30 אוקטובר 2016, 23:01
30 אוקטובר 2016, 23:03
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:נחנקצי עכשיו בזמן ששרתי לעצמי שיר של סטטיק ובן אל תבורי.
אין מה להגיד, הצדק נעשה.
אם זה היה איב אנד ליר יש מצב שהיית חוטף שבץ. ובצ-ד-ק
יאו שמעתי אותם לפני שבוע וכמעט נפטרתי מצחוק.
איזה מילים מומצאות ולא מתחרזות וקליפ מלא בכונפות.
הנה: https://youtu.be/4BdWE5YQTmE
אם יום אחד תהיה לי ילדה שתשתתף בקליפ של איב אנד ליר/משהו בסגנון אני אזרוק אותה מהבית.
30 אוקטובר 2016, 23:05
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:נחנקצי עכשיו בזמן ששרתי לעצמי שיר של סטטיק ובן אל תבורי.
אין מה להגיד, הצדק נעשה.
אם זה היה איב אנד ליר יש מצב שהיית חוטף שבץ. ובצ-ד-ק
יאו שמעתי אותם לפני שבוע וכמעט נפטרתי מצחוק.
איזה מילים מומצאות ולא מתחרזות וקליפ מלא בכונפות.
הנה: https://youtu.be/4BdWE5YQTmE
אם יום אחד תהיה לי ילדה שתשתתף בקליפ של איב אנד ליר/משהו בסגנון אני אזרוק אותה מהבית.
ברור לך שאם לא תהיה צדיק מוחלט מעכשיו עד סוף חייך, מה שיקרה זה שאחת מהבנות שלך תהיה בקליפ שלהם, או לחילופין, אחד מהבנים שלך יהיה אחד מהם? זה צחוק הגורל קלאסי. בגלל זה עדיף לא להתרבות, רק בשביל הסיכוי, ולו הקטן ביותר, שהילד שלך יהיה קשור לאיב אנד ליר
30 אוקטובר 2016, 23:06
30 אוקטובר 2016, 23:10
LIAV10 כתב:פרס כספי מובטח למי שמוצא חרוז חוץ מהסיומת ״ון״ בפזמון.
30 אוקטובר 2016, 23:12
30 אוקטובר 2016, 23:14
rc4991 כתב:ליאב, זה עליך שבגללך אני מכיר אותם מעכשיו
30 אוקטובר 2016, 23:16
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:ליאב, זה עליך שבגללך אני מכיר אותם מעכשיו
זה מה-זה מדכא כשיש כתבה בעיתון או בטלוויזיה על מישהו עם המשפט ''אתם אולי לא מכירים אותם, אבל הם סנסציה שכל בני הנוער מכירים'', ואתה מבין שאתה שייך לחלק הראשון של המשפט
30 אוקטובר 2016, 23:18
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:ליאב, זה עליך שבגללך אני מכיר אותם מעכשיו
זה מה-זה מדכא כשיש כתבה בעיתון או בטלוויזיה על מישהו עם המשפט ''אתם אולי לא מכירים אותם, אבל הם סנסציה שכל בני הנוער מכירים'', ואתה מבין שאתה שייך לחלק הראשון של המשפט
מי רוצה להיות חלק מהנוער הזה?
30 אוקטובר 2016, 23:22
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:ליאב, זה עליך שבגללך אני מכיר אותם מעכשיו
אף אחד, אבל זאת באמת הארה..מיוחדת
אתה לא צעיר יותר, אין לך מושג מה ''מגניב'' בעיניי הצעירים, בלי ששמת לב עברת עולם
זה מזכיר לי את הסרט הנוראי על הבחור שיכול להבין תינוקות, ואז רואים תינוק בסרט שכאילו מתבגר ברגע אחד ואז הוא כבר לא יכול לדבר עם שאר התינוקות
30 אוקטובר 2016, 23:28
30 אוקטובר 2016, 23:30
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:ליאב, זה עליך שבגללך אני מכיר אותם מעכשיו
אתה לא צעיר יותר, אין לך מושג מה ''מגניב'' בעיניי הצעירים, בלי ששמת לב עברת עולם
30 אוקטובר 2016, 23:32
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:ליאב, זה עליך שבגללך אני מכיר אותם מעכשיו
אני כבר מזמן עברתי עולם וטוב שכך. אנחנו לא מפסידים שום דבר שקשור לנוער הזה.. זה יותר הם שהפסידו את הילדות של ילדי שנות ה80 וה90
30 אוקטובר 2016, 23:34
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="rc4991"]ליאב, זה עליך שבגללך אני מכיר אותם מעכשיו
אני כבר מזמן עברתי עולם וטוב שכך. אנחנו לא מפסידים שום דבר שקשור לנוער הזה.. זה יותר הם שהפסידו את הילדות של ילדי שנות ה80 וה90
30 אוקטובר 2016, 23:36
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה מה-זה מדכא כשיש כתבה בעיתון או בטלוויזיה על מישהו עם המשפט ''אתם אולי לא מכירים אותם, אבל הם סנסציה שכל בני הנוער מכירים'', ואתה מבין שאתה שייך לחלק הראשון של המשפט
הם לעולם לא יכירו את הקול הזה (גם בן לא מכיר)
https://www.youtube.com/watch?v=gsNaR6FRuO0
30 אוקטובר 2016, 23:47
31 אוקטובר 2016, 02:07
31 אוקטובר 2016, 02:08
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בנדר אגב העלה איזה 5 קילו מאז הדראפט. אוהב פופ טארטס הילד.
אכלתי את זה פעם אחת כשאחותי הביאה את זה מארה''ב (שוקולד פאדג', שוקולד חמאת בוטנים וחמאת בוטנים וריבת תות) וזה החרא הכימיקלי הכי טעים שאכלתי בחיים שלי
אף פעם לא טעמתי. חייב להבין למה הם כל כך עפים על זה שם. אין בארץ בכלל?
31 אוקטובר 2016, 02:09
LIAV10 כתב:ראיתם את הפרומו לברצלונה שדגן בועט את הכדור לסל?
הפוטושופ הכי גרוע שראיתי.