המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:חחחח אתם מפגרים רצח
קוראים לי אראל גינסבר אתם לא רוצים להאמין אל תאמינו
מה אתם גנובים ?
מה אתם גנובים ?
החציל האצטקי כתב:אני די חושב שמכבי מקבלת פחות או יותר את מה שכל שחקן שלה שווה, וזה מצב טוב מאוד להיות בו.
שחקנים עושים את מה שהם יודעים לעשות, וזו עבודה של המאמן לשים אותם במקומות הטובים ביותר כדי לקחת את הקבוצה להצלחות.
זה ששמים את גל מקל על המגרש ביורוליג למשל זו עבודה רעה. ראד בעמדה 4 זו עבודה רעה.
צירבס מאכזב אתכם שהוא לא שומר? אבל, חבר'ה, השחקן הזה לא שומר... קולטון מאכזב אתכם שהוא לא אתלט? הבנתם ת'פואנטה.
מי שמאכזבים אותי הם ההנהלה והצוות המקצועי, אבל אני חושש שזה גם מה שהם שווים.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אני די חושב שמכבי מקבלת פחות או יותר את מה שכל שחקן שלה שווה, וזה מצב טוב מאוד להיות בו.
שחקנים עושים את מה שהם יודעים לעשות, וזו עבודה של המאמן לשים אותם במקומות הטובים ביותר כדי לקחת את הקבוצה להצלחות.
זה ששמים את גל מקל על המגרש ביורוליג למשל זו עבודה רעה. ראד בעמדה 4 זו עבודה רעה.
צירבס מאכזב אתכם שהוא לא שומר? אבל, חבר'ה, השחקן הזה לא שומר... קולטון מאכזב אתכם שהוא לא אתלט? הבנתם ת'פואנטה.
אכן, כולנו (או רובנו) ידענו את כל זה בקיץ ולכן לא נותר אלא לומר שכולם רעים כצפוי
היחידים שאותי מאכזבים ביחס לציפיות הם גאולדוק ווימס
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אני די חושב שמכבי מקבלת פחות או יותר את מה שכל שחקן שלה שווה, וזה מצב טוב מאוד להיות בו.
אכן, כולנו (או רובנו) ידענו את כל זה בקיץ ולכן לא נותר אלא לומר שכולם רעים כצפוי
היחידים שאותי מאכזבים ביחס לציפיות הם גאולדוק ווימס
מה מאכזב בהם? גם הם, עושים את מה שהם יודעים.
שועל כתב:אני ציפיתי ליותר, כנראה שהציפיות שלי היו גבוהות מידי
roy1000 כתב:שועל כתב:אני ציפיתי ליותר, כנראה שהציפיות שלי היו גבוהות מידי
18.4 נקודות. 60% ל- 2, 47% ל- 3 (כשרוב הזריקות על השמירה). 95% מהקו.
איזה גארדים ביורוליג מעמידים מספרים כאלה?
שועל כתב:הסטטיסטיקה לא אומרת הכל.
הסטטיסטיקה של רייס אתמול הייתה פחות טובה משל גאודלוק בסך הכל (3 נקודות יותר באחוזים פחות טובים), אבל ראינו את ההבדל על הפרקט.
roy1000 כתב:שועל כתב:הסטטיסטיקה לא אומרת הכל.
הסטטיסטיקה של רייס אתמול הייתה פחות טובה משל גאודלוק בסך הכל (3 נקודות יותר באחוזים פחות טובים), אבל ראינו את ההבדל על הפרקט.
לא אומר הכל בהחלט. רייס הוא רכז. גאודלוק הוא סקורר ובתור סקורר הוא ככל הנראה בין הטובים, אם לא הטוב ביורוליג. יש לי אפס טענות לגאודלוק. מי שציפה ממנו ליותר כנראה לא ראה אותו משחק מעולם. מה שהוא הראה עד עכשיו במכבי זה הכדורסל הכי טוב בקריירה שלו (זה שאין למכבי מאמן זה לא בעיה שלו).
לגבי ווימס - כאן אני מסכים שיש מקום לאכזבה. הוא לא השחקן שהיה בצסק"א. הגנה חלשה וריבאונד בינוני. בהתקפה הוא טוב בעיקר נגד קבוצות חלשות.
מה אתם גנובים ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים