14 אוקטובר 2016, 10:56
בן82 כתב:אני חושב שלארז יש הרבה מאוד מה לתת למכבי. אבל כמו שאמרו פה הוא מאמן של דרך ובמכבי רוצים תוצאות אתמול. לא התנהגות שפויה או רציונלית אבל זה ה-DNA. אני רק מקווה שהוא יצליח להישאר רגוע יחסית למשמע הרחשים שכמה הפסדים רצופים יגרמו. להחליף שחקן או שניים זה זניח לעומת להחליף מאמן שזה להתחיל מהתחלה עוד פעם עם שיטה חדשה.
14 אוקטובר 2016, 14:21
14 אוקטובר 2016, 14:40
MTA2311 כתב:אייברסון לא ישרוד פה הרבה. מקסימום בחודש הבא הוא עף.
14 אוקטובר 2016, 14:41
MTA2311 כתב:אייברסון לא ישרוד פה הרבה. מקסימום בחודש הבא הוא עף.
14 אוקטובר 2016, 14:42
14 אוקטובר 2016, 14:44
14 אוקטובר 2016, 14:45
14 אוקטובר 2016, 14:45
החציל האצטקי כתב:היחיד שמכבי הולכת לחתוך העונה אם וכאשר זה דוגי.
14 אוקטובר 2016, 14:46
מקובי כתב:מכבי בסיטואציה שהיא יכולה אפילו להחתים שחקן עד "ינואר" (ולא לרשום אותו לליגה)
גם השחקן יוכל לחזור לאנביאיי לקראת השלבים המכריעים של העונה.
ומכבי תוכל להראות למילר (ושגב בעצימות נמוכה) שבונים עליהם ולא החתימו שחקן לשנה שלמה.
יכולה להיות אופציה מעניינת דווקא. (יש לא מעט שחקנים שהולכים לסין או משהו כזה לחלק מהעונה)
הבעיה היא שיהיו 2 סגלים- סגל לליגה (בלי דווין והשחקן הזה ועוד איזה 2 שחקנים חוץ מזה...) וסגל לאירופה...
14 אוקטובר 2016, 14:52
החציל האצטקי כתב:מקובי כתב:מכבי בסיטואציה שהיא יכולה אפילו להחתים שחקן עד "ינואר" (ולא לרשום אותו לליגה)
גם השחקן יוכל לחזור לאנביאיי לקראת השלבים המכריעים של העונה.
ומכבי תוכל להראות למילר (ושגב בעצימות נמוכה) שבונים עליהם ולא החתימו שחקן לשנה שלמה.
יכולה להיות אופציה מעניינת דווקא. (יש לא מעט שחקנים שהולכים לסין או משהו כזה לחלק מהעונה)
הבעיה היא שיהיו 2 סגלים- סגל לליגה (בלי דווין והשחקן הזה ועוד איזה 2 שחקנים חוץ מזה...) וסגל לאירופה...
אין מצב שזה קורה. החוזים הזמניים האלה זה פארסה שמכבי מיצתה.
שני סגלים הם כבר מצב קיים ובלתי נמנע.
הסנטרים שלך לא מתאימים לליגה הישראלית, הרכזים שלך חייבים לשחק (מה שביורוליג רצוי שלא), ודווין מושבת. זה סגל אחר לגמרי כבר היום.
14 אוקטובר 2016, 14:53
ankram כתב:MTA2311 כתב:אייברסון לא ישרוד פה הרבה. מקסימום בחודש הבא הוא עף.
דווקא אני יותר מהמר על אחד מה2 ראד/אלכסנדר
Sent from my iPhone using Tapatalk
14 אוקטובר 2016, 14:54
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:היחיד שמכבי הולכת לחתוך העונה אם וכאשר זה דוגי.
תודה על המידע הפנימי הזה
14 אוקטובר 2016, 14:55
שועל כתב:אני חושב שהרבה יותר דחוף 4 הגנתי לצידו של צירבס, אבל מצד שני הוא חייב להיות גם עם קליעה ואני מסופק אם ניתן למצוא כזה במחיר סביר.
צירבס הוא הסנטר המרכזי שלנו והוא יישאר כזה, וציוות שלו עם ראד/אלכסנדר במשך רוב דקות המשחק הוא אסון
14 אוקטובר 2016, 14:57
MTA2311 כתב:שועל כתב:אני חושב שהרבה יותר דחוף 4 הגנתי לצידו של צירבס, אבל מצד שני הוא חייב להיות גם עם קליעה ואני מסופק אם ניתן למצוא כזה במחיר סביר.
צירבס הוא הסנטר המרכזי שלנו והוא יישאר כזה, וציוות שלו עם ראד/אלכסנדר במשך רוב דקות המשחק הוא אסון
צריך להביא 4.5, שיכול לשחק עם צירבאס וגם במקומו. אי אפשר להישאר גם עם עמדה 5 נטולת הגנה לחלוטין.
קליעה זה משני בעיני.
14 אוקטובר 2016, 14:59
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:היחיד שמכבי הולכת לחתוך העונה אם וכאשר זה דוגי.
תודה על המידע הפנימי הזה
לא מידע פנימי ולא בטיח. סתם קריאה של המפה ומעקב על ההתנהלות של מכבי בשנים האחרונות. זה קרה עם כדיר, זה קרה עם נעימי- זה יקרה גם איתו.
לכל שחקן אחר יש משמעות בסגל הזה, וכשהקו האחורי יהיה מלא סוף סוף עוד שבוע, דוגי הולך להמחק לגמרי (המצב של הבנאדם אשכרה הולך להחמיר).
לצירבס, אייברסון, ראד ואלכסנדר יש דקות בסגל הזה גם אם תוסיף לו שחקן נוסף. ליבזורי בוודאי שלא.
שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:אני חושב שהרבה יותר דחוף 4 הגנתי לצידו של צירבס, אבל מצד שני הוא חייב להיות גם עם קליעה ואני מסופק אם ניתן למצוא כזה במחיר סביר.
צריך להביא 4.5, שיכול לשחק עם צירבאס וגם במקומו. אי אפשר להישאר גם עם עמדה 5 נטולת הגנה לחלוטין.
קליעה זה משני בעיני.
קליעה ליד צירבס זה דבר עיקרי בעיני. גם כך צירבס הוא לא כשרון התקפי גדול ולא מוסר גדול, הוא גם הססן וכל דבר שיזכיר שמירה כפולה ירתיע אותו.
14 אוקטובר 2016, 15:00
איתי-שגב כתב:אני פשוט כל כך מתעב את ראד. הוא כזה מפגר. חייב להוריד אותו לספסל ומהר ככל שאפשר. עדיף את אלכסנדר בהרבה.
איתי-שגב כתב:אני פשוט כל כך מתעב את ראד. הוא כזה מפגר. חייב להוריד אותו לספסל ומהר ככל שאפשר. עדיף את אלכסנדר בהרבה.
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:אני פשוט כל כך מתעב את ראד. הוא כזה מפגר. חייב להוריד אותו לספסל ומהר ככל שאפשר. עדיף את אלכסנדר בהרבה.
אלכסנדר לא פחות מפגר