פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת׳רד המלפפונים החדש

14 אוקטובר 2016, 10:56

בן82 כתב:אני חושב שלארז יש הרבה מאוד מה לתת למכבי. אבל כמו שאמרו פה הוא מאמן של דרך ובמכבי רוצים תוצאות אתמול. לא התנהגות שפויה או רציונלית אבל זה ה-DNA. אני רק מקווה שהוא יצליח להישאר רגוע יחסית למשמע הרחשים שכמה הפסדים רצופים יגרמו. להחליף שחקן או שניים זה זניח לעומת להחליף מאמן שזה להתחיל מהתחלה עוד פעם עם שיטה חדשה.

הבעיה היא לא שלא מרוצים מהתוצאות או מדרך המשחק, הבעיה היא שמי שמעביר את הביקורות האלה הוא זה שגרם לאותן בעיות שהוא מעז לבקר

14 אוקטובר 2016, 14:21

אייברסון לא ישרוד פה הרבה. מקסימום בחודש הבא הוא עף.

14 אוקטובר 2016, 14:40

MTA2311 כתב:אייברסון לא ישרוד פה הרבה. מקסימום בחודש הבא הוא עף.

מעריך את העקביות שלך אור

בניגוד לחברים מועטים כאן שכותבים רק בשביל להרשים עם כל מיני משחקי מילים ומכל הודעה שלהם משתמע משהו אחר
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 14 אוקטובר 2016, 14:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

14 אוקטובר 2016, 14:41

דווקא אני יותר מהמר על אחד מה2 ראד/אלכסנדר

Sent from my iPhone using Tapatalk

14 אוקטובר 2016, 14:42

אני חושב שהרבה יותר דחוף 4 הגנתי לצידו של צירבס, אבל מצד שני הוא חייב להיות גם עם קליעה ואני מסופק אם ניתן למצוא כזה במחיר סביר.
צירבס הוא הסנטר המרכזי שלנו והוא יישאר כזה, וציוות שלו עם ראד/אלכסנדר במשך רוב דקות המשחק הוא אסון

14 אוקטובר 2016, 14:44

מכבי בסיטואציה שהיא יכולה אפילו להחתים שחקן עד "ינואר" (ולא לרשום אותו לליגה)

גם השחקן יוכל לחזור לאנביאיי לקראת השלבים המכריעים של העונה.
ומכבי תוכל להראות למילר (ושגב בעצימות נמוכה) שבונים עליהם ולא החתימו שחקן לשנה שלמה.

יכולה להיות אופציה מעניינת דווקא. (יש לא מעט שחקנים שהולכים לסין או משהו כזה לחלק מהעונה)

הבעיה היא שיהיו 2 סגלים- סגל לליגה (בלי דווין והשחקן הזה ועוד איזה 2 שחקנים חוץ מזה...) וסגל לאירופה...

14 אוקטובר 2016, 14:45

היחיד שמכבי הולכת לחתוך העונה אם וכאשר זה דוגי.

14 אוקטובר 2016, 14:45

החציל האצטקי כתב:היחיד שמכבי הולכת לחתוך העונה אם וכאשר זה דוגי.

תודה על המידע הפנימי הזה

14 אוקטובר 2016, 14:46

מקובי כתב:מכבי בסיטואציה שהיא יכולה אפילו להחתים שחקן עד "ינואר" (ולא לרשום אותו לליגה)

ומכבי תוכל להראות למילר (ושגב בעצימות נמוכה) שבונים עליהם ולא החתימו שחקן לשנה שלמה.

יכולה להיות אופציה מעניינת דווקא. (יש לא מעט שחקנים שהולכים לסין או משהו כזה לחלק מהעונה)

הבעיה היא שיהיו 2 סגלים- סגל לליגה (בלי דווין והשחקן הזה ועוד איזה 2 שחקנים חוץ מזה...) וסגל לאירופה...

אין מצב שזה קורה. החוזים הזמניים האלה זה פארסה שמכבי מיצתה.
שני סגלים הם כבר מצב קיים ובלתי נמנע.

הסנטרים שלך לא מתאימים לליגה הישראלית, הרכזים שלך חייבים לשחק (מה שביורוליג רצוי שלא), ודווין מושבת. זה סגל אחר לגמרי כבר היום.

14 אוקטובר 2016, 14:52

החציל האצטקי כתב:
מקובי כתב:מכבי בסיטואציה שהיא יכולה אפילו להחתים שחקן עד "ינואר" (ולא לרשום אותו לליגה)

אין מצב שזה קורה. החוזים הזמניים האלה זה פארסה שמכבי מיצתה.
שני סגלים הם כבר מצב קיים ובלתי נמנע.

הסנטרים שלך לא מתאימים לליגה הישראלית, הרכזים שלך חייבים לשחק (מה שביורוליג רצוי שלא), ודווין מושבת. זה סגל אחר לגמרי כבר היום.

בניגוד לשנה שעברה- זה לא חוזה לחודש...

זה חוזה עד ינואר. גם למכבי וגם לשחקן (בהנחה והוא בקליבר גבוה וחושב שיש לו סיכוי להיכנס לאנביאיי לקראת סיום השחקנים החופשיים) יש אינטרס טוב להשתמש בזה.

מכבי מקבלת שחקן שיסגור לה את הפינה ביורוליג של האתלטיות וההגנה עד שקווינסי (ושגב) יחזור.
השחקן מקבל הזדמנות לשחק ביורוליג באופן קבוע, כשחקן די מוביל.

בליגה אנחנו נצטרך להסתדר עם מה שיש. (העונה ארוכה וחשוב לדעתי לשמור על מקום אחד לזר לחילוף במקרה של פציעה...)
בכל מקרה עכשיו זה משחקי הכנה עד יוני.. וביוני נקווה שמילר יהיה (הגבוה שהכי מתאים לליגה במכבי)

14 אוקטובר 2016, 14:53

ankram כתב:

דווקא אני יותר מהמר על אחד מה2 ראד/אלכסנדר

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא חושב שיחתכו שחקן ישראלי, אבל ראד בהחלט יכול למצוא את עצמו בחוץ.

14 אוקטובר 2016, 14:54

שועל כתב:

תודה על המידע הפנימי הזה

לא מידע פנימי ולא בטיח. סתם קריאה של המפה ומעקב על ההתנהלות של מכבי בשנים האחרונות. זה קרה עם כדיר, זה קרה עם נעימי- זה יקרה גם איתו.

לכל שחקן אחר יש משמעות בסגל הזה, וכשהקו האחורי יהיה מלא סוף סוף עוד שבוע, דוגי הולך להמחק לגמרי (המצב של הבנאדם אשכרה הולך להחמיר).
לצירבס, אייברסון, ראד ואלכסנדר יש דקות בסגל הזה גם אם תוסיף לו שחקן נוסף. ליבזורי בוודאי שלא.

14 אוקטובר 2016, 14:55

שועל כתב:אני חושב שהרבה יותר דחוף 4 הגנתי לצידו של צירבס, אבל מצד שני הוא חייב להיות גם עם קליעה ואני מסופק אם ניתן למצוא כזה במחיר סביר.
צירבס הוא הסנטר המרכזי שלנו והוא יישאר כזה, וציוות שלו עם ראד/אלכסנדר במשך רוב דקות המשחק הוא אסון

צריך להביא 4.5, שיכול לשחק עם צירבאס וגם במקומו. אי אפשר להישאר גם עם עמדה 5 נטולת הגנה לחלוטין.

קליעה זה משני בעיני.

14 אוקטובר 2016, 14:57

MTA2311 כתב:
שועל כתב:אני חושב שהרבה יותר דחוף 4 הגנתי לצידו של צירבס, אבל מצד שני הוא חייב להיות גם עם קליעה ואני מסופק אם ניתן למצוא כזה במחיר סביר.

צריך להביא 4.5, שיכול לשחק עם צירבאס וגם במקומו. אי אפשר להישאר גם עם עמדה 5 נטולת הגנה לחלוטין.

קליעה זה משני בעיני.

קליעה ליד צירבס זה דבר עיקרי בעיני. גם כך צירבס הוא לא כשרון התקפי גדול ולא מוסר גדול, הוא גם הססן וכל דבר שיזכיר שמירה כפולה ירתיע אותו.

14 אוקטובר 2016, 14:59

החציל האצטקי כתב:
שועל כתב:

תודה על המידע הפנימי הזה

לא מידע פנימי ולא בטיח. סתם קריאה של המפה ומעקב על ההתנהלות של מכבי בשנים האחרונות. זה קרה עם כדיר, זה קרה עם נעימי- זה יקרה גם איתו.

לכל שחקן אחר יש משמעות בסגל הזה, וכשהקו האחורי יהיה מלא סוף סוף עוד שבוע, דוגי הולך להמחק לגמרי (המצב של הבנאדם אשכרה הולך להחמיר).
לצירבס, אייברסון, ראד ואלכסנדר יש דקות בסגל הזה גם אם תוסיף לו שחקן נוסף. ליבזורי בוודאי שלא.

השאלה היא כספית, אם מכבי תמצא קבוצה לראד או אלכסנדר היא תשחרר לדעתי את אחד מהם.
ולא נראה לי שיש הגיון להקשות מהעבר, הכל עניין של סיטואציה.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 14 אוקטובר 2016, 15:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

אני פשוט כל כך מתעב את ראד. הוא כזה מפגר. חייב להוריד אותו לספסל ומהר ככל שאפשר. עדיף את אלכסנדר בהרבה.

שועל כתב:
MTA2311 כתב:

קליעה זה משני בעיני.

קליעה ליד צירבס זה דבר עיקרי בעיני. גם כך צירבס הוא לא כשרון התקפי גדול ולא מוסר גדול, הוא גם הססן וכל דבר שיזכיר שמירה כפולה ירתיע אותו.

אני מסכים איתך שקליעה בעמדה 4 זה קריטי, אבל אי אפשר לחפות עכשיו על כל הכשלים בבנייה. כרגע, יותר בעייתי בעיני שיש 0 הגנה בכל הקו הקדמי. צריך להביא שחקן שמסוגל לשמור בשתי העמדות. אם תביא 4 שומר אז הראדוליצות ימשיכו לתפור אותך, אם תביא רק 5 שומר אז המצ'באנים.

צריך למצוא שחקן שטוב לשתי העמדות.

14 אוקטובר 2016, 15:00

איתי-שגב כתב:אני פשוט כל כך מתעב את ראד. הוא כזה מפגר. חייב להוריד אותו לספסל ומהר ככל שאפשר. עדיף את אלכסנדר בהרבה.

אלכסנדר לא פחות מפגר

איתי-שגב כתב:אני פשוט כל כך מתעב את ראד. הוא כזה מפגר. חייב להוריד אותו לספסל ומהר ככל שאפשר. עדיף את אלכסנדר בהרבה.

שניהם מפגרים. את ראד צריך בעיקר לתרבת והוא יכול לתרום, אלכסנדר סיפור אבוד.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 14 אוקטובר 2016, 15:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

שמואל1 כתב:

אלכסנדר לא פחות מפגר

לפחות הוא לא מנסה לכפות עליו את המשחק.
פרסם תגובה