המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:RomanR כתב:פראחובסקי וקיין לא יתלבשו. קינזי לא יתלבש מנגד
טוב. כנראה שחושבים ששגב זה מצ' אפ טוב יותר מול האוואל.
בהצלחה לנו.
ShiriV כתב:החציל האצטקי כתב:RomanR כתב:פראחובסקי וקיין לא יתלבשו. קינזי לא יתלבש מנגד
בהצלחה לנו.
על איזה זר היית מוכן לוותר כדי להלביש את פראחובסקי?
טיוס, בולדן?החציל האצטקי כתב:RomanR כתב:פראחובסקי וקיין לא יתלבשו. קינזי לא יתלבש מנגד
בהצלחה לנו.
החציל האצטקי כתב:ShiriV כתב:החציל האצטקי כתב:RomanR כתב:פראחובסקי וקיין לא יתלבשו. קינזי לא יתלבש מנגד
בהצלחה לנו.
על איזה זר היית מוכן לוותר כדי להלביש את פראחובסקי?
רול
שמואל1 כתב:טיוס, בולדן?החציל האצטקי כתב:RomanR כתב:פראחובסקי וקיין לא יתלבשו. קינזי לא יתלבש מנגד
בהצלחה לנו.
ShiriV כתב:לוותר על הקלעי הכי טוב שלך? מעל לגבולות ההיגיון בעיניי
ירושלים היא לא יריבה לניסויים וחילופים חברותיים.החציל האצטקי כתב:ShiriV כתב:לוותר על הקלעי הכי טוב שלך? מעל לגבולות ההיגיון בעיניי
הכל טוב.
ההחלטה היא האם ללכת עם שגב ע"ח ארט (שגם ככה במצב שייקי) או עם זוסמן על חשבון רול. בסה"כ, לקחו החלטה הגיונית.
אני הייתי מעדיף לראות איך דוחפים את זוסמן ופראחובסקי קדימה, אבל הגיוני לגמרי ללכת עם רול.
החציל האצטקי כתב:ShiriV כתב:לוותר על הקלעי הכי טוב שלך? מעל לגבולות ההיגיון בעיניי
הכל טוב.
ההחלטה היא האם ללכת עם שגב ע"ח ארט (שגם ככה במצב שייקי) או עם זוסמן על חשבון רול. בסה"כ, לקחו החלטה הגיונית.
אני הייתי מעדיף לראות איך דוחפים את זוסמן ופראחובסקי קדימה, אבל הגיוני לגמרי ללכת עם רול.
MTA2311 כתב:לא הבנתי מה הקשר בין פראחובסקי להוואל. זה ממש לא סוג השחקנים שהוא מסוגל לשמור עליהם.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא הבנתי מה הקשר בין פראחובסקי להוואל. זה ממש לא סוג השחקנים שהוא מסוגל לשמור עליהם.
גם האוואל לא מסוגל לשמור אותו.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:לא הבנתי מה הקשר בין פראחובסקי להוואל. זה ממש לא סוג השחקנים שהוא מסוגל לשמור עליהם.
גם האוואל לא מסוגל לשמור אותו.
מתי הוא קיבל כדור פעם אחרונה?
באיזה צבע?שועל כתב:קיין צריך להיות בחוץ ובלי למצמץ. בשביל ההגנה יש את דיב' בליגה.
פאר' זה כבר החלטה יותר קשה אבל נכונה. את בולדן חייבים בשביל לעצור את די והוואל.
יש לי הרגשה שזה יהיה ניצחון די קל. אני מקווה שכך, כי כנראה שאהיה שם...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים