על ידי מילוס » 17 יולי 2011, 23:26
וואי זה בלתי נסבל.........
כבר ראיתי בערך 800 הודעות על הנושא הזה ותמיד זה מגיע לאותו מקום.........
אז לפני שאיזה ילד קופץ עלי פה עם איזה "לא מעניין אותך, אל תגיב".....תקף אותי צורך-על לציין פה איזה חצי דבר..
דבר ראשון, מי הבטיח?!?
דבר שני, שוב בפעם האלפיים, יש פה אנשים שבטוחים שמכבי תל אביב כדורסל זה איזה משחק מנג'ר או אני לא יודע מה..
מישהו פה ביקש שיעשו לו חישוב הוצאות-הכנסות..
אתה אמיתי יא גב-גבר?
אני שוב אגיד, אתם באמת חושבים שלמישהו, כולל חלק גדול מההנהלה של מכבי, יש מושג איך באמת נראה התקציב?! ומה התקציב בכלל? ממה ומורכבות ההוצאות? קבוצת כדורסל, ביחוד מכבי, מוציאה כסף על מיליון ואחד דברים..שאריות של חוזים מהעבר, הוצאות תפעול שותפות, מיסים, טיסות למשחקי חוץ, מלונות, בונוסים ומענקים, קנסות, משכורות של הצוות מקצועי, קפיצות סקאוטינג לחו''ל למיניהן, רכב, מגורי השחקנים, הטוסטר שגור שלף מקפיץ לפרקינס ב- 2 בלילה כדי שאישתו תוכל להכין לחמניות, אנערף.. למה נראה למישהו פה שזה באמת קם ונופל על הכסף שהיא שילמה לשחקנים שבאו והלכו??..
עכשיו ומכיוון שאף אחד לא יודע מה התקציב, כולל את כל העיתונאים הלא-מקושרים של וואלה, ספורטליין ודובי-ספורט או וואטאבר.. הנושא הזה בכלל לא רלבנטי... מכבי היא העסק הכי יציב בכדורסל האירופאי, וזה בדיוק מהסיבה הזאת.. שגם אם יספרו לכם שהתקציב הוא 20 מיליון, זה לא אותם 20 מיליון שיש לקבוצות אחרות (כל הרוסיות שסוגרות חוזים שמנים ומתפרקות אחרי שנתיים בגלל חובות היסטריים).. זה 20 מיליון מחושבים ומשורטטים, שבנויים מ- 1001 דברים והעיקר להישאר נקי ומאוזן.. ובדיוק בגלל זה אם תסתכלו על ה30 שנה האחרונות תראו כמה מעטות הן הקבוצות שהצליחו להשאר בטופ לאורך כל כך הרבה שנים.. ו-וואלה, אם זה עבד כל כך יפה בעשור האחרון, למה זה אמור לעניין אותנו שבאים הנה שחקנים של 300 אלף ולא של 2 וחצי מיליון? מה זה משנה בכלל? מה, ריאל מדריד, טאו ויטוריה, מלאגה, או אחת הטורקיות הגיעו יותר רחוק מאיתנו איפשהו ב- 15 שנה האחרונות?
אני לא נגד להעלות את העניין הזה, אבל בערך אחת ל5 הודעות מישהו פה מעיף את זה באוויר.... מישהו פה באמת חושב שפדרמן לקח את ה- 2 מיליון של האדריאטית הביתה?....... אקיצור המסקנה היא שכנראה שיש הסבר לכל דבר, ולא בטוח שאנחנו אמורים לדעת ממנו בכלל..