אחדשיודע כתב:moring1 כתב:אתם טוענים שלמרות שהוא עושה הרבה טעויות צריך להשאיר אותו במשחק (בולדן), אני טוען שצריך להוריד אותו לספסל על טעויות כדי שיקח ברצינות כל דקה שהוא משחק ויוכיח את עצמו.
מה נשמע יותר מופרך?
תביא ציטוטים אני עומד מאחורי כל מילה.
מי זה "אתם טוענים"?
אני טוען שאי אפשר לשחק עם רוטציה של 8 שחקנים במשך עונה שלמה. אתה רוצה לחשוב שאפשר? סלמתק, שיהיה לך בכיף. טוב שאתה לא מאמן.
מספיק לקרוא את כל מה שכתבת על קול כדי להבין שאתה קשקשן מהמעלה הראשונה.
moring1 כתב:השכר האחרון שלו היה 3 מיליון, למה שהוא ירד ל-700 אלף? מקסימום ילך לליגה רוסית או משהו כזה וירוויח יותר. איזה ספין מגוכך ואתם עוד לוקחים את זה ברצינות שיש סיכוי שיגיע...
moring1 כתב:לא נורא הכל לטובה, לפחות לא נתמודד מולו ביורוליג.
התאכזבנו שמקריי לא הגיע ובסוף הגיע קול שלדעתי עדיף ממנו, אז נחכה ונראה.
moring1 כתב:מסכים לגבי קול, נראה כמו חתול בשק. לעומת פארמר שציינו כאן קול הגיע אחרי שנזרק מהליגה הסינית וחימם ספסל בנבא, ולפי הדקות המעטות שקיבל זה נראה שהוא איבד את זה מזמן, לא סתם הוא מתפרנס גם ממכירת חולצות.
ועכשיו לגבי המשחק, תהיו מוכנים מנטלית להפסד כואב. נראה שספאחיה שכח תרגילים והגיע לא מוכן מהנבא, כי כל מה שראינו במשחק מול אילת זה פיקאנדרול ואילתורים.
moring1 כתב:TAYO כתב:הייתה לי התגלות הלילה... מכבי עולה ליתרון ראשון ברבע הראשון ולא שומטת עד הסוף. ג׳ונדי 16 נקודות וג׳קסון 13. מכבי תקלע מעל 80 ובאמברג מתחת ל-80.
קול לא יישחק, טיוס יצטיין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
קול לא ישחק? צריך להביא מחליף ומהר לנעל בית הזה.מה שלא הגיוני זה שטיוס יצטיין, הבן אדם גמור והציג יכולת ירודה כל ההכנה.
ג'ונדי הוא נקודת האור היחידה בחזיון שלך.
moring1 כתב:ההסתנוורות מההתעלות של ג׳קסון היא פתטית.
אם לא היה קולע בפוקס את השלשות האלה כולם היו מתבכיינים שהוא מכריח זריקות(לקלוע שלשות לא פנויות זה יותר מזל מיכולת).
הדבר היחיד שצריך לקחת מהמשחק הזה הוא היכולת הרעה של קיין קול ובולדן והרכות בהגנה ובריבאונד של הגבוהים, אלה הדברים שיקבעו איך תראה העונה.
הבאת כאן גיבוב של משפטים שנכתבו בזמנים שונים, ולא מוכיחים כלום.
1. כתבתי שלדעתי קול עדיף על מקריי, ונחכה ונראה. אנחנו עדיין מחכים כדי לראות.
2. כתבתי שנפסיד בגלל שאין גיוון בתרגילים ושיטה, מישהו יכל לחזות שג'קסון יכניס במזל שלשות כאלה? באותה מידה יכולנו להפסיד כי זה היה משחק חלש מאוד מבחינה קבוצתית.
3. אחרי המשחק נגד באמברג כתבתי שקול נראה כמו חתול בשק, ולאחר מכן כתבתי שצריך לתת לו הרבה דקות נגד הרצליה כדי לבחון אותו, אבל את זה כמובן לא תשים בהודעה שלך.
4. כתבתי שמהמשחק נגד באמברג צריך לקחת את היכולת החלשה של קול קיין ובולדן, מה הקשקוש פה? אז את מה תקח את הפוקסים של ג'קסון?
5. TAYO כתב בצחוק או לא בצחוק שהוא חזה את הדברים האלה, כתבתי שאם הם יקרו אז צריך לעשות כמה דברים כי קול כנראה פציע מאוד. קרו? קול לא קיבל דקות?
בקיצור, לא הייתי חייב להתייחס לזה כי אתה קשקשן שמסלף עובדות אבל שיהיה.