פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמית: מכבי הודיעה על שתי קבוצות בעונה הבאה

08 אפריל 2018, 13:23

ספין עלוב שיאפשר להם להמשיך להשקיע פחות גם בשנה הבאה.

08 אפריל 2018, 14:02

felix_r כתב:
TAYO כתב:
felix_r כתב:עדיף היה לפרוש מהליגה

זה מה שעשו פחות או יותר... רק השאירו קבוצת מילואים בשביל לפתח שחקנים ישראלים. בשורה התחתונה זה אומר שמכבי רוצה לבנות סגל בכיר של 12 שחקני יורוליג בלי בדיקת דרכונים. אם יש כסף, למה שנתלונן?

לא, זה אפילו לא דומה. לפרוש היה הגיוני. המהלך של שתי קבוצות הוא טיפשי.

א) ככה מכבי רק תתבזה בליגה. תקבל תבוסות ואולי אפילו תרד ליגה (והמינהלת תדאג לזה, אתה תראה). מה נעשה אז?

ב) למה שמכבי תיקח על עצמה את הפיתוח של השחקן הישראלי? גם ככה מכבי משקיעה הכי הרבה כסף בקבוצת הנוער (תקציב של קבוצה בוגרת בליגה הלאומית) ומגדלת את רוב השחקנים הישראלים בליגה. היא אף פעם לא מקבלת על זה קרדיט.

א - הליגה לא מעניינת, לפחות לא נשלה את עצמנו שאפשר להביא את העוצמה של מכבי לידי ביטוי בליגה
ב - כי יש כאן פוטנציאל וכי לטווח הארוך רובנו כן היו רוצים לרתום את הגב של קבוצת יורוליג לטובת פיתוח הכדורסלן הישראלי

08 אפריל 2018, 14:13

אם הליגה לא מעניינת שיפרשו ולא יבזבזו עליה כסף. אף שחקן יורוליג לא יצמח בפורמט כזה, וזאת בטח לא המטרה שלו.

זה סיפור של עוד 2-3 מיליון דולר בעונה שירדו מהתקציב.

08 אפריל 2018, 14:14

מעניין איך יצדיקו את מחיר המנוי בקומבינה המביכה הזאת.
5 ספרות בשביל 15 משחקים?

מישהו יכול להסביר לי את ההיגיון של המהלך ומה הם מתכוונים לעשות? לא מצליח להבין

MTA2311 כתב:אם הליגה לא מעניינת שיפרשו ולא יבזבזו עליה כסף. אף שחקן יורוליג לא יצמח בפורמט כזה, וזאת בטח לא המטרה שלו.

זה סיפור של עוד 2-3 מיליון דולר בעונה שירדו מהתקציב.

זה עוד ספין מזעזע מבית היוצר של השרמוטות. פשוט אין להם גבול.

08 אפריל 2018, 14:15

יאלה שיחזרו לאדריאטית
יכול להיות רעיון טוב
סגל שישחק 2 משחקים בשבוע באדריאטית וביורוליג
ואחד בליגת העל שיכשיר ישראלים

08 אפריל 2018, 14:20

בסה"כ, נראה שמדובר במהלך שנועד לעשות שרירים לליגה במטרה לכופף את החוקים לטובת מכבי.
בפועל, אנחנו הולכים לראות שתי קבוצות, שני מאמנים, שני תקציבים, והרבה חרא גם בשנה הבאה, ואולי גם בעתיד.

נפלא פדרמנים. נפלא. הצלחתם.

TAYO כתב:
felix_r כתב:
TAYO כתב:

זה מה שעשו פחות או יותר... רק השאירו קבוצת מילואים בשביל לפתח שחקנים ישראלים. בשורה התחתונה זה אומר שמכבי רוצה לבנות סגל בכיר של 12 שחקני יורוליג בלי בדיקת דרכונים. אם יש כסף, למה שנתלונן?

א) ככה מכבי רק תתבזה בליגה. תקבל תבוסות ואולי אפילו תרד ליגה (והמינהלת תדאג לזה, אתה תראה). מה נעשה אז?

ב) למה שמכבי תיקח על עצמה את הפיתוח של השחקן הישראלי? גם ככה מכבי משקיעה הכי הרבה כסף בקבוצת הנוער (תקציב של קבוצה בוגרת בליגה הלאומית) ומגדלת את רוב השחקנים הישראלים בליגה. היא אף פעם לא מקבלת על זה קרדיט.

א - הליגה לא מעניינת, לפחות לא נשלה את עצמנו שאפשר להביא את העוצמה של מכבי לידי ביטוי בליגה
ב - כי יש כאן פוטנציאל וכי לטווח הארוך רובנו כן היו רוצים לרתום את הגב של קבוצת יורוליג לטובת פיתוח הכדורסלן הישראלי

ממש לא! אם הליגה לא מעניינת, אז תשאיר הכל כמו שהוא עכשיו, תעלה עם אבדיה, זוסמן ושגב. במילא זה לא מעניין, אז מה אכפת לנו. בשביל מה לעשות שמיניות באוויר בשביל משהו לא מעניין?... כנראה שזה כן מעניין אם עושים דברים כאלה.

אם אתה לא מרוצה מהחיים עם אישתך, ומרגיש שאתה רק סובל, תתגרש. אל תעשה דברים מטומטמים בשביל שגם היא תסבול, כי זה לא עושה אותך מאושר, זה רק עושה אותך מטומטם.

08 אפריל 2018, 14:27

felix_r כתב:
TAYO כתב:
felix_r כתב:
TAYO כתב:

ממש לא! אם הליגה לא מעניינת, אז תשאיר הכל כמו שהוא עכשיו, תעלה עם אבדיה, זוסמן ושגב. במילא זה לא מעניין, אז מה אכפת לנו. בשביל מה לעשות שמיניות באוויר בשביל משהו לא מעניין?... כנראה שזה כן מעניין אם עושים דברים כאלה.

אם אתה לא מרוצה מהחיים עם אישתך, ומרגיש שאתה רק סובל, תתגרש. אל תעשה דברים מטומטמים בשביל שגם היא תסבול, כי זה לא עושה אותך מאושר, זה רק עושה אותך מטומטם.

נראה לי שזה מה שהולכים לעשות - קבוצה של זוסמן, אבדיה ושגב. יזרקו פנימה כמה זרים בשקל וחצי ויניידו כמה ישראלים "בכירים" שהם סף יורוליג - כהן ומשעור, ומאמן ותיק שיודע להסתדר בביצה הישראלית (שיבק כזה).

08 אפריל 2018, 14:30

Jack55 כתב:

המצגת מסבירה ומבהירה את כל הבלאגן הרבה יותר טוב .
אני רק דבר אחד לא הבנתי, בסגל של הליגה הולכים להיום 12 שחקנים ומן הסתם שגם בסגל של היורוליג אמורים להיות 12 שחקנים בערך .
אז מכבי הולכים להביא הקיץ בסביבות ה25 שחקנים עם תקציב כללי של 9 מיליון ?

08 אפריל 2018, 14:33

ללא ספק הדבר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי

זהו, אין לי יותר מה להוסיף על הרעיון הזה
הוא כל כך מטומטם שנשארתי בלי מילים

08 אפריל 2018, 14:39

"תחזיקו אותי" - גרסת החוק הרוסי.
מכבי צודקת בכך שההגבלות הדביליות בליגה שלנו לא קיימות בליגות אחרות, אבל הדרך שלה לעשות עם זה משהו, אוי הדרך

08 אפריל 2018, 14:44

RomanR כתב:"תחזיקו אותי" - גרסת החוק הרוסי.
מכבי צודקת בכך שההגבלות הדביליות בליגה שלנו לא קיימות בליגות אחרות, אבל הדרך שלה לעשות עם זה משהו, אוי הדרך
בואו לא ניתן להם הנחות גם
מכבי תמכה בכל ההגבלות האלה וכל פעם שהייתה לה אפשרות לצאת למלחמה אמיתית הם לא עשו את זה (בין אם כי הגדילו את מספר הזרים או סתם כי עדיף לגרבץ)

08 אפריל 2018, 14:59

Holiday_Armadillo כתב:ללא ספק הדבר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי

אני מוכן להוסיף משפט:

זה הספין הכי יקר בתולדות הכדורסל הישראלי

08 אפריל 2018, 15:02

במקום להודיע על פרישה מהליגה לאלתר, בחרו בפתרון הביניים הגרוע שיאפשר להם לתרץ את זה שבנו קבוצה חלשה גם ליורוליג.
אין, זה ענק!

08 אפריל 2018, 15:03

אחלה מצגת, אבל כאילו שלממן קבוצה שלמה אחרת מאותו תקציב יביא אותנו להישגים באירופה. מקווה שזה איום סרק כי זה נשמע מטומטם להחריד.

08 אפריל 2018, 15:03

את המנויים זה ימכור, זה מה שחשוב

08 אפריל 2018, 15:04

Ran222 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ללא ספק הדבר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי

אני מוכן להוסיף משפט:

זה הספין הכי יקר בתולדות הכדורסל הישראלי
צריכים בדחיפות אובר/אנדר של האם המהלך הזה באמת ייצא לפועל