Jack55 כתב:זוכרים את הנתונים שהבאתי על קיין השבוע של הזריקות שלו לשלוש מהעונה?
אז היום האידיוט הזה עם 1-6, אני לא רוצה לראות אותו יותר בחיים, שיעוף מפה ולא יחזור .
כמעט כל הגארדים של מכבי חסרי מוח: וילבקין, פארגו, ג'ונדי, קיין.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:זוכרים את הנתונים שהבאתי על קיין השבוע של הזריקות שלו לשלוש מהעונה?
אז היום האידיוט הזה עם 1-6, אני לא רוצה לראות אותו יותר בחיים, שיעוף מפה ולא יחזור .
Holiday_Armadillo כתב:מגיע להם על זה שהם בליגה הזאת
יאללה להארכה שלישית ורביעית
Jack55 כתב:סוף סוף פעולה חכמה של קיין, תודה לאל .
felix_r כתב:Jack55 כתב:זוכרים את הנתונים שהבאתי על קיין השבוע של הזריקות שלו לשלוש מהעונה?
כמעט כל הגארדים של מכבי חסרי מוח: וילבקין, פארגו, ג'ונדי, קיין.
סומבץ כתב:המשחקים של מכבי בליגה, בעיקר בחוץ, קשים מאוד לצפייה כבר הרבה מאוד זמן באופן כמעט קבוע. הם מתאפיינים בפעולות הנעשות ברישול רב, שלא מתאימים לקבוצה רצינית.
כמה דוגמאות לרשלנות המרגיזה הזאת:
איבודי כדור במסירות שקופות לרוחב.
מסירות פנימה שנעשות ממרחק רב, כשהשחקן בפנים כבר מכוסה וגם העזרה בדרך.
כדורים שכבר בידיים ואיכשהו נפלטים לפתע ועוברים ליריב (בחלק מהמקרים אחרי מסירות מהשורה שמעל).
ויתור מראש על מהלכי התקפה וזריקת שלשות מוגזמות אחרי כדרור מול שמירה.
כישלון בפעולות בסיסיות, ובמקרה של המשחק היום בעיקר סגירה לריבאונד.
מתן מרחב מוגזם לשחקני יריב בהגנה.
שחקנים שמתעקשים לעשות דברים שהם לא טובים בהם (למשל קיין והשלשות).
עוד משהו שלא בטוח שמתאים לרשימה, אבל מרגיז מאוד: כמה אפשר להחטיא זריקות חופשיות? לפעמים יש מהלכים טובים שנראים טוב ואז מגיעה ההחטאה, וזה קורה יותר ממה שאפשר לצפות מקבוצה שמתיימרת להיות מהמובילות באירופה. ויש גם יותר מדי החטאות מתחת לסל.
דברים מהסוג הזה גורמים לך לצפות במסך בחוסר הנאה מתמשך ולשאול "למה? למה?"
זה קורה כל כך הרבה שזה כבר די סיוט.
שועל כתב:זה נראה שמכבי לא מתכוננת בכלל למשחקים בליגה, לא מנטלית ולא טקטית. וזה נכון לדעתי.
שועל כתב:זה נראה שמכבי לא מתכוננת בכלל למשחקים בליגה, לא מנטלית ולא טקטית. וזה נכון לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים