פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
28 דצמבר 2017, 18:17
ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:אוירת זחיחות?
שלא נקבל היום בראש......
דווקא לא מרגישה זחיחות בכלל (לעומת הרגשה מוקדמת נגד אפס למשל)
היום המשחק ויש עמוד אחד בפורום , לא זכור לי דבר כזה העונה.
אני ממש חושש מהמשחק הזה ,מכבי טרם הוכיחה העונה שהיא מסוגלת לחזור לעניינים אחרי משחק גדול (ריאל,חימקי) , ומאלאגה יורה לא מעט מ 3 , יכולים לתפוס יום.
צריך לחשוש מכל משחק ואחד מהתפקידים של הצוות המקצועי זה להכין את הקבוצה כמו שצריך
זה עליהם ועל השחקנים, כמות העמודים פה (שאין ספק שתגדל בזמן המשחק) לא משפיעה על כלום לצערנו/לשמחתנו
נגד פנר ראו את הדגש המובהק של הצוות המקצועי לעשות סוף למה שקורה מחוץ לקשת השלוש כל פעם שקבוצה פוגשת אותנו
נראה מה יהיה היום
28 דצמבר 2017, 18:39
מפליא אותי שמכבי בכלל מסוגלת להגיע שאננה למשחק יורוליג.. הרי זו הליגה הבכירה מבחינתה, לאיזה משחק היא תגיע בשיא המוכנות והרצון אם לא למשחק בליגה הזאת? אם אנחנו מפסידים היום בגלל שאננות זה ירגיז אותי במיוחד..
28 דצמבר 2017, 18:47
בין המשחקים שחטפנו בהם אחד אחרי השני 90 נק' נבן התלונן שלא היה להם זמן לעבוד על לתקן את מה שלא עובד בהגנה..ולדעתי המשחק מול פנר' היה חריג בעקבות מוטיבציית יתר של השחקנים ולאו דווקא צוות מקצועי(כי באמת הוא היה יומיים אחרי עוד תצוגת נפל בהגנה-ואולי הצוות באמת הצליח לאסוף אותם לקראת המשחק אבל בטח שלא הספיקו לעבוד על תיקונים)
אז עכשיו היו להם כמה ימים להתאמן ולעבוד ואני מקווה שזה באמת יבוא לידי ביטוי..
בלי קשר כמובן שעל השחקנים להגיע לכל משחק עם אותה מוטיבציה..
28 דצמבר 2017, 19:54
למרות שנאתי אליו , יש לי הרגשה שקיין יתן משחק טוב היום .
28 דצמבר 2017, 20:20
משחק קשה בלי תומאס...מקווה שיהיה טוב מלאגה עם 3 רצוף
28 דצמבר 2017, 20:23
yarin150 כתב:למרות שנאתי אליו , יש לי הרגשה שקיין יתן משחק טוב היום .
אפילו לקיין אין הרגשה כזו... רק שיתפקד הגנתית ב-3 כשנצטרך שזה מה שהוא יעשה.
אני מקווה ליום טוב של ג'קסון-קול-רול שיחפה על החיסרון של תומאס.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
28 דצמבר 2017, 20:28
יש לי הרגשה שספאחיה ייתן היום עוד פעם לזוסמן לפתוח
זה יהיה לדעתי : ג'קסון - רול - זוסמן - בולדן - פרחובסקי
28 דצמבר 2017, 20:28
כבר ניצחנו משחקים עם ימים רעים של תומאס
לא יודעת למה כולם בפאניקה
28 דצמבר 2017, 20:34
Holiday_Armadillo כתב:כבר ניצחנו משחקים עם ימים רעים של תומאס
תגדירי ימים רעים. המשחק מול פנר שהוא עלה פצוע?!
לדשון תומאס בסגל הזה אין תחליף. הוא ה-3 הטבעי היחיד בסגל. אנחנו נחסר היום את הסייז שלו הגנתית (אלא אם קיין ידע למלא את התפקיד הזה) ואת האיום שלו התקפית (שבניגוד למה שאמרת, לרוב גם מספק קבלות העונה).
תומאס שחקן סופר משמעותי ולא אני אומר את זה, אמר את זה ספאחיה, שהתייחס, פעם ראשונה העונה, בדאגה לפציעה של שחקן לפני משחק שהוא יחסר בו.
28 דצמבר 2017, 20:35
Rampel כתב:Holiday_Armadillo כתב:כבר ניצחנו משחקים עם ימים רעים של תומאס
תגדירי ימים רעים. המשחק מול פנר שהוא עלה פצוע?!
לדשון תומאס בסגל הזה אין תחליף. הוא ה-3 הטבעי היחיד בסגל. אנחנו נחסר היום את הסייז שלו הגנתית (אלא אם קיין ידע למלא את התפקיד הזה) ואת האיום שלו התקפית (שבניגוד למה שאמרת, לרוב גם מספק קבלות העונה).
תומאס שחקן סופר משמעותי ולא אני אומר את זה, אמר את זה ספאחיה, שהתייחס, פעם ראשונה העונה, בדאגה לפציעה של שחקן לפני משחק שהוא יחסר בו.
לא, דווקא לא בפנר
היו לו כבר משחקים עם אחוזים לא טובים כשהוא לא פגע
28 דצמבר 2017, 20:39
אני כל כך לא רוצה להגיד אמרתי לך אחרי המשחק. הלוואי ואת צודקת ואפשר להיות רגועים...
28 דצמבר 2017, 20:40
Rampel כתב:אני כל כך לא רוצה להגיד אמרתי לך אחרי המשחק. הלוואי ואת צודקת ואפשר להיות רגועים...
זה לא שאני לא תופסת ממנו כשחקן
פשוט לא חושבת שהוא הברומטר שלנו
28 דצמבר 2017, 20:47
הוא לא הברומטר. זה לא אומר שהחיסרון שלו לא קריטי.
אני כבר בהיכל ומסתכל על החימום, מזה שרול עומד פה ועובד על הפגנת הרפרטואר ההתקפי שלו לפני כולם, אני מסיק שהוא יצטרך לחפות על החיסרון של תומאס התקפית.
28 דצמבר 2017, 21:03
Rampel כתב:הוא לא הברומטר. זה לא אומר שהחיסרון שלו לא קריטי.
אני כבר בהיכל ומסתכל על החימום, מזה שרול עומד פה ועובד על הפגנת הרפרטואר ההתקפי שלו לפני כולם, אני מסיק שהוא יצטרך לחפות על החיסרון של תומאס התקפית.
נראה כבר במשחק קריטי או לא
ברור שצריך לשנות דברים כי הוא לא משחק אבל אני חושבת שמכבי צריכה (צריכה, לא אומר שתהיה) להיות בסדר גם בלעדיו
28 דצמבר 2017, 21:58
מכבי אמורה להסתדר גם בלעדיו הערב, אבל תומאס היה יכול להיות כלי מאוד משמעותי מול קבוצה כמו מלאגה. הרבה יותר מאשר נגד צסקא או פנר.
מקווה שהשחקנים האחרים יצליחו לחפות עליו בהתקפה.
28 דצמבר 2017, 21:59
בהצלחה
28 דצמבר 2017, 22:04
חשוב שרול ייתן את התפוקה ההתקפית בעמדה 3 ושבולדן לא יצא בעבירות ויוכל לסגור 30 דקות בעמדה 4 ויהיה בסדר .
28 דצמבר 2017, 22:05
פייר קיין רול בולדן ופרחובסקי
שיהיה בהצלחה
28 דצמבר 2017, 22:08
איזה כדורים של פייר
כבר עם 3 אס'
28 דצמבר 2017, 22:17
איזה צעד ראשון יש לקול