פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'ורדן פרמאר מצטרף למכבי אלקטרה ת"א

03 אוגוסט 2011, 18:09

אני אהיה מרוצה כל עוד יחתום גארד זר או לחלופין יודיעו באופן רשמי שפרקינס נשאר. ההחתמה הזאת לא מביאה שום נחת כי הוא לא באמת שלנו.
השביתה יכולה להיגמר עוד לפני תחילת העונה ולכן צריך למצוא פתרון מהיר לחור שעלול להיווצר, בגלל שכבר שוחרר עליו כסף הייתי רוצה לראות שחקן מכללות מוכשר במחיר סביר.
נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 03 אוגוסט 2011, 18:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

03 אוגוסט 2011, 18:13

בנימין נעמן כתב:לכל אלה שאמרו שמכבי הולכת להביא שחקן ב400K- תפסיקו להתנבא!
בקשר להחתמה, עכשיו הלוואי שהשביתה תמשך עד סוף העונה, אם זה אכן קורה מכבי היא הפייבוריטית לגביע.

בדיוק הפוך , זה מסביר מאוד למה מדברים על זר ב-400K כי שאר הכסף הלך על הבאת הגימיק פארמר . אני מקווה מאוד שהוא לא בא על חשבון הזר הנוסף אפילו אם מדובר בזר של 400K כי גם אם פרקינס ישאר , להפיל עליו את כל העומס אחרי שפארמר ילך זו תיהיה טעות גדולה לשני הצדדים . פרקינס צריך לקבל את הזמן שלו לאט ובלי לחץ ועומס מיותר...

אם לדבר על פארמר מבחינה מקצועית אז אין ספק שהוא בול מה שחסר לקבוצה , שחקן שיכול לשחק במקום פארגו וגם לידו , לוחם בהגנה ומאוד קבוצתי בהתקפה . רק חבל שלא נראה אותו לאורך עונה שלמה במכבי ואני מקווה שזה מומן ממקור חיצוני ולא כחלק מהתקציב .

03 אוגוסט 2011, 18:23

יכול להיות שמכבי תחתים את הגארד הנוסף רק כשפארמר ילך?
זו יכולה להיות דווקא אופציה טובה

03 אוגוסט 2011, 18:26

rc4991 כתב:יכול להיות שמכבי תחתים את הגארד הנוסף רק כשפארמר ילך?
זו יכולה להיות דווקא אופציה טובה

לך תדע איזה גארדים ישארו לך...

03 אוגוסט 2011, 18:28

Rc, זו גם אופציה, כי ייתכן וכשהאנ.בי.איי יחודש, יפלטו עשרות שחקנים חופשיים ללא חוזה מובטח ואפשר יהיה לגנוב מישהו, אבל זו אופציה מסוכנת לטעמי: לצערי אנחנו למודי נסיון מר עם שחקנים שבאים באמצע העונה. שתי האופציות הכי טובות לדעתי הן עדיין או לשמור על פרקינס או להביא גארד נוסף, אבל גארד מוכשר, כי בכל מקרה הוא יהיה משמעותי בהמשך.

03 אוגוסט 2011, 18:40

מעניין מה הכריע את הכף לטובת מכבי...לא נראה לי שזה שיקול כספי כי קראתי שהוא לא בא בשביל הכסף,אלא יותר בשביל החוויה...אולי השם שלנו באירופה עשה את שלו :)

03 אוגוסט 2011, 18:42

sweety כתב:מעניין מה הכריע את הכף לטובת מכבי...לא נראה לי שזה שיקול כספי כי קראתי שהוא לא בא בשביל הכסף,אלא יותר בשביל החוויה...אולי השם שלנו באירופה עשה את שלו :)

קבוצה לא מוכרת שמשחקת פעם אחת בשבוע..או אחד השמות הגדולים באירופה(ושם מוכר בארה''ב)עם 3 משחקים בשבוע..אני חושבת שהתשובה ברורה

03 אוגוסט 2011, 18:45

בסדר,העובדה היא שהוא כן התלבט...וגם קראתי שבעבר הוא הביע התעניינות דווקא בחיפה,לא רק בקבוצה אלא בעיר...
בכל מקרה אני שמחה שבחר בנו,מקווה שהוא יביא לידי ביטוי את התרומה שלו ושלא ניפגע מכך אם וכאשר יצטרך לעזוב.

03 אוגוסט 2011, 18:50

אי-אפשר שלא להתרגש כאשר שחקן כזה מגיע.
עם זאת, אני לא חושב שזה צעד נכון להביא שחקן לזמן קצוב עד שהשביתה תסתיים.
אני מקווה מאוד, שבאורח נס, הוא ישאר כאן לאורך כל העונה. מכבי לא תוכל למצוא לשחקן ברמות האילו גיבוי.

03 אוגוסט 2011, 18:57

ככה"נ יוחתם זר נוסף, ולא תהיה הישענות על אופציית פרקינס (לפי הפרסום בספורט 5). ההערכה שלי היא שהזר הנוסף יהיה בקאליבר בינוני (כיוון שחלק מהכסף שהיה אמור לממן אותו ילך על הרפתקאת פארמר) וכי שוב יהיה ניסיון לבצע "גניבה" של שחקן זול. יחד עם זאת, ייתכן שהקברניטים קבעו שהתקציב שיממן את אופציית פארמר הוא "חיצוני" לתקציב מכבי, אולי על מנת לקדם תדמית של קבוצה שקולטת את היהודים המוכשרים ביותר בעולם הכדורסל בעולם, ולכן אופציית הגארד הזר שיוחתם לא באמת תיפגע.

בכל מקרה, עושה רושם שההחתמה הזו לא אומרת הרבה על העונה הקרובה. אנחנו נזכה לראות ביצועים של שחקן NBA מוכשר וקבוצתי לחודש חודשיים שזה נחמד. יחד עם זאת, עדיין צריך לראות את הזהות של הגארד הנוסף על מנת להעריך כהלכה את גורל העונה הקרובה של מכבי.

03 אוגוסט 2011, 19:14

yarinsaky כתב:אם הוא נשאר עד סוף העונה מכבי הופכת לקונטנדורית לגביע , אבל אם הוא עוזב באמצע ואין גיבוי רציני תהיה נפילה. הימור גדול מאוד של
מכבי, נשאר רק להתפלל.

מה שבטוח , רק לפני כמה חודשים זו נשמעה סוג של פנטזיה.

אין סרט בחיים שהוא ישאר פה עד הסוף העונה מהסיבה הפשוטה שאין מצב שליגת הNBA תושבת לעונה שלמה.

03 אוגוסט 2011, 19:35

מאז הציטוט של מזרחי הבוקר ב"ישראל היום", הייתה לי תחושה חזקה שפארמר יחזק את מכבי.

החתמה מארץ ההחתמות ללא ספק... אם היה מדובר על חוזה לעונה אחת ומעלה.
במצב הנוכחי, אני מקווה שבמכבי מתייחסים לפארמר כ"צ'ופר" בלבד עבור אוהדי הקבוצה המסורים, ושהוא לא בא על חשבון חיזוק של גארד זר משמעותי לקבוצה.
גם החתמה של פרקינס שעתידו וחזרתו למשחק פעיל מעורפלים, לא תספק ולא תתאים בעיניי.

03 אוגוסט 2011, 19:41

קובי כתב:מאז הציטוט של מזרחי הבוקר ב"ישראל היום", הייתה לי תחושה חזקה שפארמר יחזק את מכבי.

החתמה מארץ ההחתמות ללא ספק... אם היה מדובר על חוזה לעונה אחת ומעלה.
במצב הנוכחי, אני מקווה שבמכבי מתייחסים לפארמר כ"צ'ופר" בלבד עבור אוהדי הקבוצה המסורים, ושהוא לא בא על חשבון חיזוק של גארד זר משמעותי לקבוצה.
גם החתמה של פרקינס שעתידו וחזרתו למשחק פעיל מעורפלים, לא תספק ולא תתאים בעיניי.

מסכים. אני חושב שגם פרקינס בשיאו, הוא לא החתמה טובה מספיק לעמדה מס' 2.
בכל מקרה, בוא נקווה שמכבי תמצא לפארמר גיבוי ראוי ושבאורח נס, פארמר ישאר כאן עונה שלמה.
אפשר להתנחם בעובדה שגם בפעם האחרונה שהיתה שביתה, מכבי הצליחה להשאיר את שחקן האנ.בי.אי שלה עד תום העונה וגם הוא, היה ישראלי...

03 אוגוסט 2011, 19:44

למה ספורט 5 כתבו שחתם לשנתיים

03 אוגוסט 2011, 19:45

itai7 כתב:למה ספורט 5 כתבו שחתם לשנתיים

לשנתיים?
כתוב "לעונה/לעונה אחת". שחור על גבי לבן.

03 אוגוסט 2011, 19:47

Mta_atic כתב:
itai7 כתב:למה ספורט 5 כתבו שחתם לשנתיים

לשנתיים?
כתוב "לעונה/לעונה אחת". שחור על גבי לבן.

בחדשות הספורט רשמו שנתיים..ושהוא יקבל 25K לחודש

03 אוגוסט 2011, 19:48

רועי גלקסטון מוסיף עכשיו בחדשות הספורט כי פארמר חתם עבור 25 אלף דולר לחודש (!!!)

כנראה שבאמת היה כאן רצון של השחקן להגיע לארץ. יפה ומדהים. גורם לי להסתכל על ההחתמה הזו בעין אחרת. מבינת העובדה שלא כל יום שחקן אמריקאי (ללא קשר ליהדותו), בטח ובטח ברמה שלו, רוצה להגיע לישראל.

03 אוגוסט 2011, 19:56

אני הייתי די ממתנגדי המהלך הזה, אבל שכתוב שהוא בא בשביל פאקינג 25 אלף דולר לחודש, לדעתי מהלך מצוין.
אני חושב שעכשיו, אחרי ההחתמה הזאת, להשאיר את פרקינס (תמורת סכום היגיוני כמובן) זה מהלך סביר. שפארמר יחזור, סביר להניח שפרקינס כבר יחלים ויוכל לחזור לשחק. שוב, 99% שהוא לא יהיה מה שהיה, זה פציעה מאוד קשה, והוא הרבה זמן לא שיחק, אבל שיחזור לשחק הוא לא יתן את הדקות כמו שנה שעברה, אבל יוכל בהחלט לתת דקות מהספסל כמחליף של פארגו ל10-15 דקות בערב. הוא לא יהיה מה שהיה, אבל יוכל לתת לפארגו לנוח, ואם יראה יכולת טובה הוא גם יוכל לשחק לידו כמה דקות. בעמדה את שאר הדקות בעמדות הגארד יוכלו לחלוק שאייר, אוחיון וסמית' לפרקים.
חשוב מאוד לשלם לו סכום נמוך יחסית בעונה הזאת, ולהוסיף סעיף שחרור בסיום העונה אם לא יצליח להשתקם גם לשחקן משלים
שוב, ביום רגיל זה מהלך שטותי, אבל לנוכח השכר הבאמת מצחיק שהוא מקבל, ולנוכח זה שמכבי תצטרך קבוצה חזקה מאוד בשלב הבתים עם ההגרלה הקשה, זה מהלך מעניין
עוד אופציה היא להחתים איזה שחקן מכללות בשכר נמוך, ולתת לו, לשאייר ולאוחיון את הדקות בליגה ובאדריאטית. מי שמציג יכולת יותר טובה, יוכל לקבל גם את הבמה ביורוליג בסיום השביתה
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 03 אוגוסט 2011, 19:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

03 אוגוסט 2011, 19:57

לכל החברים שמעונינים שהשביתה תימשך עונה שלמה אם דבר כזה יקרה יגיעו לאירופה כאלו כוכבים כך שפארמר לא יתן לנו שום יתרון.-זה סה"כ גימיק נחמד.
ד"א:האם נכונות השמועות שסופו יורחק לחודשיים מכל המסגרות של פיב"א? והאם זה כולל את היורוליג? כי אם כן לא פארמר לא פרקינס ולא בראיינט חייבים סנטר דחוף!!!!!

03 אוגוסט 2011, 19:59

קובי כתב:רועי גלקסטון מוסיף עכשיו בחדשות הספורט כי פארמר חתם עבור 25 אלף דולר לחודש (!!!)

כנראה שבאמת היה כאן רצון של השחקן להגיע לארץ. יפה ומדהים. גורם לי להסתכל על ההחתמה הזו בעין אחרת. מבינת העובדה שלא כל יום שחקן אמריקאי (ללא קשר ליהדותו), בטח ובטח ברמה שלו, רוצה להגיע לישראל.

לא כמו קובי שאמר שבלי מליון דולר לחודש הוא לא יוצא מהמיטה..
פרסם תגובה