20 מאי 2017, 14:27
אחדשיודע כתב:כל עוד הבעלים הנוכחיים פה, החתמה נוצצת כזאת או אחרת היא פלסטר. וזה לא משנה אם זה בלאט, שאראס או טייריס רייס.
נוכחנו לדעת שהם לא מודים בטעויות, וגם כשכן - לא מתקנים/מיישמים. אין שום סיבה לחשוב שהם הולכים להשתנות, או שיצמיחו כסף מהעצים כדי לשנות.
20 מאי 2017, 20:41
20 מאי 2017, 20:55
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:כל עוד הבעלים הנוכחיים פה, החתמה נוצצת כזאת או אחרת היא פלסטר. וזה לא משנה אם זה בלאט, שאראס או טייריס רייס.
נוכחנו לדעת שהם לא מודים בטעויות, וגם כשכן - לא מתקנים/מיישמים. אין שום סיבה לחשוב שהם הולכים להשתנות, או שיצמיחו כסף מהעצים כדי לשנות.
אז בעצם אתה שייך למחנה ה"הכל או כלום". כלומר - או שהם מוכרים, או ששום דבר לא משנה.
זה בסדר גמור. זה מחנה גדול ומכובד כאן בפורום.
אני חושב שישנן אפשרויות אחרות, ובין אלו שהוזכרו, חוזה ארוך טווח וגבוה לבלאט, זאת אחת הטובות שבהן.
אני לא מדבר כרגע על הסיכויים של מהלך כזה, אלא על טיבו של המהלך בלבד.
20 מאי 2017, 20:59
20 מאי 2017, 22:06
Weems13 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:מראיון לספורט5"כרגע אני תחת חוזה עם דרושפקה, מחכה להתפתחויות בקשר להשתתפות שלה ביורוליג בעונה הבאה. בהתאם לזה, אני אראה מה לעשות. יכול להיות שמשהו ישתנה אבל לפחות על פי המצב הנוכחי אני כאן בשנה הבאה".
אולי סוף סוף אנשים יבינו את מה שאני אומר מהתחלה
בלאט כרגיל אומר משהו, וגם לא אומר שום דבר.אני כרגע תחת חוזה יפה, ולכן אני רגוע. אם תבוא הצעה מספיק מעניינת, אז החוזה הזה לא יעמוד בדרכי.
זה בערך מה שבלאט אומר.
אני מדבר על זה שיש לו חוזה מובטח לשנה הבאה ומלא אנשים ועיתונאים החליטו משום מה שאין לו/שהוא לא מובטח/שיש לו אופציה/שקר כלשהו
תמיד אפשר לשבור חוזה, אבל אני חושב שסיכוי קטן שזה יקרה. בכל מקרה דיברתי מבחינה חוזית
אתה באמת חושב שהוא ישאר שם בעונה הבאה אם הם לא ישחקו ביורוליג, למרות שיש לו חוזה גם לעונה הבאה?
20 מאי 2017, 23:01
אחדשיודע כתב:נכון, אותי לא קונים עם החתמה נוצצת. לצערי את הקהל השבוי של מכבי כן.
20 מאי 2017, 23:02
20 מאי 2017, 23:03
שועל כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:כל עוד הבעלים הנוכחיים פה, החתמה נוצצת כזאת או אחרת היא פלסטר. וזה לא משנה אם זה בלאט, שאראס או טייריס רייס.
אז בעצם אתה שייך למחנה ה"הכל או כלום". כלומר - או שהם מוכרים, או ששום דבר לא משנה.
אני חושב שישנן אפשרויות אחרות, ובין אלו שהוזכרו, חוזה ארוך טווח וגבוה לבלאט, זאת אחת הטובות שבהן.
טיבו רע מאוד, זה במקרה הטוב פיתרון זמני וחלקי בעת ובעונה אחת.
20 מאי 2017, 23:04
MTA2311 כתב:שום דבר. לא אוכל לשמוח מהצלחה שלהם.
20 מאי 2017, 23:07
jol9 כתב:MTA2311 כתב:שום דבר. לא אוכל לשמוח מהצלחה שלהם.
ואם פתאום מחזירים לכאן את כץ, מעלים תקציב, ומשחזרים את ימי הזוהר של תחילת המילניום? זה לא ישמח אותך?
20 מאי 2017, 23:07
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:כל עוד הבעלים הנוכחיים פה, החתמה נוצצת כזאת או אחרת היא פלסטר. וזה לא משנה אם זה בלאט, שאראס או טייריס רייס.
מבחינתי אם בלאט יגרום לשינוי באופי עבודת מחלקת הכושר ומחלקת הסקאוטינג, זה כבר יהיה שווה.
אני מאמין שאם בלאט ידרוש את הדברים האלה, אז ההנהלה לא תתנגד.
כמובן ששוב - הכל ספקולטיבי לגמרי.
20 מאי 2017, 23:40
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שום דבר. לא אוכל לשמוח מהצלחה שלהם.
ואם פתאום מחזירים לכאן את כץ, מעלים תקציב, ומשחזרים את ימי הזוהר של תחילת המילניום? זה לא ישמח אותך?
לא. הגיע הזמן להתקדם הלאה, הימים האלה כבר לא רלוונטיים.
20 מאי 2017, 23:44
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שום דבר. לא אוכל לשמוח מהצלחה שלהם.
לא. הגיע הזמן להתקדם הלאה, הימים האלה כבר לא רלוונטיים.
אני בסה"כ מנסה להבין את גבולות הגזרה...
20 מאי 2017, 23:51
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:כל עוד הבעלים הנוכחיים פה, החתמה נוצצת כזאת או אחרת היא פלסטר. וזה לא משנה אם זה בלאט, שאראס או טייריס רייס.
מבחינתי אם בלאט יגרום לשינוי באופי עבודת מחלקת הכושר ומחלקת הסקאוטינג, זה כבר יהיה שווה.
אני מאמין שאם בלאט ידרוש את הדברים האלה, אז ההנהלה לא תתנגד.
כמובן ששוב - הכל ספקולטיבי לגמרי.
דבר ראשון, אני אופתע מאוד אם הם יסכימו לזה, אם כל הכשלונות עד עכשיו לא גרמו להם להבין את זה לבד.
דבר שני, גם אם בלאט יגיע לכאן זה יהיה לזמן קצוב (גם אם נהיה אופטימיים, בכל זאת מדובר על מועדון ששבר את שיא החלפת המאמנים לעונה), כשגם במשך הזמן הזה לא תהיה לו השפעה מקסימלית על המתרחש, והמועדון הזה ימשיך להתנהל בצורה שבה הוא מתנהל על כל התרבות הארגונית הנוראית שלו.
אני נגד טלאי, צריך לתקן את השורש.
20 מאי 2017, 23:52
20 מאי 2017, 23:54
MTA2311 כתב:זאת אפילו לא תהיה הפעם הראשונה שאתה טועה בדיוק בהקשר הזה
MTA2311 כתב:זאת אפילו לא תהיה הפעם הראשונה שאתה טועה בדיוק בהקשר הזה
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זאת אפילו לא תהיה הפעם הראשונה שאתה טועה בדיוק בהקשר הזה
מתי פעם אחרונה הוא צדק בהקשר הזה?
20 מאי 2017, 23:56
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זאת אפילו לא תהיה הפעם הראשונה שאתה טועה בדיוק בהקשר הזה
גם לא השניה.
אבל בסה"כ באמת שאני לא חושב שאני נמצא בקיצוניות של "מכבי באש ובמים", "הם יודעים מה הם עושים" וכו'.
אני משתדל להיות מנומק בסה"כ.
20 מאי 2017, 23:56
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זאת אפילו לא תהיה הפעם הראשונה שאתה טועה בדיוק בהקשר הזה
מתי פעם אחרונה הוא צדק בהקשר הזה?
או בכלל