16 דצמבר 2016, 00:12
my man כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:my man כתב:חלום שמקל שוב יעמוד על הקו בשניות הסיום ויחטיא שוב!
לא אמרת שגביע זה פטיש שלך?
גם לו יש גבולות. דיברנו על זה, הוא אמר לי שהוא לא הולך. אם הוא כן הולך, אני מאוד קרוב לשם, ואני יודע לזרוק אבן כשצריך
אני אגיד לך על מה חשבתי והתפקיד שלך הוא לכפכף אותי..
אני רוצה לערוך תחרות ספורט בכיתה שהזוכה יקבל כרטיס לגמר הגביע יחד איתי..
16 דצמבר 2016, 00:16
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:my man כתב:חלום שמקל שוב יעמוד על הקו בשניות הסיום ויחטיא שוב!
גם לו יש גבולות. דיברנו על זה, הוא אמר לי שהוא לא הולך. אם הוא כן הולך, אני מאוד קרוב לשם, ואני יודע לזרוק אבן כשצריך
כפרה עליך, נשמה שלי, חיים בלב שלי ,כליות שלי, העמונה של חיי. please don't. תן את הכרטיסים לשני תלמידים ,ונוס, נוס על נפשך
16 דצמבר 2016, 00:16
16 דצמבר 2016, 00:18
my man כתב:הצלחתם להפחיד אותי...בסדר אני לא אעשה את זה..
yanay21 כתב:my man כתב:הצלחתם להפחיד אותי...בסדר אני לא אעשה את זה..
הם סתם גרועים, לא היו להם מורים מגניבים. זה רעיון ממש נחמד, פשוט לא עם הקבוצה הזו. באמת, לא הייתה קבוצה שהסבה כל כך הרבה צער ליהודים מאז הנבחרת האולימפית של גרמניה ההיא. וזו עוד קבוצה ישראלית.
16 דצמבר 2016, 00:20
חנו'ש כתב:yanay21 כתב:my man כתב:הצלחתם להפחיד אותי...בסדר אני לא אעשה את זה..
הם סתם גרועים, לא היו להם מורים מגניבים. זה רעיון ממש נחמד, פשוט לא עם הקבוצה הזו. באמת, לא הייתה קבוצה שהסבה כל כך הרבה צער ליהודים מאז הנבחרת האולימפית של גרמניה ההיא. וזו עוד קבוצה ישראלית.
בטח גם ככה כל התלמידים שלו אוהדי הפועל.
אז פייר, מגיע להם.
16 דצמבר 2016, 00:21
yanay21 כתב:חנו'ש כתב:yanay21 כתב:my man כתב:הצלחתם להפחיד אותי...בסדר אני לא אעשה את זה..
אז פייר, מגיע להם.
איזה הפועל? כי הם מקסימום אוהדי ירושלים, אבל דתיים אוהבים את מכבי. הפועל ממש לא
16 דצמבר 2016, 00:21
16 דצמבר 2016, 00:22
חנו'ש כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:yanay21 כתב:my man כתב:הצלחתם להפחיד אותי...בסדר אני לא אעשה את זה..
אז פייר, מגיע להם.
התכוונתי לירושלים כמובן.
כל האוהדים שלהם נערים דתיים (וחנוך דאום), ואורי גם גר קרוב לירושלים אז זה מתחבר.
16 דצמבר 2016, 00:24
yanay21 כתב:חנו'ש כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:yanay21 כתב:
אז פייר, מגיע להם.
התכוונתי לירושלים כמובן.
כל האוהדים שלהם נערים דתיים (וחנוך דאום), ואורי גם גר קרוב לירושלים אז זה מתחבר.
אז בואי נעדכן שנייה נהלים: הפועל, כמו מכבי, יש רק בת"א. זה לא מתוך כבוד, פשוט ככה זה.
וכן, יש מלא, והם דווקא עושים הרבה כדי להתחבר לאנשים בהתנחלויות בשנים האחרונות, זה עובד להם ממש טוב
16 דצמבר 2016, 00:25
הצופה כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:בטח גם ככה כל התלמידים שלו אוהדי הפועל.
אז פייר, מגיע להם.
התכוונתי לירושלים כמובן.
אז בואי נעדכן שנייה נהלים: הפועל, כמו מכבי, יש רק בת"א. זה לא מתוך כבוד, פשוט ככה זה.
וכן, יש מלא, והם דווקא עושים הרבה כדי להתחבר לאנשים בהתנחלויות בשנים האחרונות, זה עובד להם ממש טוב
זה עובד להם ממש טוב = היו אתמול 6000 במשחק שלהם. כש1000 מקבלים כרטיסים בחינם..
16 דצמבר 2016, 01:46
חנו'ש כתב:my man כתב:חלום שמקל שוב יעמוד על הקו בשניות הסיום ויחטיא שוב!
עלק חלום, אתה מת שייקחו את הגביע.
my man כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:my man כתב:חלום שמקל שוב יעמוד על הקו בשניות הסיום ויחטיא שוב!
16 דצמבר 2016, 01:47
17 דצמבר 2016, 16:59
18 דצמבר 2016, 00:46
18 דצמבר 2016, 00:48
arel123 כתב:תגידו כמה קהל לדעתכם יהיה במשחק ?
מתוך 11 אלף מושבים, כמה יגיעו בערך לדעתכם ?
arel123 כתב:תגידו כמה קהל לדעתכם יהיה במשחק ?
RomanR כתב:arel123 כתב:תגידו כמה קהל לדעתכם יהיה במשחק ?
גלדסטון טען היום שבמכבי מצפים לאולם מלא
RomanR כתב:arel123 כתב:תגידו כמה קהל לדעתכם יהיה במשחק ?
גלדסטון טען היום שבמכבי מצפים לאולם מלא