yanay21 כתב:איזה לילה מגעיל הולך להיות היום, גאד דאמט
מה? למה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:איזה לילה מגעיל הולך להיות היום, גאד דאמט
my man כתב:yanay21 כתב:איזה לילה מגעיל הולך להיות היום, גאד דאמט
מה? למה?
חנו'ש כתב:my man כתב:חנו'ש כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפשר להסכים שחני הכי שנואה בפורום כרגע?
לא מסוגלת לשנוא אותה אפילו בצחוק.
![]()
כבר ציינתי שאת אחות?
וסליחה, כשיוני באמת טס כל יומיים אין לאף אחד בעיה![]()
ויש כאן שניים שהולכים לעשות טיול ארוך בדרום אמריקה שזה פחות או יותר חלום חיי אז אפשר לחשוב גיחה קצרה לברצלונה![]()
ושתהיו בריאים איך הספקתם לסיים תרד ולפתוח חדש בזמן שאני עוד כותבת את ההודעה הזו.
אם היה מקום שהייתי יוצא מהארץ בשבילו זה דרום אמריקה- זה כן.
בבקשה תגיד לי שהיית כבר בחו"ל
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:איזה לילה מגעיל הולך להיות היום, גאד דאמט
מה? למה?
כי אני לא הולך לישון היום, ואני מת מעייפות
my man כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפשר להסכים שחני הכי שנואה בפורום כרגע?
![]()
כבר ציינתי שאת אחות?
ויש כאן שניים שהולכים לעשות טיול ארוך בדרום אמריקה שזה פחות או יותר חלום חיי אז אפשר לחשוב גיחה קצרה לברצלונה![]()
ושתהיו בריאים איך הספקתם לסיים תרד ולפתוח חדש בזמן שאני עוד כותבת את ההודעה הזו.
ההבדל המשמעותי הוא שליוני יש זכות לעשות את זה, הוא עוד שנייה בסוף חייו, זה כמו הזקנים שפתאום נזכרים בגיל מאתיים שבא להם לבקר בסין
חחחחחחחחחחחח סבתא שלי זרקה על זה משהו שהיה בא לה לראות משהו חדש כמו סין..חחחחחחחחח
שועל כתב:שם מקורי לת'רד
my man כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:חנו'ש כתב:ShiriV כתב:
![]()
כבר ציינתי שאת אחות?
אמממ.. לא.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:איזה לילה מגעיל הולך להיות היום, גאד דאמט
מה? למה?
אני פה איתך! עד הסוף המר.
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:שם מקורי לת'רד
זה כמו שרואים איזה סרט פורנו בשם ''חוקרים אנאלים 43'' ואתה חושב לעצמך ''אני אבין את העלילה אם לא ראיתי את ה-42 הראשונים?''
התשובה היא כן
MTA2311 כתב:אם אורי האבא מי האמא?
my man כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:חנו'ש כתב:ShiriV כתב:
![]()
כבר ציינתי שאת אחות?
אמממ.. לא.
MTA2311 כתב:אם אורי האבא מי האמא?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:שם מקורי לת'רד
זה כמו שרואים איזה סרט פורנו בשם ''חוקרים אנאלים 43'' ואתה חושב לעצמך ''אני אבין את העלילה אם לא ראיתי את ה-42 הראשונים?''
התשובה היא כן
שתדעי ש27 זאת פנינה קולנועית
ShiriV כתב:MTA2311 כתב:אם אורי האבא מי האמא?
מוני פנאן
MTA2311 כתב:ShiriV כתב:MTA2311 כתב:אם אורי האבא מי האמא?
מוני פנאן
זה אומר שכולנו בתור הילדים זכאים לעבודה במכבי?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:שם מקורי לת'רד
התשובה היא כן
שתדעי ש27 זאת פנינה קולנועית
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אם אורי האבא מי האמא?
בעיקרון אני מה-זה טובה בלהגיד לאנשים לא לשחק עם כדור בתוך החדר ולתת מבט של ''טוב, זה לא כאילו אמרתי שזה בדיוק מה שיקרה'' והרגשה של ''לא זה בסדר, אל תעזור, אני אעשה את זה לבד, אתה תמשיך לשבת שם בזמן שאני עובדת''
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:איזה לילה מגעיל הולך להיות היום, גאד דאמט
מה? למה?
אני פה איתך! עד הסוף המר.
תקשיב, אתה חייב לטפל בזה![]()
אני, ברגע שאני חוזר מהלימודים, אני יכול להתמוטט וללמוד בלילה, אבל לך יש את הדבר הזה שאתה צריך להתעסק איתו
חנו'ש כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפשר להסכים שחני הכי שנואה בפורום כרגע?
![]()
כבר ציינתי שאת אחות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים