פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמית: בגאצקיס פוטר, שיבק מונה

16 מאי 2017, 12:47

שועל כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:עם כל הסימפתיה ללטבי, זה לא סביר שהקבוצה מגיעה למצב הזה.

היה צריך להיות מפוטר כבר לפני חודשיים.

גם אתה נפלת לשטות הזאת? היחידים שהביאו את מכבי ל-"מצב הזה" אלו בעלי המועדון.
לא משנה כמה המאמן גרוע, לא הגיוני שעברו פה 5 מאמנים שונים על הקווים בעונה אחת, והבעיה היא שוב ושוב "במאמן". אולי הבעיה היא בעצם זה שהם מתערבים בהחלטות המקצועיות? בעצם זה שלא חיזקו את סגל הקבוצה? בעצם זה שרגב אחראי על כושר השחקנים? בעצם ששיחרו את סימפסון והשאירו את הקבוצה ללא סנטר מתפקד? בעצם זה שהקבוצה כושלת 3 שנים ברציפות ומציבה שיאי שפל חדשים בתולדות המועדון?

הפיטורים האלה מביכים כמו כל ההתנהלות של מכבי בשנים האחרונות.

כל מה שאמרת זה נכון.
ההנהלה והבעלים האלה הם באמת חבורה נוראית וכמו שכתבתי בשם השרשור המקביל - ההנהלה הכושלת ביותר בעולם הספורט.
זה אבל לא מנקה את בגצקיס. גם בתנאים הנוכחיים, הוא היה צריך לעשות עבודה יותר טובה ואין לו מקום במועדון (בדיוק כמו לאף אחד בהנהלה)

החלק שלו מאוד קטן אם בכלל, הקבוצה הזו פשוט רעה ברמה שלא הכרנו.
גם אתמול הוא שיחק בלי סנטר.

אני חושב שכל הביקורת צריכה להיות מופנית להנהלה. זה לא סותר את העובדה אבל שמדובר במאמן חלש.
בדיוק כמו שזה לא סותר את העובדה שרגב הוא מאמן כושר חלש ושאבי הוא סקאוט כושל.

16 מאי 2017, 12:51

jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:עם כל הסימפתיה ללטבי, זה לא סביר שהקבוצה מגיעה למצב הזה.

היה צריך להיות מפוטר כבר לפני חודשיים.

גם אתה נפלת לשטות הזאת? היחידים שהביאו את מכבי ל-"מצב הזה" אלו בעלי המועדון.
לא משנה כמה המאמן גרוע, לא הגיוני שעברו פה 5 מאמנים שונים על הקווים בעונה אחת, והבעיה היא שוב ושוב "במאמן". אולי הבעיה היא בעצם זה שהם מתערבים בהחלטות המקצועיות? בעצם זה שלא חיזקו את סגל הקבוצה? בעצם זה שרגב אחראי על כושר השחקנים? בעצם ששיחרו את סימפסון והשאירו את הקבוצה ללא סנטר מתפקד? בעצם זה שהקבוצה כושלת 3 שנים ברציפות ומציבה שיאי שפל חדשים בתולדות המועדון?

הפיטורים האלה מביכים כמו כל ההתנהלות של מכבי בשנים האחרונות.

כל מה שאמרת זה נכון.
ההנהלה והבעלים האלה הם באמת חבורה נוראית וכמו שכתבתי בשם השרשור המקביל - ההנהלה הכושלת ביותר בעולם הספורט.
זה אבל לא מנקה את בגצקיס. גם בתנאים הנוכחיים, הוא היה צריך לעשות עבודה יותר טובה ואין לו מקום במועדון (בדיוק כמו לאף אחד בהנהלה)

החלק שלו מאוד קטן אם בכלל, הקבוצה הזו פשוט רעה ברמה שלא הכרנו.
גם אתמול הוא שיחק בלי סנטר.

אני חושב שכל הביקורת צריכה להיות מופנית להנהלה. זה לא סותר את העובדה אבל שמדובר במאמן חלש.
בדיוק כמו שזה לא סותר את העובדה שרגב הוא מאמן כושר חלש ושאבי הוא סקאוט כושל.

להנהלה תמיד צריך לבוא בטענות, כי היא מנתה אותו, בדיוק כמו שבנוגע לווייצ'יץ' ואבי אבן שצריך לבוא אליה בטענות.

אבל אני לא חושב שמדובר במאמן חלש. יש תמיד נטייה לזרוק את הבעיות על המאמן, אבל אי אפשר לבחון מאמן כשאין לא כלים וסביבת עבודה נורמלית.
הוא מאמן סביר למועדון בריא ולקבוצה שבנויה כמו שצריך. הוא אימן בתנאים כמעט בלי אפשריים.

16 מאי 2017, 12:57

יכול להיות שאתה צודק ואני מקווה שהוא ישתקם ולא יילך בעקבות יעקב אדלר.

בוא נגיד שבחודשים שלו במכבי, גם כשהיה לו סגל מלא יותר וגיבוי מההנהלה, הוא לא הצליח.
וזה לא לזכותו.

אני כמוך מאמין שאם היה מגיע במצב אחר ולמועדון בריא יותר, זה היה נראה הרבה יותר טוב.

השורה התחתונה היא שההנהלה הזאת החליפה למעלה מעשרה אנשי מקצוע בצוות המקצועי של המועדון בשלוש השנים האחרונות.
הגיע הזמן שיתחילו להחליף את עצמם.

16 מאי 2017, 13:04

jol9 כתב:יכול להיות שאתה צודק ואני מקווה שהוא ישתקם ולא יילך בעקבות יעקב אדלר.

בוא נגיד שבחודשים שלו במכבי, גם כשהיה לו סגל מלא יותר וגיבוי מההנהלה, הוא לא הצליח.
וזה לא לזכותו.

אני כמוך מאמין שאם היה מגיע במצב אחר ולמועדון בריא יותר, זה היה נראה הרבה יותר טוב.

השורה התחתונה היא שההנהלה הזאת החליפה למעלה מעשרה אנשי מקצוע בצוות המקצועי של המועדון בשלוש השנים האחרונות.
הגיע הזמן שיתחילו להחליף את עצמם.

כמעט ולא היה לו סגל מלא, המפלה הגדולה בכל אופן באה כשהסגל היה בלתי אפשרי. וזה לא שבסגל מלא מכבי קבוצה מספיק טובה ביחס לציפיות שיש עליה וביחס ללחץ במועדון, רחוק מזה.

אני חושב שברגע שאין למאמן את הכלים לעמוד במטרות שנדרשו ממנו, העוצמה של הנפילה כבר פחות אומרת משהו, כי כשדברים לא עובדים במועדון עם התנהלות כזו, עם היררכיה וגבולות עבודה בלתי ברורים, עם אפס כבוד וקרדיט לנושאי משרה, בעיקר למאמן, ועם לחץ כזה, זה יכול מאוד בקלות להידרדר לתהום. וכן, יכול להיות שאין לו את היכולות האישיותיות הספציפיות להתמודד עם מצבים כאלו, אבל ממאמן במועדון כמו מכבי אין דרישה שיהיו לו את היכולות האלו, כי המועדון לא צריך להגיע למצבים האלו, לפחות לא בליגה.

16 מאי 2017, 13:06

כמה נואש אדם יכול להיות בשביל להסכים לחתום כאן?

16 מאי 2017, 13:08

MTA2311 כתב:כמה נואש אדם יכול להיות בשביל להסכים לחתום כאן?

תמונה

16 מאי 2017, 13:13

זה אומר שאנחנו נצטרך לסבול אותו בתפקיד כלשהו גם בעונה הבאה?

16 מאי 2017, 13:15

MTA2311 כתב:זה אומר שאנחנו נצטרך לסבול אותו בתפקיד כלשהו גם בעונה הבאה?

למיטב הבנתי חתם בלי תנאים מוקדמים.

16 מאי 2017, 13:17

שזה הרע במיעוטו, אם זה נכון.

16 מאי 2017, 13:17

MTA2311 כתב:זה אומר שאנחנו נצטרך לסבול אותו בתפקיד כלשהו גם בעונה הבאה?

בטוח שכן.

16 מאי 2017, 13:36

הכניסו לו בחוזה סעיף שאם הוא לוקח אליפות הוא צובע את השיער בצהוב?

16 מאי 2017, 13:43

בשתיים יש מסיבת עיתונאים עם שיבק ( לפלייאוף )

16 מאי 2017, 13:52

אם הוא חתם על חוזה בלי שהוכנס שם שהוא נשאר בעונה הבאה בתפקיד כלשהו, הוא כנראה הטיפש באדם. אם הם חתמו על חוזה כזה, הם לא רואים את טובת הקבוצה במקום הראשון, כי הם לא בוחרים באנשים לתפקידים במערכת לפי ההתאמה שלהם נטו(גם אם מדובר על עוזר מאמן, נגיד)

16 מאי 2017, 14:01

יש עוד תפקידים מקצועיים חוץ מעוזר מאמן. לא במכבי, אבל יש עוד. אני בספק שהוא חתם בלי הבטחה כלשהי לשנה הבאה

16 מאי 2017, 14:02

RomanR כתב:יש עוד תפקידים מקצועיים חוץ מעוזר מאמן. לא במכבי, אבל יש עוד. אני בספק שהוא חתם בלי הבטחה כלשהי לשנה הבאה

מן הסתם זה מותנה באליפות..וזה בכ"מ לא יקרה..

16 מאי 2017, 14:03

חחח סימונה מופתע שהוא רואה אותו :laugh3

16 מאי 2017, 14:08

בשלות כתב:חחח סימונה מופתע שהוא רואה אותו :laugh3

זה רק אני או שנראה שפיאנג'יאני הזדקן ב20 שנה מאז שנחת פה?

16 מאי 2017, 14:08

תמונה

16 מאי 2017, 14:10

16 מאי 2017, 14:10

שמואל פרנקל: "אני רוצה להודות למכבי על התזמון של החלפת המאמן- עושה לנו רייטינג"

#הבדיחה_של_הליגה
פרסם תגובה