11 ספטמבר 2018, 23:19
שמואל1 כתב:כל השארmy man כתב:שמואל1 כתב:כל השחקנים חוץ מאלו שנמצאים בנבחרות (כתבתי בהודעה הראשונה)my man כתב:מי בסגל למשחק מול חימקי?
ראיתי את ההודעה שלך ולכן אני שואל מי כן בסגל?
my man כתב:שמואל1 כתב:כל השחקנים חוץ מאלו שנמצאים בנבחרות (כתבתי בהודעה הראשונה)my man כתב:מי בסגל למשחק מול חימקי?
?my man כתב:שמואל1 כתב:כל השארmy man כתב:שמואל1 כתב:כל השחקנים חוץ מאלו שנמצאים בנבחרות (כתבתי בהודעה הראשונה)my man כתב:מי בסגל למשחק מול חימקי?
יואו..
רול עם נבחרת תוניסיה. דני אבדיה בסגל.Jack55 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:כל השחקנים חוץ מאלו שנמצאים בנבחרות (כתבתי בהודעה הראשונה)my man כתב:מי בסגל למשחק מול חימקי?
1 פארגו
2 רול, ריי
3 קיין, קלויארו
4 אובראיינט
5 בלאק, טיוס
11 ספטמבר 2018, 23:20
שמואל1 כתב:רול עם נבחרת תוניסיה. דני אבדיה בסגל.Jack55 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:כל השחקנים חוץ מאלו שנמצאים בנבחרות (כתבתי בהודעה הראשונה)my man כתב:מי בסגל למשחק מול חימקי?
1 פארגו
2 רול, ריי
3 קיין, קלויארו
4 אובראיינט
5 בלאק, טיוס
11 ספטמבר 2018, 23:20
שמואל1 כתב:?my man כתב:שמואל1 כתב:כל השארmy man כתב:שמואל1 כתב:כל השחקנים חוץ מאלו שנמצאים בנבחרות (כתבתי בהודעה הראשונה)
יואו..
11 ספטמבר 2018, 23:21
11 ספטמבר 2018, 23:21
my man כתב:שמואל1 כתב:?my man כתב:שמואל1 כתב:כל השארmy man כתב:ראיתי את ההודעה שלך ולכן אני שואל מי כן בסגל?
יואו..
הכל טוב..רציתי רשימה של הסגל..
זה בסדר אראל העלה..
11 ספטמבר 2018, 23:22
לפי מה שהבנתי - שחקני נוער ישלימו את הסגל.my man כתב:מי שחקני האימונים?
באומן ו..?
11 ספטמבר 2018, 23:25
שמואל1 כתב:לפי מה שהבנתי - שחקני נוער ישלימו את הסגל.my man כתב:מי שחקני האימונים?
באומן ו..?
11 ספטמבר 2018, 23:28
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:לפי מה שהבנתי - שחקני נוער ישלימו את הסגל.my man כתב:מי שחקני האימונים?
באומן ו..?
הסגל יהיה יחסית חלש, לא מצפה ליותר מדי מהטורניר הזה אבל בעיקר מה שמעניין אותי זה לראות את כל השחקנים החדשים .
למרות שגם לחימקי יחסרו שחקנים (שבד למשל...)
11 ספטמבר 2018, 23:28
11 ספטמבר 2018, 23:29
my man כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:לפי מה שהבנתי - שחקני נוער ישלימו את הסגל.my man כתב:מי שחקני האימונים?
באומן ו..?
הסגל יהיה יחסית חלש, לא מצפה ליותר מדי מהטורניר הזה אבל בעיקר מה שמעניין אותי זה לראות את כל השחקנים החדשים .
חמישייה של פארגו, קיין, קלויארו, אוברייאנט ובלאק זה משהו שאני מאמין שנראה גם במהלך העונה..
11 ספטמבר 2018, 23:30
my man כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:לפי מה שהבנתי - שחקני נוער ישלימו את הסגל.my man כתב:מי שחקני האימונים?
באומן ו..?
חמישייה של פארגו, קיין, קלויארו, אוברייאנט ובלאק זה משהו שאני מאמין שנראה גם במהלך העונה..
11 ספטמבר 2018, 23:30
BIG sofo כתב:my man כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:לפי מה שהבנתי - שחקני נוער ישלימו את הסגל.my man כתב:מי שחקני האימונים?
באומן ו..?
אני מאמין שהחמישייה שהפותחת תהיה פארגו,וולביקין, רול, (אוברייאנט כבד מדיי לעמדה 4) ? , בלאק
12 ספטמבר 2018, 00:30
12 ספטמבר 2018, 00:33
SirCharles כתב:רק שפארגו לא ייפצע. אין לו ממש מחליף בטורניר הזה ומול חימקי ישמרו עליו מרקוביץ הגבוה והפיזי וג'נקינס העלוקה.
12 ספטמבר 2018, 00:37
my man כתב:SirCharles כתב:רק שפארגו לא ייפצע. אין לו ממש מחליף בטורניר הזה ומול חימקי ישמרו עליו מרקוביץ הגבוה והפיזי וג'נקינס העלוקה.
מאמין שריי ישחק גם 1..
12 ספטמבר 2018, 00:41
SirCharles כתב:my man כתב:SirCharles כתב:רק שפארגו לא ייפצע. אין לו ממש מחליף בטורניר הזה ומול חימקי ישמרו עליו מרקוביץ הגבוה והפיזי וג'נקינס העלוקה.
מאמין שריי ישחק גם 1..
מן הסתם. עדיין נהיה מאוד קצרים בגארדים.
זה יהיה אחלה מבחן גם לקו הקדמי שלנו מול הקו האתלטי מאוד של הרוסים (גיל, תומאס ובעיקר מיקי).
12 ספטמבר 2018, 13:26