שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:כל עוד הבעלים הנוכחיים פה, החתמה נוצצת כזאת או אחרת היא פלסטר. וזה לא משנה אם זה בלאט, שאראס או טייריס רייס.
נוכחנו לדעת שהם לא מודים בטעויות, וגם כשכן - לא מתקנים/מיישמים. אין שום סיבה לחשוב שהם הולכים להשתנות, או שיצמיחו כסף מהעצים כדי לשנות.
אז בעצם אתה שייך למחנה ה"הכל או כלום". כלומר - או שהם מוכרים, או ששום דבר לא משנה.
זה בסדר גמור. זה מחנה גדול ומכובד כאן בפורום.
אני חושב שישנן אפשרויות אחרות, ובין אלו שהוזכרו, חוזה ארוך טווח וגבוה לבלאט, זאת אחת הטובות שבהן.
אני לא מדבר כרגע על הסיכויים של מהלך כזה, אלא על טיבו של המהלך בלבד.
טיבו רע מאוד, זה במקרה הטוב פיתרון זמני וחלקי בעת ובעונה אחת.
מבחינתי אם בלאט יגרום לשינוי באופי עבודת מחלקת הכושר ומחלקת הסקאוטינג, זה כבר יהיה שווה.
אני מאמין שאם בלאט ידרוש את הדברים האלה, אז ההנהלה לא תתנגד.
כמובן ששוב - הכל ספקולטיבי לגמרי.
דבר ראשון, אני אופתע מאוד אם הם יסכימו לזה, אם כל הכשלונות עד עכשיו לא גרמו להם להבין את זה לבד.
דבר שני, גם אם בלאט יגיע לכאן זה יהיה לזמן קצוב (גם אם נהיה אופטימיים, בכל זאת מדובר על מועדון ששבר את שיא החלפת המאמנים לעונה), כשגם במשך הזמן הזה לא תהיה לו השפעה מקסימלית על המתרחש, והמועדון הזה ימשיך להתנהל בצורה שבה הוא מתנהל על כל התרבות הארגונית הנוראית שלו.
אני נגד טלאי, צריך לתקן את השורש.
תראה, אני בטוח שהם לא נהנים לראות את מכבי במצב הזה, שהם הביאו במו ידיהם, אפשר לומר.
אני לא חושב שהפתרון היחידי למצב הוא מכירת הקבוצה. זה פשוט לא נראה לי הגיוני, ולו רק משום שאותה ההנהלה כמעט, הובילה
את מכבי לצמרת האירופאית.
אני חושב שהטעות העיקרית של ההנהלה, היא לא בלתי הפיכה. הם התאהבו בעצמם, והחליטו שהם גדולים יותר מהמועדון ומהאנשים שעובדים בו.
מה התרופה הכי טובה לטעויות שכאלה? ללמוד מהנסיון, להוריד את הראש, להקשיב, להתייעץ, להיות צנועים...
זה מאוד לא פשוט לאנשים כ"כ מבוגרים לעשות את זה, אבל לי יש עדיין שביב של תקווה, והוא מתבסס על זה, שאחרי הכשלון הנוראי של השנה שעברה, עם בור תקציבי עצום, רכבת של שחקנים, הפסדים מביכים וכו', ההנהלה עדיין העמידה תקציב שיא לעונה הזאת.
יכול מאוד להיות, ד"א שאני טועה. זאת לא תהיה הטעות הראשונה.