30 אוגוסט 2011, 09:30
30 אוגוסט 2011, 10:09
itai7 כתב:גם פיבא אמריקאס 2011 גם יוצא לדרך
30 אוגוסט 2011, 10:56
30 אוגוסט 2011, 12:50
30 אוגוסט 2011, 13:09
Mta_atic כתב:נוביצקי מפרגן לאליהו: "ישראל משחקת יפה, כיף לראות את אליהו"
כה אמר האיש:
"ראינו את ישראל בווידאו אתמול", המשיך נוביצקי. "יש להם את אליהו שנע מהר, ובכלל ישראל זו נבחרת שזזה ורצה כל הזמן ולא פשוט לשמור אותם. נצטרך למנוע מהם את הקליעות ולהאט אותם. לא ראיתי את אליהו מספיק כדי לקבוע אם הוא יוכל להשתלב ב-NBA, וגם לא שיחקנו נגדו באופן אישי, אבל ראיתי שהוא אתלטי מאוד ומסיים יפה וכיף לראות אותו משחק".
http://sports.walla.co.il/?w=//1855499
30 אוגוסט 2011, 13:11
30 אוגוסט 2011, 13:15
ankram כתב:אין ספק שבדור הנוכחי , ליאור אליהו הוא השחקן הישראלי הכי טוב , נוצץ מעל השאר. אחריו הייתי שם את פניני שלדעתי ייתן טורניר מהסרטים.
30 אוגוסט 2011, 13:22
30 אוגוסט 2011, 13:29
30 אוגוסט 2011, 13:29
ankram כתב:עזוב אותך ממיצוי כל הפוטנציאל שלו , אתה רוצה לראות אותו עוזב את הקבוצה?
30 אוגוסט 2011, 13:36
yarinsaky כתב:כספי לא שייך לדור ?
אליהו בהחלט הכי כשרוני, חבל שהוא לא שחקן יותר שלם. בנסיבות אחרות היה יכול להגיע לנ.ב.א ולא סתם הוא נבחר בדראפט. הבעייה שאת הנקודות החלשות במשחק שלו הוא לא ממש תיקן ( הגנה וקליעה ) ואילו את הנקדוות הטובות הוא כן שיפר ( הבנת משחק, מסירות, משחק אפקטיבי באזור הרחבה ).
במידה מסויימת הוא פספוס.
30 אוגוסט 2011, 13:39
30 אוגוסט 2011, 13:40
yarinsaky כתב:כספי לא שייך לדור ?
אליהו בהחלט הכי כשרוני, חבל שהוא לא שחקן יותר שלם. בנסיבות אחרות היה יכול להגיע לנ.ב.א ולא סתם הוא נבחר בדראפט. הבעייה שאת הנקודות החלשות במשחק שלו הוא לא ממש תיקן ( הגנה וקליעה ) ואילו את הנקדוות הטובות הוא כן שיפר ( הבנת משחק, מסירות, משחק אפקטיבי באזור הרחבה ).
במידה מסויימת הוא פספוס.
30 אוגוסט 2011, 13:42
yarinsaky כתב:זה לא עניין של מנפחים, הוא באמת לא שומר טוב, בטח לרמות נ.ב.א. אי אפשר להסתיר את זה בהגנות איזוריות כמו באירופה.
זה שהוא השתפר זה נכון, אבל עדיין זה לא מה שיתן לו את החוזה שם.
בסך הכול אליהו שחקן נהדר לרמה האירופית והוא בכושר הטוב ביותר שלו בקריירה( כנראה )ואני מאוד מרוצה שהוא במכבי, אבל גם לא צריך לייפות
דברים יותר מדי.
כמו שזה נראה כרגע לנ.ב.א הוא כבר לא יגיע. אבל זה גם לא אסון כזה גדול.
30 אוגוסט 2011, 13:45
ankram כתב:yarinsaky כתב:כספי לא שייך לדור ?
במידה מסויימת הוא פספוס.
כספי לא יותר מוכשר מאליהו , הלפרין , הייתי אפילו אומר פניני.
כספי הוא מוטאנט פיסי , עם כוח רצון עצום וכשרון בינוני להפליא. הוא לא ניחן בטכניקת זריקה נכונה , אבל הוא זורק 300 פעם ביום. הוא לא מכדרר טוב , אבל תמיד ליד הכדור. הוא לא משחק חכם , אבל עם המון תשוקה ואנרגות , וזה מחפה על לקויות כשרון.
ובעיקר אין לו פחד , הוא לא מכיר את המושג הזה , על הלפרין לא אכביד במילים , ואליהו אם יחטיא זריקה אחת מבחוץ לא ייקח יותר , כספי לא רואה ממטר.
הלוואי לאליהו והלפרין רבע מהתשוקה ומכוח הרצון של כספי , אבל כישרון נטו? בינוני לחלוטין.
30 אוגוסט 2011, 13:46
30 אוגוסט 2011, 13:46
yarinsaky כתב:זה לא עניין של מנפחים, הוא באמת לא שומר טוב, בטח לרמות נ.ב.א. אי אפשר להסתיר את זה בהגנות איזוריות כמו באירופה.
זה שהוא השתפר זה נכון, אבל עדיין זה לא מה שיתן לו את החוזה שם.
בסך הכול אליהו שחקן נהדר לרמה האירופית והוא בכושר הטוב ביותר שלו בקריירה( כנראה )ואני מאוד מרוצה שהוא במכבי, אבל גם לא צריך לייפות
דברים יותר מדי.
כמו שזה נראה כרגע לנ.ב.א הוא כבר לא יגיע. אבל זה גם לא אסון כזה גדול.
30 אוגוסט 2011, 13:50
30 אוגוסט 2011, 13:52
yarinsaky כתב:כן, זה צריך להיות ראיון מעניין, הרי גם פיני כל הזמן נדנד לאליהו על ההגנה שלו.
בקשר לזה שהוא ישפר את ההגנה שלו בנ.ב.א זה יכל להיות נכון לשחקנים צעירים, לא צריך לשכוח שאליהו כבר בן 28 ואם מחתימים שחקן כזה
כבר מצפים ממנו להיות " מבושל ".
אני גם לא בטוח שלאליהו כדאי להיות שחקן 10 או 11 ברוטציה בקבוצת נ.ב.א ולא להמשיך במכבי ולהיות כוכב בלא פחות כסף.
30 אוגוסט 2011, 13:54