פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פארגו נחוש לעזוב ל-NBA. מכבי נחושה להשאירו. ומה אומר הח

15 אוגוסט 2011, 07:59

aribari24 כתב:הסוכנים האלה נחשים..

ברור שפארגו לא חשב על זה בעצמו

אפשר להאשים את הסוכנים כמה שרוצים, אבל יש לזכור שבסופו של דבר הסוכן גוזר את הקופון בעת סגירת חוזה. משמע, הסוכן של פארגו היה אמור לגזור את הקופון בחידוש החוזה של זה עם מכבי.
בעיניי, כל מה שקורה עכשיו זה בראש ובראשונה התנהלות של ג'רמי. וגם אם מישהו "מוביל" אותו, מה זה משנה ? לא מדובר על ילדה בת 2. פארגו הוא אדם בוגר וכל החלטה שמתבצעת על הקריירה של עצמו, היא בשורה תחתונה שלו.

15 אוגוסט 2011, 08:03

אני ממש לא טועה בעניין של גריפית. אני עוד זוכר את מזרחי טוען בלהט ש"גריפית ישחק רק במכבי". בכל מקרה, גריפית שילם אז פיצוי של 500-600 אלף דולר (בזמנו זה היה הרבה מאוד) ועבר לשחק בטופאש בורסה הטורקית, ששנה או שנתיים לאחר מכן התפרקה.

15 אוגוסט 2011, 08:06

מכיוון שדי ברור שפארגו לא יגיע, הפתרון הכי טוב הוא:
1. פארגו ישלם פיצוי גבוה למכבי וישוחרר ל-NBA (לא יוכל לשחק באירופה), אחרת ייתבע על סכום עתק בגין הפרת חוזה.
2. פרקינס יוחתם לכמה שנים וישאר, בתקווה שפארמר ישאר באזור לפחות עד שהוא יחזור.
3. בשכר שיתפנה מפארגו יגיע סקנד גארד רציני.
זה לא אידיאלי אבל בנסיבות הנוכחיות זה הרע במיעוטו.

15 אוגוסט 2011, 08:12

לא יודע אם סקנד גארד או קומבו גארד, אבל חובה שהוא יהיה סקורר ושחקן רציני. פארגו ישאיר חור גדול בקטע הזה, בטח אם גם פארמר יעזוב באמצע.

15 אוגוסט 2011, 08:29

קובי כתב:
aribari24 כתב:הסוכנים האלה נחשים..

ברור שפארגו לא חשב על זה בעצמו

אפשר להאשים את הסוכנים כמה שרוצים, אבל יש לזכור שבסופו של דבר הסוכן גוזר את הקופון בעת סגירת חוזה. משמע, הסוכן של פארגו היה אמור לגזור את הקופון בחידוש החוזה של זה עם מכבי.
בעיניי, כל מה שקורה עכשיו זה בראש ובראשונה התנהלות של ג'רמי. וגם אם מישהו "מוביל" אותו, מה זה משנה ? לא מדובר על ילדה בת 2. פארגו הוא אדם בוגר וכל החלטה שמתבצעת על הקריירה של עצמו, היא בשורה תחתונה שלו.

סוכנים מקבלים הרבה יותר תמורת חוזה בקבוצה חדשה, מאשר הארכת חוזה קיים.
(זוכר שקראתי על זה איפשהו)

15 אוגוסט 2011, 08:37

פליקס יכול להיות שכן יכול להיות שלא ... מה שבטוח ממה שאני מבין שכאשר משחקים בנ.ב.א סוכן מקבל שכר משחקן עצמו גם ... אתה יכול להתאר שכרגע הם לא משלמים כלום .... הפוטנציאל נשל שחקנים ללא חוזה כמעט ולא יהיה אז מצאו אחד כמו פרגו שמוכן להסתכן ....

15 אוגוסט 2011, 08:41

לא צריך להכריח את פארגו. במקרה שהוזכר של רשארד גריפית- הוא שילם למכבי הרבה כסף בכסף הזה הביאו את ויקטור אלכסנדר כך שלמעשה חסכו את השכר של גריפית.
אני לא נכנס לקטע אם אלכסנדר היה טוב יותר או פחות מגריפית. הרעיון הוא שהביאו שחקן באותו סדר גודל תמורת סכום הפיצוי. מכבי לא מתה אחרי העזיבה של גריפית ולא תמות גם אחרי העזיבה של פארגו.
פארגו שחקן טוב שהשתלב מצויין במכבי אבל לכל אחד יש תחליף.
ישלם כסף למכבי על הפרת חוזה. בכסף הזה + הכסף שיתפנה מפארגו (להכירכם קרוב למיליון דולר נטו)
אפשר להביא במיוחד בעונה כזו של שביתה ב NBA שחקן לא פחות טוב ואפילו יותר זול.
אני בטוח שכבר רשומים בפנקס מספר שחקנים
אז להרגיע. ישלם פיצוי וילך.
להערכתי מדובר על כסף גדול בקבוצה אירופית כי ב NBA יש שביתה ואף אחד לא עוזב חוזה של קרוב למיליון דולר
על דבר ארטילאי של עונת NBA שלא ידוע מתי תתקיים וחוזה לא מובטח.
אם הוא לא חתם עד השביתה אסור היה להחתים אותו ואף קבוצה שפוייה לא הייתה מחתימה שחקן ומסתכנת בקנס עצום כך שברור שמדובר בקבוצה שלא ב NBA

15 אוגוסט 2011, 08:49

קובי כתב:אני לא חושב שמכבי יכולה להכריח שחקן להישאר אצלה. צריך לעשת הרבה כדי שהוא כן יישאר.
יחד עם זאת, אם הוא ממש נחוש לא להישאר, לא תהיה ברירה ונאחל לו בציניות הראוייה - שיבושם לו.

הנקודה היא שפארגו כן רוצה להשאר, רק עם חוזה כמו שיש לשחקני האנ.בי.אי.
לי בכלל נראה שהנושא נופח מכל פרופורציה. ייתכן ופארגו פשוט בודק אפשרות לקבל חוזה עם סעיף יציאה, ואם הדבר לא יתאפשר הוא יחזור למכבי כשחקן מן המניין.

15 אוגוסט 2011, 09:04

חביב אורנג'ד כתב:
קובי כתב:אני לא חושב שמכבי יכולה להכריח שחקן להישאר אצלה. צריך לעשת הרבה כדי שהוא כן יישאר.
יחד עם זאת, אם הוא ממש נחוש לא להישאר, לא תהיה ברירה ונאחל לו בציניות הראוייה - שיבושם לו.

לי בכלל נראה שהנושא נופח מכל פרופורציה. ייתכן ופארגו פשוט בודק אפשרות לקבל חוזה עם סעיף יציאה, ואם הדבר לא יתאפשר הוא יחזור למכבי כשחקן מן המניין.

יופי, מה זאת אומרת רוצה להישאר עם סעיף יציאה באמצע העונה? מבחינת מכבי זה הרבה יותר גרוע מאשר מצב שהוא עוזב עכשיו.

15 אוגוסט 2011, 09:10

לדעתי לא יצא מהסיפור הזה כלום.
כדי לצאת מהחוזה עם מכבי, פארגו חייב להציג הצעה רשמית מקבוצת NBA (לא סתם סיפור בעל-פה).
אין מצב, שהוא יקבל הצעה רשמית בזמן הלוק-אאוט, כי לקבוצות אסור לנהל מו"מ עם שחקנים.

15 אוגוסט 2011, 09:10

חביב אורנג'ד כתב:

אבוי לנו אם זה יתאפשר. גם כך עומדים להיות כאן שני שחקנים כאלה, שלפחות אחד עלול להותיר כאן חלל רציני. מכבי לא יכולה לבנות סגל בסדר גודל של קבוצת כדורגל שמצטמצמת באמצע העונה לקבוצת כדורעף. בטח ובטח לא עם שחקנים מרכזיים.

בנוגע לניפוח הנושא - אם מזרחי מדבר על הליכה לבוררות עם פארגו, זה סימן לא טוב. איך שאני רואה זאת, זה יכול ללכת לשני כיוונים ברורים: או שפארגו "ירד מהעץ", יוותר ויתן עונה נוספת (ואחרונה) במכבי, או שתהיה בוררות וכסאח "חוזי" בין מכבי לפארגו שיסתיים בכל מקרה בפרידה.

15 אוגוסט 2011, 09:17

felix_r כתב:לדעתי לא יצא מהסיפור הזה כלום.
כדי לצאת מהחוזה עם מכבי, פארגו חייב להציג הצעה רשמית מקבוצת NBA (לא סתם סיפור בעל-פה).
אין מצב, שהוא יקבל הצעה רשמית בזמן הלוק-אאוט, כי לקבוצות אסור לנהל מו"מ עם שחקנים.

ועדיין, אף אחד לא יביא אותו לכאן עם אזיקים. אם מזרחי מדבר על בוררות זה אומר שפארגו לא מוכן להגיע לכאן.

15 אוגוסט 2011, 09:19

קובי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אבוי לנו אם זה יתאפשר. גם כך עומדים להיות כאן שני שחקנים כאלה, שלפחות אחד עלול להותיר כאן חלל רציני. מכבי לא יכולה לבנות סגל בסדר גודל של קבוצת כדורגל שמצטמצמת באמצע העונה לקבוצת כדורעף. בטח ובטח לא עם שחקנים מרכזיים.

בנוגע לניפוח הנושא - אם מזרחי מדבר על הליכה לבוררות עם פארגו, זה סימן לא טוב. איך שאני רואה זאת, זה יכול ללכת לשני כיוונים ברורים: או שפארגו "ירד מהעץ", יוותר ויתן עונה נוספת (ואחרונה) במכבי, או שתהיה בוררות וכסאח "חוזי" בין מכבי לפארגו שיסתיים בכל מקרה בפרידה.

גם אם זה יסתיים בפרידה יש שתי אפשרויות .

1. לוותר לו .

2. לתבוע את החצוף הקטן על הרבה מאוד כסף ובכסף הזה להביא שחקן לא פחות טוב .

נראה לי די ברור שהמצב המשפטי לרעתו באופן מובהק , אין שום סיכוי שהוא הביא סיכום לפני הדד ליין וכתוצאה מכך + החוזה שחתם הוא שחקן מכבי לכל דבר ועניין.

מה שככל הנראה קרה זה שהוא ראה את החוזה של פארמר והחליט לנסות את מזלו , יש רק בעיה קטנה והיא שהוא חתום על חוזה וחוזים צריך לקיים.

15 אוגוסט 2011, 09:40

מכבי בתגובה רשמית:
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3084

15 אוגוסט 2011, 09:45

"בעקבות הודעת השחקן ובהסתמך עליה, נקטה מכבי אלקטרה ת"א בצעדים הדרושים כדי לחזק את סגל השחקנים לעונה הקרובה."

טוב, מחפשים עוד שחקן שיחליף את פארגו

15 אוגוסט 2011, 09:46

itai7 כתב:"בעקבות הודעת השחקן ובהסתמך עליה, נקטה מכבי אלקטרה ת"א בצעדים הדרושים כדי לחזק את סגל השחקנים לעונה הקרובה."

או שפאפא הוא השחקן הזה..

15 אוגוסט 2011, 09:48

עמיר לונ כתב:מכבי בתגובה רשמית:
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3084

זו כבר חצי חותמת על כך שפארגו לא יהיה כאן בעונה הקרובה. לא מאמין שהקבוצה תרצה להשאיר אותו, אלא אם הוא ירד מהעץ ויפרסם התנצלות פומבית, מה שנראה לא סביר נכון לכרגע.

מצער ועלול לשנות את פני העונה לחלוטין.

מקווה שמכבי יחשבו על פתרונות במהרה.

15 אוגוסט 2011, 09:52

itai7 כתב:"בעקבות הודעת השחקן ובהסתמך עליה, נקטה מכבי אלקטרה ת"א בצעדים הדרושים כדי לחזק את סגל השחקנים לעונה הקרובה."

נקטה זה בלשון עבר, לא ? :?

15 אוגוסט 2011, 10:03

nzitser כתב:

או שפאפא הוא השחקן הזה..

לא..ההודעה באה אחרי שפאפא חתם, סימן שמחפשים עוד שחקן

Re: רשמי - פארגו לא יגיע לפתיחת אימוני הקבוצה. מכבי: הפרת ח

15 אוגוסט 2011, 10:05

עבר-הווה-עתיד
נקטה-נוקטת-תנקוט
פרסם תגובה