המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:yanay21 כתב:arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:ועכשיו בואו נתחיל לדבר כדורסל
אין ספק שמכבי מגיעה פייבוריטית למשחק הזה
אתם חושבים שאנחנו יכולים לקחת את זה ?
לדעתי אנחנו לא פייבוריטים. משו כמו 50-50
לדעתי אנחנו כן
אחרי 3 ניצחנות רצופים ביורוליג על פנר קאזאן ואולימפיאקוס, ועם איך שאנחנו נראים ואנחנו נראים טוב
אנחנו מגיעים פייבוריטים
דרך אגב אנאדולו עם מאזן של 5 הפסדים ביורוליג ו4 ניצחונות
לעומת זאת אנחנו מגיעים עם מאזן של 5 ניצחנות ו4 הפסדים
פייבוריטים זה באופן חלקי עניין של מומנטום. זה בעיקר עניין של מצ'אפ.
זו אחת הקבוצות שאני הכי פוחד מהן. הם יכולים פתאום להתפוצץ עליך..
my man כתב:אגב- ינאי עם 23 הודעות ליום! כבר חשבתי שאף אחד לא יעקוף אותי פה.. אם כי כרמל מתקרבת בצעדי ענק..
arel123 כתב:yanay21 כתב:arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:ועכשיו בואו נתחיל לדבר כדורסל
אין ספק שמכבי מגיעה פייבוריטית למשחק הזה
אתם חושבים שאנחנו יכולים לקחת את זה ?
לדעתי אנחנו לא פייבוריטים. משו כמו 50-50
לדעתי אנחנו כן
אחרי 3 ניצחנות רצופים ביורוליג על פנר קאזאן ואולימפיאקוס, ועם איך שאנחנו נראים ואנחנו נראים טוב
אנחנו מגיעים פייבוריטים
צודק
ובוא נראה שנייה את הסגל של אפס :
1: תומא הרטל, ברייס קוטון, דואוש בלבאי
2: ג׳ייסון גריינג׳ר, פורקאן קורקמאז, אואולצ'אן בייקאן
3: טיילר האניקט, צ'די אוסמאן
4: דרק בראון, דשון תומאס, ברק דמיר, סאמט גייק
5: אלן אומיץ', בריאנט דאנסטון
וואלה לא יודע
בקיצור אני מקווה שננצח וזה משחק שבתכלס אנחנו צריכים לקחת
yanay21 כתב:my man כתב:אגב- ינאי עם 23 הודעות ליום! כבר חשבתי שאף אחד לא יעקוף אותי פה.. אם כי כרמל מתקרבת בצעדי ענק..
רק עכשיו עקפתי אותך? חשבתי שזה קרה מזמן. קצת מאוכזב מעצמי. מה שמרשים בשיא שלי, זה ש90% מההודעות שלי לא קשורות לכדורסל בשום צורה
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:אגב- ינאי עם 23 הודעות ליום! כבר חשבתי שאף אחד לא יעקוף אותי פה.. אם כי כרמל מתקרבת בצעדי ענק..
רק עכשיו עקפתי אותך? חשבתי שזה קרה מזמן. קצת מאוכזב מעצמי. מה שמרשים בשיא שלי, זה ש90% מההודעות שלי לא קשורות לכדורסל בשום צורה
יש לך 8,000 הודעות?
אתה לא פה איזה חודש גג?
וואלה מחר שנה
איתי-שגב כתב:אם לא היה כתוב כמה הודעות יש לינאי ומתי הוא נרשם, הייתי חושב שהוא מבין הראשונים שהצטרפו לאתר הזה.
Holiday_Armadillo כתב:הגעת למטרה הרשמית של סטטוס ''זוין'' לת'רד
נא לאפשר לי להיות נאצית ולהעביר את האיטלולא למקום אחר
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:arel123 כתב:my man כתב:לדעתי אנחנו לא פייבוריטים. משו כמו 50-50
לדעתי אנחנו כן
אנחנו מגיעים פייבוריטים
זו אחת הקבוצות שאני הכי פוחד מהן. הם יכולים פתאום להתפוצץ עליך..
נכון, אבל הם גם קבוצה לא ברורה, קשה לאמוד כמה הם טובים, לפחות בזמן הזה. עדיפות מספר 1 זה לפרק להרטל את הצורה, למנוע ממנו לנהל משחק כמו שצריך. עדיפות מספר 2 זה להחתים אותו לכל החיים בעונה הבאה
שועל כתב:אגב, בניגוד לשלושת הקבוצות שמכבי ניצחה שהם קבוצות של שחקן אחד שיוצר לעצמו (ולאחרים) שצריך לעצור (דיקסון לנגפורד וספאנוליס), הפעם מדובר בקבוצה עם לא מעט שחקנים שיכולים להעניש, אני לא בטוח שמכבי תצליח להתמודד הגנתית מולם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־10 אורחים