15 אוקטובר 2017, 23:51
MTA2311 כתב:jol9 כתב:ד"א, לפני כמה שנים, כשמקל היה ילד צעיר והתחיל את העונה במכבי, לקח לו ולמקורבים שלו בערך שני משחקים בשביל
להתחיל את פסטיבל מקל ולעבור לקבוצה אחרת.
כ"כ שמח שאין שחקנים כאלה היום בקבוצה.
מאז הסקס האחרון שלך לפני 4 שנים לא היית מאושר ככה.
מפזז פה בין הת'רדים ומפיץ קשתות בענן וחדי קרן. מחליא אותי.
15 אוקטובר 2017, 23:52
MTA2311 כתב:jol9 כתב:ד"א, לפני כמה שנים, כשמקל היה ילד צעיר והתחיל את העונה במכבי, לקח לו ולמקורבים שלו בערך שני משחקים בשביל
15 אוקטובר 2017, 23:54
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:ד"א, לפני כמה שנים, כשמקל היה ילד צעיר והתחיל את העונה במכבי, לקח לו ולמקורבים שלו בערך שני משחקים בשביל
אני רק שאלה - סקס מגיע ביחידות?
15 אוקטובר 2017, 23:55
15 אוקטובר 2017, 23:55
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:ד"א, לפני כמה שנים, כשמקל היה ילד צעיר והתחיל את העונה במכבי, לקח לו ולמקורבים שלו בערך שני משחקים בשביל
אני רק שאלה - סקס מגיע ביחידות?
לך אסור לדבר על דברים כאלה
15 אוקטובר 2017, 23:57
Asf כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:ד"א, לפני כמה שנים, כשמקל היה ילד צעיר והתחיל את העונה במכבי, לקח לו ולמקורבים שלו בערך שני משחקים בשביל
זה בגלל שכבר אין לו ליפט.
#סורי_יוני
16 אוקטובר 2017, 00:03
jol9 כתב:Asf כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:ד"א, לפני כמה שנים, כשמקל היה ילד צעיר והתחיל את העונה במכבי, לקח לו ולמקורבים שלו בערך שני משחקים בשביל
זה בגלל שכבר אין לו ליפט.
#סורי_יוני
אין בעיה. הת'רד הזה זוכה לרייטינג יותר נמוך ממצעד 13 של ערוץ 2, אז אני רגוע.
16 אוקטובר 2017, 11:12
16 אוקטובר 2017, 12:56
16 אוקטובר 2017, 13:03
moring1 כתב:רק כדי להבין, מישהו יכול להסביר מדוע זה חובה לשחק בנבחרת?
16 אוקטובר 2017, 13:11
בישראל זה הגיוני, כי זה כאילו השירות שלהם למדינהmoring1 כתב:רק כדי להבין, מישהו יכול להסביר מדוע זה חובה לשחק בנבחרת?
16 אוקטובר 2017, 13:44
Holiday_Armadillo כתב:בישראל זה הגיוני, כי זה כאילו השירות שלהם למדינהmoring1 כתב:רק כדי להבין, מישהו יכול להסביר מדוע זה חובה לשחק בנבחרת?
בתור ספורטאים הם מקבלים המון הטבות במהלך השירות בשביל להמשיך ולתחזק קריירה כדי שלא תיעצר להם ההתפתחות
ייצוג הנבחרת והגעה להישגים (בתקווה) זאת הדרך של המדינה לקבל את ההשקעה שלהם בחזרה
פה זה נטו דבילי
ג'ייק כהן לא עשה צבא, זה דבר ראשון
הוא לא היה אמור לשחק כי כבר החליטו שהאוול יהיה המתאזרח
משעור כולם ידעו שהוא פצוע, הרי הוא הפסיד בגלל זה פלייאוף
זה היה יותר ונדטה בגלל זהות המאמן הראשי שהחליט להתעקש על שחקנים שלא יכלו לשחק או שלא הייתה סיבה שיגיעו בכלל
16 אוקטובר 2017, 13:48
נדיר מאוד למצוא שחקן שעשה שירות מלא כאחרון החייליםmoring1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בישראל זה הגיוני, כי זה כאילו השירות שלהם למדינהmoring1 כתב:רק כדי להבין, מישהו יכול להסביר מדוע זה חובה לשחק בנבחרת?
בתור ספורטאים הם מקבלים המון הטבות במהלך השירות בשביל להמשיך ולתחזק קריירה כדי שלא תיעצר להם ההתפתחות
ייצוג הנבחרת והגעה להישגים (בתקווה) זאת הדרך של המדינה לקבל את ההשקעה שלהם בחזרה
פה זה נטו דבילי
זה היה יותר ונדטה בגלל זהות המאמן הראשי שהחליט להתעקש על שחקנים שלא יכלו לשחק או שלא הייתה סיבה שיגיעו בכלל
לדעתי זה בכלל דבילי להכריח שחקנים לשחק בנבחרת. מי שלא רוצה לשחק גם ככה לא יתן את כולו במשחקים. אפשר אולי להבין את זה לגבי שחקנים שנתנו להם פטור מהצבא, אך מה קורה כששחקן שעשה צבא כמו כולם לא מעוניין? גם הוא חייב משהו?
16 אוקטובר 2017, 13:50
16 אוקטובר 2017, 14:12
RomanR כתב:נקנסו וספגו הרחקה ע"ת ממשחקים רשמיים - משעור 2 משחקים לשנתיים. כהן - משחק אחד לשנתיים.
מהומה על מאומה
16 אוקטובר 2017, 14:14
למשעור 10,000 שקל זה ממש לא קופה קטנהאחדשיודע כתב:RomanR כתב:נקנסו וספגו הרחקה ע"ת ממשחקים רשמיים - משעור 2 משחקים לשנתיים. כהן - משחק אחד לשנתיים.
מהומה על מאומה
הכינו את הקרקע להרחקה פוטנציאלית של מי משחקני מכבי במהלך העונה + עשו עליהם קופה קטנה (משעור נקנס ב-10,000 ש"ח וכהן ב-3000 ש"ח).
16 אוקטובר 2017, 14:38
אחדשיודע כתב:RomanR כתב:נקנסו וספגו הרחקה ע"ת ממשחקים רשמיים - משעור 2 משחקים לשנתיים. כהן - משחק אחד לשנתיים.
מהומה על מאומה
הכינו את הקרקע להרחקה פוטנציאלית של מי משחקני מכבי במהלך העונה + עשו עליהם קופה קטנה (משעור נקנס ב-10,000 ש"ח וכהן ב-3000 ש"ח).
16 אוקטובר 2017, 14:40
RomanR כתב:אחדשיודע כתב:RomanR כתב:נקנסו וספגו הרחקה ע"ת ממשחקים רשמיים - משעור 2 משחקים לשנתיים. כהן - משחק אחד לשנתיים.
מהומה על מאומה
לא חושב שזה יעזור להם. לאיגוד אין ממש קייס משפטי להשעיית שחקנים שלא מתייצבים לנבחרות
16 אוקטובר 2017, 14:42
Holiday_Armadillo כתב:נדיר מאוד למצוא שחקן שעשה שירות מלא כאחרון החייליםmoring1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בישראל זה הגיוני, כי זה כאילו השירות שלהם למדינהmoring1 כתב:רק כדי להבין, מישהו יכול להסביר מדוע זה חובה לשחק בנבחרת?
פה זה נטו דבילי
לדעתי זה בכלל דבילי להכריח שחקנים לשחק בנבחרת. מי שלא רוצה לשחק גם ככה לא יתן את כולו במשחקים. אפשר אולי להבין את זה לגבי שחקנים שנתנו להם פטור מהצבא, אך מה קורה כששחקן שעשה צבא כמו כולם לא מעוניין? גם הוא חייב משהו?
16 אוקטובר 2017, 14:42
felix_r כתב:RomanR כתב:אחדשיודע כתב:RomanR כתב:נקנסו וספגו הרחקה ע"ת ממשחקים רשמיים - משעור 2 משחקים לשנתיים. כהן - משחק אחד לשנתיים.
מהומה על מאומה
לא חושב שזה יעזור להם. לאיגוד אין ממש קייס משפטי להשעיית שחקנים שלא מתייצבים לנבחרות
לדעתי דווקא יש להם קייס להשעיה, אבל אין להם קייס לקנס