המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מה ספאחיה יעשה פרחובסקי? הוא לא מתאים לסגנון בליגה.
קיין ריבאונדר מצויין.קובי כתב:אתם מודעים לעובדה שאשדוד היא קבוצת ריבאונד התקפה מעולה, כן?
yarin150 כתב:החלטה גאונית של ספאחיה ! סוף סוף הוא מבין ששגב לא סנטר טוב אפילו לא לחמש דקות בליגה שלנו
שאפו.
felix_r כתב:שועל כתב:בליגה ההגנה של דיב' טובה, כך שיש קצת פחות צורך בהגנה של קיין.
לעומת זאת, מכבי משוועת לקליעה בכל המסגרות. ובליגה רול יכול לתת את זה.
נכון או לא נכון, זה לא רלוונטי, כי דיבה ישראלי וקיין זר, ככה שאי אפשר לרשום למשחק אחד במקום השני...
שועל כתב:מכבי זקוקה לכל גרם של קליעה, וזקוקה לריבאונד. רול נותן קצת קליעה, או יותר מזה ביום טוב, ופרחובסקי נותן ריבאונד, והתקפית, אין מי שיעצור אותו בליגה, והבעיות של מכבי בהתקפה העומדת ידועות.
ברור שהיה נכון יותר לרשום את תומאס, אבל לא צריך להקצין.
yarin150 כתב:בסופו של דבר ההרכב שישחק בסוף כנראה יהיה : גקסון , קול , דיבה , בולדן , טיוס .
3 גארדים קטנים עובד לנו כבר כמה שנים בגביע
Jack55 כתב:yarin150 כתב:בסופו של דבר ההרכב שישחק בסוף כנראה יהיה : גקסון , קול , דיבה , בולדן , טיוס .
זה אחד ההרכבים הכי טובים שלנו, לאשדוד יהיה מאוד מאוד קשה לעצור אותו
לא בטוח אם אתם ציניים או לא.. הרכב של 3 רכזים כשאף אחד לא קולע בצורה יציבה.. זה הפסד קל לאשדוד. נמרוד לוי ייתן את משחק חייו מעמדה 3 מול הרכב כזה.yarin150 כתב:Jack55 כתב:yarin150 כתב:בסופו של דבר ההרכב שישחק בסוף כנראה יהיה : גקסון , קול , דיבה , בולדן , טיוס .
זה אחד ההרכבים הכי טובים שלנו, לאשדוד יהיה מאוד מאוד קשה לעצור אותו
לדעתי זה הרכב שאפשר לשחק איתו כמה דקות ביורוליג גם .
אבל הפחד תמיד מנצח את הנועזות
נשמה, אם אני תקוע על אי בודד בחצי שנה אחרונה והדבר הראשון שאני נחשף אליו זה תגובות שלך פה, אפשר לחשוב בקלות שמכבי מקום 16 ביורוליג וכולם תופרים אותה בליגה. אתה הראשון שצריך להירגע חחMmm כתב:לא להיות שאננים...ניתןמלחטוף מהם ....הם לא קלים...
החברה פה נשמעים בטוחים בניצחון...אני מציע להירגע
נראה שספאחיה יותר מודאג מהגובה של אשדוד מאשר כל דבר אחר.. ומצד שני, זה שהוא מעדיף את רול כזר ללכת איתו ב-3 ומשאיר את תומאס ואת קיין בחוץ, אומר שהוא סומך על ההתקפה שלו שתנצח את המשחק - הוא שומר את תומאס לגמר ואת קיין למצ' אפ מול דייסון/רייס ג'וניור.Jack55 כתב:תומאס וקיין מחוץ לסגל
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים