פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מח' 8: אפס אנדולו - מכבי ת

19 נובמבר 2018, 15:29

MTA2311 כתב:אם פייזר לא היה נפצע....

פייזר נפצע (מכניסה של בורוסיס הבן זונה), אבל בדיוק אז וויצ'יץ' חזר מפציעה.

19 נובמבר 2018, 20:08

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:אם פייזר לא היה נפצע....

פייזר נפצע (מכניסה של בורוסיס הבן זונה), אבל בדיוק אז וויצ'יץ' חזר מפציעה.

אחד הזכרונות הכי קשים שיש לי, זאת הפציעה הזו של פייזר ובורוסיס ה** מאז אני שונא אותו.

19 נובמבר 2018, 23:12

jol9 כתב:
סומבץ כתב:אם ספאחיה יוחלף אולי זה מה שיקרה
https://www.youtube.com/watch?v=YiY-eBrpKdw

קבוצה סופר מוכשרת זאת היתה...

למי שתוהה איך פייזר השתחל לפה, הוא מופיע בקישור לניצחון של מכבי על אפס באיסטנבול. את הקישור עצמו הבאתי כי גם אז בדיוק הוחלף המאמן.

19 נובמבר 2018, 23:44

שיין לארקין עדיין בספק והצוות הרפואי של אנאדולו יחליט בסמוך למשחק אם הוא כשיר או לא כשיר .

20 נובמבר 2018, 00:26

לארקין כמובן ידפוק 37 נקודות

20 נובמבר 2018, 09:27

אלוהים, איזה סדר משחקים מחורבן. היום אפס בחוץ בחמישי פנר בבית. חייבים למצוא דרך לנצח אין ברירה אחרת. העונה עוד לא אבודה, היא עוד ארוכה מאוד, ואולי הצירוף של אוקארו יעשה פה את השינוי המיוחל.

20 נובמבר 2018, 09:46

לפי ספורט 5 היווני מאמין בסגל ולא יביא כעת חיזוק...מכבי דחתה את השמועות לפיהן יש מועמד לחיזוק...
בדרך כלל אני לא סובל את ההנהלה אך הפעם מסכים אין מה לבזבז כסף שגם ככה איבדנו סיכוי ריאלי לטופ 8. צריך לפחות 15 נצחונות כדי להגיע לשם וזה לא ריאלי מתוך 23 משחקים שנותרו. צריך לשמור כסף לעונה הבאה

20 נובמבר 2018, 10:33

אוי, איזה טימטום.
מכבי היום ב 1-6, כשלפניה עוד משחקי בית רבים. העונה לחלוטין לא גמורה, אלא אם החלטת שהיא גמורה. וגם אם היא גמורה לתפיסתך, זה לא אומר שלא צריך להביא חיזוק ליותר משנה אחת - כך תחסוך את הצורך לחפש בקיץ חיזוק בעמדה הזו ואולי על הדרך תקבל בעונה הבאה קבוצה שמרבית שחקניה משחקים שנה שניה ברציפות.

Re: יורוליג, מח' 8: אפס אנדולו - מכבי ת"א, שלישי, 19:00

20 נובמבר 2018, 11:12

התנין 2 כתב:אוי, איזה טימטום.
מכבי היום ב 1-6, כשלפניה עוד משחקי בית רבים. העונה לחלוטין לא גמורה, אלא אם החלטת שהיא גמורה. וגם אם היא גמורה לתפיסתך, זה לא אומר שלא צריך להביא חיזוק ליותר משנה אחת - כך תחסוך את הצורך לחפש בקיץ חיזוק בעמדה הזו ואולי על הדרך תקבל בעונה הבאה קבוצה שמרבית שחקניה משחקים שנה שניה ברציפות.

בדיוק, אפשר לחשוב על זה גם ככה שאם לא הייתה לנו הגרלה קשה אז היינו פותחים טוב ואת ה6 משחקים האלה היינו מפסידים במהלך העונה .

וכמו שאמרת היו לנו רק 2 משחקי בית עד עכשיו, רוב המשחקים שנשארו הם בבית שזה גם משחק לטובתנו .

יש עוד עונה שלמה לפנינו, נכון שהמצב לא הכי טוב ושאנחנו עם הגב לקיר אבל מפה ועד לגמור את העונה עכשיו, נראלי דיי מוגזם...

Sent from my iPhone using Tapatalk

20 נובמבר 2018, 11:35

אני גם לא בטוח שהידיעות על ויתור בחיזוק נכונות. יש סיכוי שזה מה ששם רוצים שיחשבו.

20 נובמבר 2018, 12:16

התנין 2 כתב:אלוהים, איזה סדר משחקים מחורבן. היום אפס בחוץ בחמישי פנר בבית. חייבים למצוא דרך לנצח אין ברירה אחרת. העונה עוד לא אבודה, היא עוד ארוכה מאוד, ואולי הצירוף של אוקארו יעשה פה את השינוי המיוחל.

פה אני מאשים את הנהלת מכבי , סדר המשחקים נקבע הרבה לפני שהעונה התחילה , מפיגורה כמו שמעון הייתי מצפה שיבוא למשרדי היורוליג וידפוק על השולחן , שזה לא נורמאלי שקבוצה ביורולג תפתח ככה את העונה עם 6 משחקי חוץ + 3 משחקי בית מול הפיינל פור של אשתקד.

20 נובמבר 2018, 12:17

Mmm כתב:לפי ספורט 5 היווני מאמין בסגל ולא יביא כעת חיזוק...מכבי דחתה את השמועות לפיהן יש מועמד לחיזוק...
בדרך כלל אני לא סובל את ההנהלה אך הפעם מסכים אין מה לבזבז כסף שגם ככה איבדנו סיכוי ריאלי לטופ 8. צריך לפחות 15 נצחונות כדי להגיע לשם וזה לא ריאלי מתוך 23 משחקים שנותרו. צריך לשמור כסף לעונה הבאה

ריאלי , אפשרי , לא בשמיים. ואם בנובמבר קבוצת יורוליג מוותרת על המשך העונה ביורוליג , צריך לנפות אותה משם במיידי.

20 נובמבר 2018, 12:18

toja27 כתב:אני גם לא בטוח שהידיעות על ויתור בחיזוק נכונות. יש סיכוי שזה מה ששם רוצים שיחשבו.

אני בטוח שזא הנפצה , כראה ע"י גורם של מכבי , לא מאמין שידיע לפה עוד זר שלמכבי יש כבר 9 זרים על הפיירול.

20 נובמבר 2018, 12:19

ankram כתב:
toja27 כתב:אני גם לא בטוח שהידיעות על ויתור בחיזוק נכונות. יש סיכוי שזה מה ששם רוצים שיחשבו.

אני בטוח שזא הנפצה , כראה ע"י גורם של מכבי , לא מאמין שידיע לפה עוד זר שלמכבי יש כבר 9 זרים על הפיירול.

תן לספרופולוס משחק אחד לראות מי נגד מי.
הוא יבין די מהר שהוא צריך שחקן.

20 נובמבר 2018, 12:21

החציל האצטקי כתב:
ankram כתב:

תן לספרופולוס משחק אחד לראות מי נגד מי.
הוא יבין די מהר שהוא צריך שחקן.

ברור, אחרי שמוארמן ידפוק עלינו 8 שלשות, הוא יבין.

20 נובמבר 2018, 12:22

Mmm כתב:העונה גמורה אין שום משמעות לתוצאה

החלטת לרשום את זה כל 5 דקות בכל פוסט אפשרי ?

זה התשובה שלך לכל דבר?

20 נובמבר 2018, 12:38

לא משנה מה יהיה במשחק

רק תנו לי לראות את ספרופולוס פשוט מתחרפן וצועק על השחקנים ושלא יהיה אדיש כמו ספאחיה

במיוחד קיין ורול

20 נובמבר 2018, 12:47

גל גל כתב:לא משנה מה יהיה במשחק

רק תנו לי לראות את ספרופולוס פשוט מתחרפן וצועק על השחקנים ושלא יהיה אדיש כמו ספאחיה

במיוחד קיין ורול

קיין גם ככה קיבל צעקות בכל משחק

20 נובמבר 2018, 12:48

felix_r כתב:

במיוחד קיין ורול

לזה אתה קורא צעקות ?

20 נובמבר 2018, 12:59

גל גל כתב:
felix_r כתב:

במיוחד קיין ורול

לזה אתה קורא צעקות ?

זה לא משנה כמה תצעק עליו, כי הוא תמיד עונה לך: I am Groot !
פרסם תגובה