המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:השחקן הזה לא שיחק כדורסל כמעט בשנה שעברה.
אתה מקבל מה שאתה משלם עליו. אין מציאות.
זה לא קשור בשום צורה
שמואל1 כתב:ולמה מכבי לא מפרסמת הודעה רשמית? למה אנחנו צריכים לשמוע את זה ממנהלת הליגה?
ממה הם מפחדים?
פשוט ביזיון. התנהלות חובבנית של המועדון. לא הפצועים, מלבד מילר, הם תוצר ישיר למערך הכושר הלקוי של מכבי.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כמו קרע בהמסטרינג, גם קרע בתאומים זאת תוצאה של הכנה פיזית לקויה.
אור, אם יורשה לי לקפוץ למסקנות - מההודעה שלך נשמע שאתה מעביר ביקורת על מישהו, אני באזור או שלא?
איתי-שגב כתב:אור, יש סיכוי לנס כלשהו ? שזה יירד ל2 שבועות ?.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:השחקן הזה לא שיחק כדורסל כמעט בשנה שעברה.
זה לא קשור בשום צורה
אז במקרה דווקא שני השחקנים שלא שיחקו בשנה האחרונה נפצעו פציעות של מאמץ?
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:השחקן הזה לא שיחק כדורסל כמעט בשנה שעברה.
זה לא קשור בשום צורה
לא. יש במכבי מאמן כושר שלא הייתי נותן לו גם ללמד חינוך גופני בבית ספר יסודי בעפולה.
שניהם לא היו פצועים שנה שעברה. הם התאמנו עם הקבוצות שלהם ווימס ספציפית גם עבד קשה מאוד עצמאית בקיץ.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:השחקן הזה לא שיחק כדורסל כמעט בשנה שעברה.
זה לא קשור בשום צורה
ankram כתב:יש עלינו שחור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mitelka כתב:מה שמדהים זה שמדובר בשחקנים שחתומים במכבי הרבה זמן יחסית. לא הגיעו שבוע שעבר. כלומר, אני יוצא מנקודת הנחה שהם קיבלו תוכנית מפורטת כמו שבדרך כלל נהוג לשחקנים שנמצאים בפגרה מהקבוצות שלהם. כלומר זה הכל על מכבי. זה אפילו לא קמצוץ של מזל (מוציא את מקרה שגב ומילר מהעניין).
Mitelka כתב:מה שמדהים זה שמדובר בשחקנים שחתומים במכבי הרבה זמן יחסית. לא הגיעו שבוע שעבר. כלומר, אני יוצא מנקודת הנחה שהם קיבלו תוכנית מפורטת כמו שבדרך כלל נהוג לשחקנים שנמצאים בפגרה מהקבוצות שלהם. כלומר זה הכל על מכבי. זה אפילו לא קמצוץ של מזל (מוציא את מקרה שגב ומילר מהעניין).
איתי-שגב כתב:אור, יש סיכוי לנס כלשהו ? שזה יירד ל2 שבועות ?.
שועל כתב:Mitelka כתב:מה שמדהים זה שמדובר בשחקנים שחתומים במכבי הרבה זמן יחסית. לא הגיעו שבוע שעבר. כלומר, אני יוצא מנקודת הנחה שהם קיבלו תוכנית מפורטת כמו שבדרך כלל נהוג לשחקנים שנמצאים בפגרה מהקבוצות שלהם. כלומר זה הכל על מכבי. זה אפילו לא קמצוץ של מזל (מוציא את מקרה שגב ומילר מהעניין).
למה אתה מוציא את שגב?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:השחקן הזה לא שיחק כדורסל כמעט בשנה שעברה.
זה לא קשור בשום צורה
לא. יש במכבי מאמן כושר שלא הייתי נותן לו גם ללמד חינוך גופני בבית ספר יסודי בעפולה.
שניהם לא היו פצועים שנה שעברה. הם התאמנו עם הקבוצות שלהם ווימס ספציפית גם עבד קשה מאוד עצמאית בקיץ.
אור, אם יורשה לי לקפוץ למסקנות - נשמע שאתה אומר שמשהו השתבש ברגע שהם הגיעו לארץ והתחילו להתאמן עם מכבי
אני באזור?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים