המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שנה שעברה הבני זונות הפכו את המשחק למשחק הוקרה לנבארו ואשכרה הייתה אווירה עוינת בבלאוגראנה.SirCharles כתב:גם בעונה שעברה בארסה די הסריחה את הפרקט. תזכירו לי איך נגמר המשחק שם?
MTA2311 כתב:בהתחשב באיך שהעונה הזאת התפתחה זה משחק שאפשר לקחת. ראיתי את ברצלונה גם בליגה וגם ביורוליג, והיא קבוצה לא טובה.
בכל מקרה, עוד הפסד "מכובד" כבר לא יתקבל הפעם. פתיחה של 1-4 זה לא משהו שצריך להשלים איתו.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:בהתחשב באיך שהעונה הזאת התפתחה זה משחק שאפשר לקחת. ראיתי את ברצלונה גם בליגה וגם ביורוליג, והיא קבוצה לא טובה.
בכל מקרה, עוד הפסד "מכובד" כבר לא יתקבל הפעם. פתיחה של 1-4 זה לא משהו שצריך להשלים איתו.
עוד הפסד לא יתקבל ו1-4 זה מאזן שלא צריך להשלים איתו, אבל זה עדיין מאוד מאוד ריאלי.
לא ממש בדקתי את לוח המשחקים, אבל אני מתאר לעצמי שאחרי בליץ של משחקים סופר קשים, יהיה למכבי גם רצף של משחקים
קלים יותר. זאת נקודה שבה הייתי שם את המבחן (נניח בסוף הסיבוב הראשון). זה אומר שלמרות פתיחה קשה ורצף קשה, אם מכבי
לא תסיים את הסיבוב הראשון ב50% ומעלה, אז זאת תהיה אכזבה רצינית.
TAYO כתב:לא יודע מה איתכם, אני קניתי כרטיסים למשחק מול ריאל מדריד. היה חזק ממני.
Sent from my iPhone using Tapatalk
my man כתב:TAYO כתב:לא יודע מה איתכם, אני קניתי כרטיסים למשחק מול ריאל מדריד. היה חזק ממני.
וכמה הסבל הזה עלה לך?
TAYO כתב:my man כתב:TAYO כתב:לא יודע מה איתכם, אני קניתי כרטיסים למשחק מול ריאל מדריד. היה חזק ממני.
וכמה הסבל הזה עלה לך?
450 לזוג ביציע 4 שורה 1. שילמתי מחיר מלא.
my man כתב:TAYO כתב:my man כתב:TAYO כתב:לא יודע מה איתכם, אני קניתי כרטיסים למשחק מול ריאל מדריד. היה חזק ממני.
וכמה הסבל הזה עלה לך?
450 לזוג ביציע 4 שורה 1. שילמתי מחיר מלא.
זה יקר..לא?
בכל מקרה מקווה שתהנה..
אם כי..לא משנה..תהנה..
שועל כתב:למה לבאס לו את יום ההולדת?
SirCharles כתב:בעונה האחרונה שהיה לי מנוי (עונת הזכייה האחרונה עם בלאט) היה אחלה משחק מול ריאל. אמנם הפסדנו לנבלות עם הפספוס של טיוס מהקו בשניית הסיום שיכל לגרור הארכה, אבל זכינו לראות את השלשה של סמית' משלושת רבעי מגרש בסוף המחצית
TAYO כתב:לא יודע מה איתכם, אני קניתי כרטיסים למשחק מול ריאל מדריד. היה חזק ממני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, Shay_uzan ו־17 אורחים