פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
07 ינואר 2018, 17:33
אני חושב שהם ממש לא תכננו להביא חיזוק, אבל ספאחיה לוחץ חזק כנראה.
הצלבה העונה שווה להם הרבה, גם תדמיתית. חבל שהם לא רואים את זה.
07 ינואר 2018, 17:38
אין מה לנהל דיון רציני על מחליפים אם שוב פעם מדברים על העניין המגוחך של להביא שחקן במחיר של פלאפל בפיתה (חצי מנה, לא להגזים)
07 ינואר 2018, 17:51
Jack55 כתב:**מנהלים, לא ידעתי באיזה ת'רד לפרסם אז או שתהפכו את זה לת'רד שבו יהיו הדיבורים על החיזוק שקרוב או שתעבירו את זה לת'רד אחר
ספאחיה ייפגש עם וויצ'יץ'. המטרה: החתמת פורוורד
מכבי ת"א מעלה הילוך בחיפוש אחרי חיזוק. המאמן מעוניין בשחקן שיכול לתפקד בעמדות 3-4. המכשול: מעמסה על התקציב כתוצאה מפיצויים לשחקני עבר. כרגע: פרחוסקי נשאר
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 11&lang=HEאם אכן יעשו מהלך להחתמת שחקן חדש, ההערכה היא כי שכרו לא יעלה יעל 150 אלף דולרים כד סוף העונה.
פפףףףף שספאחיה יתאפק. במחיר הזה יגיע תאום דיאנדרה קיין רק בעמדות הפורוורד ואנחנו ממש לא צריכים שחקן כזה..
אם ספאחיה מתעקש על עמדות 3-4 יש בעיה עם תומאס שלא מספרים לנו. אחרת אני לא מבין למה הוא צריך שחקן נוסף שישחק 4..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
07 ינואר 2018, 18:03
נראה לכם באמת שהבעלים יוציאו עוד כסף מהכיס ?
גם אם יביאו שחקן ב 150 אלף דולר שזה סכום מצחיק שלא מאפשר להביא אף שחקן נורמלי, זה יבוא על חשבון התקצי בעונה הבאה . ככה זה עובד במכבי , לא מוציאים כסף מהכיס .
07 ינואר 2018, 18:04
זה לא כזה מוזר שהוא מחפש ב-3-4
תומאס הוא השחקן היחידי שיכול לשחק בעמדה 3 באופן טבעי ומוצלח
בעמדה 4 יש לו רק את בולדן כי ג'ייק כהן לא מצליח לתת תפוקה טובה בעמדה הזאת
דווקא בעמדה 3-4 יותר קל למצוא קפיץ זול מאשר שחקן כשרוני לעמדות 1-2/2-3
07 ינואר 2018, 18:09
עדיף לא להביא כלום מאשר מילסאפ 2 שזה בעצם מה שאפשר להביא ב 150 אלף
07 ינואר 2018, 18:28
150 אלף דולר זה סכום עלוב אפילו לרמת מכבי. כמה שווה (כספית) עלייה לפלייאוף?
07 ינואר 2018, 18:45
הצופה כתב:150 אלף דולר זה סכום עלוב אפילו לרמת מכבי. כמה שווה (כספית) עלייה לפלייאוף?
האמת שהשאלה שלך מעולה.
אני שם רגע בצד את זה שאני לא מצליח למצוא כמה שווה עלייה להצלבה, אבל כל ניצחון ביורוליג שווה לקבוצה 40 אלף יורו. משמע שכבר מכבי הרוויחה 320 אלף יורו. אז למה מוכנים להשקיע רק 150 אלף דולר על שחקן? פשוט מתסכל..
07 ינואר 2018, 18:50
Rampel כתב:הצופה כתב:150 אלף דולר זה סכום עלוב אפילו לרמת מכבי. כמה שווה (כספית) עלייה לפלייאוף?
האמת שהשאלה שלך מעולה.
אני שם רגע בצד את זה שאני לא מצליח למצוא כמה שווה עלייה להצלבה, אבל כל ניצחון ביורוליג שווה לקבוצה 40 אלף יורו. משמע שכבר מכבי הרוויחה 320 אלף יורו. אז למה מוכנים להשקיע רק 150 אלף דולר על שחקן? פשוט מתסכל..
מכבי מנוהלת על ידי אנשים מפגרים, את זה כולנו כבר יודעים. לדעתי העפלה לפלייאוף זה מענק יפה מהיורוליג (וכמובן שגם כל משחק שמכבי מנצחת זה 40 אלף יורו), והחסויות, זכויות השידור, הכרטיסים והמרצ'נדייז שאפשר למכור ל1/2/3 משחקי בית יכולים להגיע לסכומים נכבדים שלידם השכר של שחקן החיזוק יייראה בדיחה.
אבל בשביל מה להביא שחקן? זה עולה כסף
07 ינואר 2018, 18:53
Rampel כתב:הצופה כתב:150 אלף דולר זה סכום עלוב אפילו לרמת מכבי. כמה שווה (כספית) עלייה לפלייאוף?
האמת שהשאלה שלך מעולה.
כי צריך לעשות רווח
07 ינואר 2018, 19:04
אם ממילא כל הכסף של מכבי מגיע מספונרים , מנויים וטלויזיה אז למה פאקינג מכבי לא קבוצת אוהדים ?
בשביל מה צריך בעלים
07 ינואר 2018, 19:06
150k?
next...
07 ינואר 2018, 19:15
יש לי כמה שאלות לכל המומחים:
א) תזכירו לי מתי חיזוק באמצע העונה שידרג את מכבי?
ב) מי בדיוק הבטיח לכם, שאם מביאים שחקן, אז בטוח עולים לפלייאוף? אצלכם זו מצטיירת כסוג של משוואה בטוחה מאוד, אבל בפועל התוצאה ממש לא ידועה. בעונות האחרונות הבאנו 200 שחקני חיזוק שלא שיפרו את הביצועים של הקבוצה.
ג) האם יש הבדל גדול בין שחקן ב150 אלף לשחקן ב300 אלף? האם 150 אלף זה קיין ו 300 זה קווין דוראנט? כארם משעור היה שחקן של 50 אלף בהרצליה והפך לשחקן של 250 אלף במכבי. אתם מרגישים שיש הרבה הבדל?
ואני כבר לא אשאל את השאלות כמו: מה הניסיון שלכם בניהול חברות? מאיפה אתם יודעים שהבעלים לא שמים כסף מהכיס? מתי בפעם האחרונה אתם הוצאתם מאות אלפי דולרים מהכיס שלכם? לא, אל תענו.
07 ינואר 2018, 19:18
פעם הבאה שתקרא לספאחיה אידיוט קירח, תזכיר לי לשאול כמה נסיון יש לך בניהול משחק ביורוליג, חתיכת צבוע פתטי. כרגיל אצל האדון, רק הביקורת שלו לגיטימית.
הסגל הזה חלש. אם רוצים הצלבה, צריך חיזוק. זה שיתכן שיש סיכוי שלא יגיע שחקן טוב מספיק, זה לא בעיה שלי. אני לא צריך לעשות חישובי עלות תועלת בשביל ההנהלה.
07 ינואר 2018, 19:19
חשוב לציין שעל הידיעה חתום רועי כהן, שהוא כתב של ירושלים, וגם שם הוא מחרטט בלי הכרה
07 ינואר 2018, 19:22
MTA2311 כתב:פעם הבאה שתקרא לספאחיה אידיוט קירח, תזכיר לי לשאול כמה נסיון יש לך בניהול משחק ביורוליג, חתיכת צבוע פתטי. כרגיל אצל האדון, רק הביקורת שלו לגיטימית.
הסגל הזה חלש. אם רוצים הצלבה, צריך חיזוק. זה שיתכן שיש סיכוי שלא יגיע שחקן טוב מספיק, זה לא בעיה שלי. אני לא צריך לעשות חישובי עלות תועלת בשביל ההנהלה.
זה בלהט המשחק. בלהט המשחק כולם (הרוב) צועקים ומקללים. פה אנחנו מנהלים סוג של דיון. יש זמן לחשוב ולדבר לעניין.
אני לא חושב שהסגל הזה חלש. אני כן חושב שהסגל הזה לא מספיק מתואם, לא מספיק מנוסה ברמות האלה ובטורניר כזה, ולא מספיק מאומן, ולא מספיק מחובר. מה לעשות, כולם חדשים. ולכן אני לא חושב שהוספת שחקן חדש תעזור כל כך לחסרונות שאמרתי קודם
07 ינואר 2018, 19:27
על פי המקורות, סילי מועמד רציני לחזרה עם תשלום בייאוט לגראן קנאריה.
07 ינואר 2018, 19:29
toja27 כתב:על פי המקורות, סילי מועמד רציני לחזרה עם תשלום בייאוט לגראן קנאריה.

אתה צוחק עלינו?
07 ינואר 2018, 19:30
RomanR כתב:חשוב לציין שעל הידיעה חתום רועי כהן, שהוא כתב של ירושלים, וגם שם הוא מחרטט בלי הכרה
איך כתבים של ירושלים פתאום יוצאים בידיעות על מכבי?
07 ינואר 2018, 19:31
felix_r כתב:toja27 כתב:על פי המקורות, סילי מועמד רציני לחזרה עם תשלום בייאוט לגראן קנאריה.

אתה צוחק עלינו?
כן
www.tojamedamein.com