יורוליג, מחזור 2: מכבי נגד באסקוניה, חמישי, 21:00 ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 2: מכבי נגד באסקוניה, חמישי, 21:00 ספורט

הודעהעל ידי ShiriV » 16 אוקטובר 2017, 16:17

moring1 כתב:לדעתי הטיילת של ספאחיה צריכה להפסק.
הקבוצה הזאת מתחלקת ל-2, הטובים ואלה שצריכים לחמם ספסל כל עוד אין פצועים/ על סף איבוד הכרה מריבוי דקות.
שחקנים מובילים: ג'קסון, ג'ון, תומאס, זוסמן, קול, רול, טיוס(שצריך להתעורר עוד קצת), פארחובסקי.
מבחינתי צריך לחלק את הדקות רק בינהם ביורוליג. וכשתומאס מתעייף ממש אפשר להכניס את בולדן כדי שינסה להוכיח את עצמו. (למרות שאני חושש שהוא יחרב את המשחק עם הזריקות חסרות האחריות שלו אבל כשאין ברירה אז...).

תרצה או לא, בולדן הובא לכאן במטרה להיות שחקן מוביל בקבוצה. הגיע הזמן שתתחיל לתת לו קצת יותר ריספקט, למרות פתיחת העונה המגומגמת. אתה לא תראה את ספאחיה מייבש אותו בספסל באופן קבוע ונותן לו רק שאריות של דקות.. זה לא עובד ככה.
זאת עונה ארוכה ואין טעם לקצר את הרוטציה בצורה שרק תפגע בכשירות של השחקנים.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי קלעי » 16 אוקטובר 2017, 17:01

בולדן מול הרצליה היה מצויין.
קלעי

הודעהעל ידי my man » 16 אוקטובר 2017, 17:38

אחדשיודע כתב:בעונה של 30 משחקי יורוליג + 33 משחקי ליגה + משחקי גביע + משחקי פלייאוף - חייבים לחלק את הדקות בין כמה שיותר שחקנים.
כל מי שמתייחס לזה אחרת, כנראה לא מבין מספיק את הסיטואציה או את המציאות. עד עכשיו ספאחיה ניהל מצוין את חלוקת הדקות, בין הליגה ליורוליג. ברור שיהיו משחקים שהרוטציה בהם תהיה קצרה, אבל אי אפשר לשחק במשך עונה שלמה עם רוטציה של 8 שחקנים, גם לא רק ביורוליג. זה לא טיפשי, זה סופר טיפשי. בטווח הארוך אתה רק נפגע בזה.

ספאחיה באמת מנהל את הדקות בצורה מדהימה!
רק להיזכר במה היה פה בעונה שעברה ובקודמותיה בנושא הזה..מנהל מעולה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי moring1 » 16 אוקטובר 2017, 17:52

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:בעונה של 30 משחקי יורוליג + 33 משחקי ליגה + משחקי גביע + משחקי פלייאוף - חייבים לחלק את הדקות בין כמה שיותר שחקנים.
כל מי שמתייחס לזה אחרת, כנראה לא מבין מספיק את הסיטואציה או את המציאות. עד עכשיו ספאחיה ניהל מצוין את חלוקת הדקות, בין הליגה ליורוליג. ברור שיהיו משחקים שהרוטציה בהם תהיה קצרה, אבל אי אפשר לשחק במשך עונה שלמה עם רוטציה של 8 שחקנים, גם לא רק ביורוליג. זה לא טיפשי, זה סופר טיפשי. בטווח הארוך אתה רק נפגע בזה.

זה לא יעזור לך לחזור על זה כל הזמן. אני ניסיתי ונכנעתי.
יש אנשים שחושבים שכדורסל מקצועני (או ספורט באופן כללי) זה סוג אחר של משחק מנג'ר.

מול באמברג היה מזל גדול שהם פספסו מיליון הזדמנויות לפתוח פער בזמן שבולדן, כהן וקיין שיחקו ועשו טעויות ללא הפסקה.
זה לא יקרה שוב במיוחד מול קבוצה קצת יותר טובה ופעמים הבאות כשהם ישחקו כל כך הרבה והסקור יהיה נמוך, קבוצות ישחטו אותנו, כי גם בהגנה הם לא תורמים את חלקם. אבל עזבו חבל על הקשקשת כשזה יקרה יפול האסימון, בנתיים תמשיכו לחלום באספמיה.
moring1

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 אוקטובר 2017, 18:08

אתה רוצה שנביא ציטוטים שלך? שנראה של מי פה הקשקשת?
אחדשיודע

הודעהעל ידי moring1 » 16 אוקטובר 2017, 18:13

אחדשיודע כתב:אתה רוצה שנביא ציטוטים שלך? שנראה של מי פה הקשקשת?

אתם טוענים שלמרות שהוא עושה הרבה טעויות צריך להשאיר אותו במשחק (בולדן), אני טוען שצריך להוריד אותו לספסל על טעויות כדי שיקח ברצינות כל דקה שהוא משחק ויוכיח את עצמו.
מה נשמע יותר מופרך?

תביא ציטוטים אני עומד מאחורי כל מילה.
moring1

הודעהעל ידי Mmm » 16 אוקטובר 2017, 18:19

מישהו שמע על השמועה שרתה שמכבי חושבים להביא שחקן 3 /4 משהו כמו מקלאן וכדומה....
רץ בחלק מהרשתות..
יש אימות לכך?
Mmm

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 אוקטובר 2017, 18:46

moring1 כתב:אתם טוענים שלמרות שהוא עושה הרבה טעויות צריך להשאיר אותו במשחק (בולדן), אני טוען שצריך להוריד אותו לספסל על טעויות כדי שיקח ברצינות כל דקה שהוא משחק ויוכיח את עצמו.
מה נשמע יותר מופרך?

מי זה "אתם טוענים"? אני טוען שאי אפשר לשחק עם רוטציה של 8 שחקנים במשך עונה שלמה. אתה רוצה לחשוב שאפשר? סלמתק, שיהיה לך בכיף. טוב שאתה לא מאמן.

מספיק לקרוא את כל מה שכתבת על קול כדי להבין שאתה קשקשן מהמעלה הראשונה.
moring1 כתב:השכר האחרון שלו היה 3 מיליון, למה שהוא ירד ל-700 אלף? מקסימום ילך לליגה רוסית או משהו כזה וירוויח יותר. איזה ספין מגוכך ואתם עוד לוקחים את זה ברצינות שיש סיכוי שיגיע...
moring1 כתב:לא נורא הכל לטובה, לפחות לא נתמודד מולו ביורוליג.
התאכזבנו שמקריי לא הגיע ובסוף הגיע קול שלדעתי עדיף ממנו, אז נחכה ונראה.
moring1 כתב:מסכים לגבי קול, נראה כמו חתול בשק. לעומת פארמר שציינו כאן קול הגיע אחרי שנזרק מהליגה הסינית וחימם ספסל בנבא, ולפי הדקות המעטות שקיבל זה נראה שהוא איבד את זה מזמן, לא סתם הוא מתפרנס גם ממכירת חולצות.

ועכשיו לגבי המשחק, תהיו מוכנים מנטלית להפסד כואב. נראה שספאחיה שכח תרגילים והגיע לא מוכן מהנבא, כי כל מה שראינו במשחק מול אילת זה פיקאנדרול ואילתורים.
moring1 כתב:
TAYO כתב:הייתה לי התגלות הלילה... מכבי עולה ליתרון ראשון ברבע הראשון ולא שומטת עד הסוף. ג׳ונדי 16 נקודות וג׳קסון 13. מכבי תקלע מעל 80 ובאמברג מתחת ל-80.
קול לא יישחק, טיוס יצטיין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קול לא ישחק? צריך להביא מחליף ומהר לנעל בית הזה.
מה שלא הגיוני זה שטיוס יצטיין, הבן אדם גמור והציג יכולת ירודה כל ההכנה.
ג'ונדי הוא נקודת האור היחידה בחזיון שלך.
moring1 כתב:ההסתנוורות מההתעלות של ג׳קסון היא פתטית.
אם לא היה קולע בפוקס את השלשות האלה כולם היו מתבכיינים שהוא מכריח זריקות(לקלוע שלשות לא פנויות זה יותר מזל מיכולת).
הדבר היחיד שצריך לקחת מהמשחק הזה הוא היכולת הרעה של קיין קול ובולדן והרכות בהגנה ובריבאונד של הגבוהים, אלה הדברים שיקבעו איך תראה העונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי TAYO » 16 אוקטובר 2017, 19:27

אחדשיודע כתב:
moring1 כתב:אתם טוענים שלמרות שהוא עושה הרבה טעויות צריך להשאיר אותו במשחק (בולדן), אני טוען שצריך להוריד אותו לספסל על טעויות כדי שיקח ברצינות כל דקה שהוא משחק ויוכיח את עצמו.
מה נשמע יותר מופרך?

מי זה "אתם טוענים"? אני טוען שאי אפשר לשחק עם רוטציה של 8 שחקנים במשך עונה שלמה. אתה רוצה לחשוב שאפשר? סלמתק, שיהיה לך בכיף. טוב שאתה לא מאמן.

moring1 כתב:השכר האחרון שלו היה 3 מיליון, למה שהוא ירד ל-700 אלף? מקסימום ילך לליגה רוסית או משהו כזה וירוויח יותר. איזה ספין מגוכך ואתם עוד לוקחים את זה ברצינות שיש סיכוי שיגיע...
moring1 כתב:מסכים לגבי קול, נראה כמו חתול בשק. לעומת פארמר שציינו כאן קול הגיע אחרי שנזרק מהליגה הסינית וחימם ספסל בנבא, ולפי הדקות המעטות שקיבל זה נראה שהוא איבד את זה מזמן, לא סתם הוא מתפרנס גם ממכירת חולצות.

ועכשיו לגבי המשחק, תהיו מוכנים מנטלית להפסד כואב. נראה שספאחיה שכח תרגילים והגיע לא מוכן מהנבא, כי כל מה שראינו במשחק מול אילת זה פיקאנדרול ואילתורים.
moring1 כתב:
TAYO כתב:הייתה לי התגלות הלילה... מכבי עולה ליתרון ראשון ברבע הראשון ולא שומטת עד הסוף. ג׳ונדי 16 נקודות וג׳קסון 13. מכבי תקלע מעל 80 ובאמברג מתחת ל-80.

אם לא היה קולע בפוקס את השלשות האלה כולם היו מתבכיינים שהוא מכריח זריקות(לקלוע שלשות לא פנויות זה יותר מזל מיכולת).
הדבר היחיד שצריך לקחת מהמשחק הזה הוא היכולת הרעה של קיין קול ובולדן והרכות בהגנה ובריבאונד של הגבוהים, אלה הדברים שיקבעו איך תראה העונה.

אני חייב להחליף כדורי שינה...

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי moring1 » 16 אוקטובר 2017, 19:55

אחדשיודע כתב:
מה נשמע יותר מופרך?

moring1 כתב:

הבאת כאן גיבוב של משפטים שנכתבו בזמנים שונים, ולא מוכיחים כלום.
1. כתבתי שלדעתי קול עדיף על מקריי, ונחכה ונראה. אנחנו עדיין מחכים כדי לראות.
2. כתבתי שנפסיד בגלל שאין גיוון בתרגילים ושיטה, מישהו יכל לחזות שג'קסון יכניס במזל שלשות כאלה? באותה מידה יכולנו להפסיד כי זה היה משחק חלש מאוד מבחינה קבוצתית.
3. אחרי המשחק נגד באמברג כתבתי שקול נראה כמו חתול בשק, ולאחר מכן כתבתי שצריך לתת לו הרבה דקות נגד הרצליה כדי לבחון אותו, אבל את זה כמובן לא תשים בהודעה שלך.
4. כתבתי שמהמשחק נגד באמברג צריך לקחת את היכולת החלשה של קול קיין ובולדן, מה הקשקוש פה? אז את מה תקח את הפוקסים של ג'קסון?
5. TAYO כתב בצחוק או לא בצחוק שהוא חזה את הדברים האלה, כתבתי שאם הם יקרו אז צריך לעשות כמה דברים כי קול כנראה פציע מאוד. קרו? קול לא קיבל דקות?

בקיצור, לא הייתי חייב להתייחס לזה כי אתה קשקשן שמסלף עובדות אבל שיהיה.
moring1

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 אוקטובר 2017, 20:23

הם מוכיחים שאתה קשקשן, ואני נזהר לא להשתמש במילים קשות יותר. בהתחלה אתה כותב שאין סיכוי להחתים את קול ומזלזל במי שחושב אחרת, ומתבדה. מתלהב מההחתמה שלו ואחרי משחק יורוליג אחד כבר מספיד אותו, ומתבדה. מכין אותנו להפסד כואב בבמברג ומזלזל ביכולות האימון של ספאחיה, ושוב פעם מתבדה. וזה רק מהפנינים שציטטתי... הספקת לאכול לנו יפה יפה את הראש בזמן הקצר שאתה פה. ולא, לא ראיתי שכתבת איפשהו שקול צריך לקבל הרבה דקות. ראיתי שכבר שחתכת אותו וחצי סגל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוקטובר 2017, 20:37

אחדשיודע כתב:הם מוכיחים שאתה קשקשן, ואני נזהר לא להשתמש במילים קשות יותר. בהתחלה אתה כותב שאין סיכוי להחתים את קול ומזלזל במי שחושב אחרת, ומתבדה. מתלהב מההחתמה שלו ואחרי משחק יורוליג אחד כבר מספיד אותו, ומתבדה. מכין אותנו להפסד כואב בבמברג ומזלזל ביכולות האימון של ספאחיה, ושוב פעם מתבדה. וזה רק מהפנינים שציטטתי... הספקת לאכול לנו יפה יפה את הראש בזמן הקצר שאתה פה. ולא, לא ראיתי שכתבת איפשהו שקול צריך לקבל הרבה דקות. ראיתי שכבר שחתכת אותו וחצי סגל.

:like:
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי moring1 » 16 אוקטובר 2017, 20:48

אחדשיודע כתב:הם מוכיחים שאתה קשקשן, ואני נזהר לא להשתמש במילים קשות יותר. בהתחלה אתה כותב שאין סיכוי להחתים את קול ומזלזל במי שחושב אחרת, ומתבדה. מתלהב מההחתמה שלו ואחרי משחק יורוליג אחד כבר מספיד אותו, ומתבדה. מכין אותנו להפסד כואב בבמברג ומזלזל ביכולות האימון של ספאחיה, ושוב פעם מתבדה. וזה רק מהפנינים שציטטתי... הספקת לאכול לנו יפה יפה את הראש בזמן הקצר שאתה פה. ולא, לא ראיתי שכתבת איפשהו שקול צריך לקבל הרבה דקות. ראיתי שכבר שחתכת אותו וחצי סגל.

אתה חוזר לציטוטים ומוציא אותם מהקשרם, זה שתחזור על זה שוב ושוב לא יעשה אותך צודק, אתה רק מרים להנחתות.
לא הספדתי אותו, כתבתי שבמשחק הספציפי נגד באמברג הוא היה גרוע ובתגובה אחרת(שאתה מתעלם ממנה) כתבתי שצריך לתת לו נגד הרצליה הרבה דקות כדי לראות מה הוא שווה.
ההכנה להפסד הייתה מוצדקת, היה משחק קבוצתי רע. לא התבדתי כי עיקר התגובה היה לא על ההפסד הצפוי אלא על המשחק הלא מסודר. ואכן צדקתי.
אחד שיודע אתה בטוח לא.
moring1

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 אוקטובר 2017, 20:59

טוב, שמענו עליך. לך תחפש אחרים לבלבל להם במוח.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אוקטובר 2017, 20:59

אולי חלאס עם להאכיל את הטרול?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 אוקטובר 2017, 21:01

החציל האצטקי כתב:אולי חלאס עם להאכיל את הטרול?

צודק.
אחדשיודע

הודעהעל ידי moring1 » 16 אוקטובר 2017, 21:30

אחדשיודע כתב:טוב, שמענו עליך. לך תחפש אחרים לבלבל להם במוח.

לא צריך אחרים, יש אותך וזה מאוד נוח.
במקום לכתוב באלגנטיות שאתה לא מסכים עם דעותיי אתה מנסה להוכיח כמה אתה חכם.
moring1

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 אוקטובר 2017, 21:44

:laugh1
ליצן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי moring1 » 16 אוקטובר 2017, 21:57

אחדשיודע כתב::laugh1
ליצן.

אתה מנסה לגרור אותי לוויכוח סתמי, ובכך מביך את עצמך עוד יותר.
moring1

הודעהעל ידי שועל » 16 אוקטובר 2017, 23:12

אחד העמודים המגעילים שקראתי כאן. ולא בגלל moring1
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים