.

05 אוקטובר 2016, 00:22

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

גוזיות שחורות עם GPS ויפה שעה אחת קודם, ולו רק בשביל המראה של צירבס עם גוזייה

חבל שאין שכפול לטוריחו באמת

05 אוקטובר 2016, 00:23

er79 כתב:
MTA2311 כתב:

על איזה פציעות אתה מדבר? סמית? הברכיים שלו דפוקות כבר שנים. קובלסקי מאמן כושר מהטובים ביותר שיש. אתה לא שם את רגב פנאן כמפקד הכושר במועדון שכזה. זה הכל.

אתה מוזמן אחורה לדיונים של העונה האחרונה שלו. מכת הפציעות התחילה כבר אז.

תחום הכושר בספורט הקבוצתי עשה קפיצה סופר משמעותית בשנים האחרונות. מכבי, גם עם קובלסקי, נשארה מאחורה.

05 אוקטובר 2016, 00:26

MTA2311 כתב:
er79 כתב:
MTA2311 כתב:

אתה מוזמן אחורה לדיונים של העונה האחרונה שלו. מכת הפציעות התחילה כבר אז.

תחום הכושר בספורט הקבוצתי עשה קפיצה סופר משמעותית בשנים האחרונות. מכבי, גם עם קובלסקי, נשארה מאחורה.

אני לא צריך להסתכל על שום דיון. מדובר במאמן כושר מהשורה הראשונה באירופה, שברזומה שלו 3 אליפויות אירופה. כל מועדון צריך מערך, לא אומר שלא, אבל צריך גם קברניט שינווט את המערך הזה. פנאן לא כזה.

05 אוקטובר 2016, 00:32

פנאן בהחלט לא כזה. היום כולנו מבינים עד כמה ההחלטה למנות אותו בראש המערך הזה היתה הזויה.
עם זאת, אני מסכים עם אור - קובלסקי היה, אבל הוא איבד את אמונם של האנשים במערכת, וזכותם
לא לחדש איתו את החוזה ולא לרצות אותו במערכת.

ישנם מספיק מומחים טובים ומנוסים, שישמחו לעבוד במועדון גדול.
המודל של מכבי כדורגל, הוא דווקא מודל מצויין מבחינתי.

05 אוקטובר 2016, 07:49

זה בזיון ענק. מהפכה של 180 בתחום הזה אמורה לעלות הרבה פחות מהנזק שהפציעות יוצרות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

05 אוקטובר 2016, 07:54

כל הסיפור הזה עם מוני עולה למכבי הרבה יותר מדי. טוב תעשה מכבי אם תפצה את ניקולה ואת משפחת פנאן בכמה מאות אלפי דולרים כ״א במקום להמשיך ולגרור את הסאגה הזו לדורות.

05 אוקטובר 2016, 10:03

דרך אגב, עם כל הדיבורים על רגב, גם צריך לזכור שגאודלוק וווימס לא שיחקו כדורסל סדיר משהו כמו שנה (אם לא יותר).

05 אוקטובר 2016, 10:04

roy1000 כתב:כל הסיפור הזה עם מוני עולה למכבי הרבה יותר מדי. טוב תעשה מכבי אם תפצה את ניקולה ואת משפחת פנאן בכמה מאות אלפי דולרים כ״א במקום להמשיך ולגרור את הסאגה הזו לדורות.

אתה באמת חושב שהתפקיד של מרגב במכבי הוא אתנן שישתוק על סיפור פנאן? נראה לך הגיוני שמכבי מפקירה את כשרות שחקניה בגלל חוב כזה או אחר?
לדעתי זה יותר נאחס\מזל רע\שחור מאשר טיפול לא נכון בשחקנים , רגב לא אשם בפציעה של מילר , בפציעה של שגב , בשלשול שהיה ביוון ל 3 שחקנים , לפיצוץ שלאנסברג קיבל בעין , וגם לדעתי בפציעה של מילר וגאדלוק , זה פשוט מזל רע , להזכירכם שגם בשנה האחרונה של קובלסקי , ואני לא מוריד ממנו כהוא זה , פניני גמר את העונה , לאנסברג סבל משברי מאמץ עד שהושבת בחלק ה שלישי של העונה , סמית' סיים את העונה בהצלבה בארץ , ואוחיון היה ON OFF.
כנראה שהיינו צריכים 5 שנים של פארקר ללא פציעה , כדי לקבל את הנאחס הזה לפנים.

05 אוקטובר 2016, 10:04

roy1000 כתב:דרך אגב, עם כל הדיבורים על רגב, גם צריך לזכור שגאודלוק וווימס לא שיחקו כדורסל סדיר משהו כמו שנה (אם לא יותר).

יש סיבה שהם פה.

05 אוקטובר 2016, 10:08

ankram כתב:אתה באמת חושב שהתפקיד של מרגב במכבי הוא אתנן שישתוק על סיפור פנאן? נראה לך הגיוני שמכבי מפקירה את כשרות שחקניה בגלל חוב כזה או אחר?
לדעתי זה יותר נאחס\מזל רע\שחור מאשר טיפול לא נכון בשחקנים , רגב לא אשם בפציעה של מילר , בפציעה של שגב , בשלשול שהיה ביוון ל 3 שחקנים , לפיצוץ שלאנסברג קיבל בעין , וגם לדעתי בפציעה של מילר וגאדלוק , זה פשוט מזל רע , להזכירכם שגם בשנה האחרונה של קובלסקי , ואני לא מוריד ממנו כהוא זה , פניני גמר את העונה , לאנסברג סבל משברי מאמץ עד שהושבת בחלק ה שלישי של העונה , סמית' סיים את העונה בהצלבה בארץ , ואוחיון היה ON OFF.

אני בהחלט חושב שהג'וב של רגב קשור לפרשיית מוני. אני לא מאמין שהיה מקבל את התפקיד אחרת. גם הג'וב של ניקולה קשור לזה לדעתי.

05 אוקטובר 2016, 10:12

roy1000 כתב:
ankram כתב:אתה באמת חושב שהתפקיד של מרגב במכבי הוא אתנן שישתוק על סיפור פנאן? נראה לך הגיוני שמכבי מפקירה את כשרות שחקניה בגלל חוב כזה או אחר?

אני בהחלט חושב שהג'וב של רגב קשור לפרשיית מוני. אני לא מאמין שהיה מקבל את התפקיד אחרת. גם הג'וב של ניקולה קשור לזה לדעתי.

אני מאד מקווה שזה לא ככה , כי אם זה ככה , זה כבר סוף המועדון הזה.

05 אוקטובר 2016, 10:54

היה מישהו בתקשורת שהעז להעלות על דל שפתיו או אצבעותיו, את תאוריית הקונספירציה שאנחנו בונים פה שתי וערב?

05 אוקטובר 2016, 11:07

קובי כתב:היה מישהו בתקשורת שהעז להעלות על דל שפתיו או אצבעותיו, את תאוריית הקונספירציה שאנחנו בונים פה שתי וערב?

שום גורם רשמי , זה סיפור שמסתובב בפורומים , בכל מקרה נראה שגדול על רגב פנאן להיות מאמן כושר של קבוצה עם יומרות ביורוליג , למרות שלדעתי מדובר פשוט במזל רע , כפי שהיה לנו מזל להנות פה מ 5 שנים של פארקר ללא פציעה , של שאראס שנתיים ללא שריטה , של באסטון ל 3 שנים ללא פציעה , אפילו בורשטיין נפצע אחרי סיום השושלת , כאילו אומר , "עד עכשיו היה לכם מזל ".

05 אוקטובר 2016, 11:10

ד"א כעומק ההמתנה , כך גם עומק הקרע (בכל הקשור לדיווח על מצבו של ווימס).....
פרסם תגובה