MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:מזלכם שטוני מצרפת, אחרת זה היה ממש ספאם, מה שקורה פה.
לעניינו-מורי מוכשר, אבל שכונה מארץ השכונות. הקבוצה יכולה להכיל רק שחקן אחד שהוא שכונה, והוא יכול לשחק רק בעמדה 2, ולהיות עם מעט שיער. אנחנו לא יכולים לחיות עם רכז שהוא שכונה, ואני לא יודע מה יהיה עם טוני בשנה הבאה. אלא אם קוואי יעבור הסבה מדהימה בקיץ לפוינט פורוורד, אנחנו בבעיה.
אני חושב שקוואי מסוגל לזה למען האמת.
ואז עולה השאלה, אם מורי מתופקד כגארד אוף-בול, הקליעה שלו טובה מספיק כדי להרוויח לו דקות? אני ממש לא בטוח.
אני חושב שדווקא הסיכוי שסדרת החינוך תעבוד ושהוא יאולף במוקדם או במאוחר גבוה יותר.
ועדיין חולם בלילות על קאמבק של ג׳ורג׳ היל.
זה מה שמעצבן אותי. אני יודע שהוא מסוגל לזה, אין לי ספק. בחיי, אם הוא נשאר כמו שהוא עכשיו, הוא עדיין אחד השחקנים הכי טובים בליגה, אין מילה רעה. אבל הוא מושך דאבל טים, והוא קלעי מצויין, אין סיבה שלא ידע לתת את המסירה הנכונה ולמצוא שחקן פנוי. הוא יכול, בסבבה, למסור 4-5 אסיסטים למשחק. פעם עוד הייתה לו פחות שליטה בכדור, אז מילא, אבל אין סיבה עכשיו שלא. זה יהפוך אותו למשהו בלבל אחר, כי אי אפשר לעזוב אותו, ואי אפשר לעשות עליו דאבל שיאפשר לו מסירה. זה מבאס, למרות שלא מאכזב. עד שג'ורג' היל יחזור לפה, הוא יקבל כרטיס לקאנטרי קלאב ע"ש טימי דאנקן. לדעתי כבר בן 31 בערך.
זה משהו שבאמת יהיו חייבים לפתור. אני יודע שפופ אוהב את טוני, אבל להסתמך עליו לעוד עונה זו התאבדות, לפחות בפלייאוף. עונה סדירה טובה אפשר לעשות גם כשאנחנו לא בנויים מצויין, אבל לא בשביל זה הקבוצה עובדת. מורי חייב להיות רכז, או, לחילופין, לא להיות פה.