פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת׳רד המלפפונים - #התחלנו

06 דצמבר 2019, 13:11

החציל האצטקי כתב:
Bluesman כתב:
felix_r כתב:רכז זר לא ימלא את חיסרונו של ג'ונדי בליגה. לעומת זאת קשה להאמין שההנהלה תחתים רכז מחליף לוולטרס, שיעדר "רק" חודש וחצי.

שיתנו לאבידה לרכז בליגה. ולזוס גם. במצב שנוצר, עם הסגל והעומס, הגיע הזמן להפסיק להכניס את הליגה כשיקול. לאירופה נדרש רכז. מי יודע אם זה רק חודש וחצי. וכמובן אין דיבה יותר השנה. רק שכנראה שההנהלה לא תעשה כלום. כרגיל

אין הרבה ברירה...

ראינו את זוסמן משחק קצת יותר עם הכדור אתמול, וזה לא נראה מי יודע מה.

יאניס יאלץ, לפחות בשלב הראשוני, לעשות שינויים בתפקוד של השחקנים.

ברבע השלישי סקוטי שיחק כרכז ודחף את הכדור מתחילת ההתקפה. בצורה הזאת הוא מבזבז אנרגיה מיותרת ויוצא ממנו העוקץ גם בהתקפה וגם בהגנה.
גם אם דני וזוס לא יתופקדו כ״רכזים״, הם יידרשו לדחוף את החצי ולשחק יותר פיק אנד רול. גם בראיינט משמעותי כאן ויש לו הזדמנות לשפר עמדות.
כשכספי יחזור, אם וכאשר, מכבי תחזיק עוד שחקן שיכול לדחוף את הכדור במעבר.

קלויארו וסנדי כהן גם הם הופכים לפקטורים פתאום.
מרגע שאתה מזיז את זוס ואבדיה לעמדה של מובילי כדור, יש לך צורך בשחקני כנף. אנג׳לו בהחלט אמור לקבל דקות ב-3 בסיטואציה הזאת.

הקו האחורי יעבור מתיחת פנים.
אם עד עכשיו זה נראה ככה:
3: אבדיה, זוסמן, בראיינט
2: ווילבקין, דורסי
1: וולטרס, דיברתולומאו

זה יעבור להראות ככה:
3: קלויארו, בראיינט
2: ווילבקין, דורסי, כהן
1: זוסמן, אבדיה

רק תחליף בין כהן לבראיינט. כהן האתלטי יותר מתאים ל 3, ואילו בראיינט עם יכולת הובלת הכדור והקליעה הסבירות יותר מתאים מכהן לשחק בעמדה 2

06 דצמבר 2019, 13:13

A.Parker כתב:שוב אתה עושה ניתוח אופטימי מדי לסיטואציה נוראית. לא זוסמן ולא אבדיה יכולים לרכז אפילו למספר דקות, בטח ובטח שלא ברמת יורוליג. אין פה שום הזדמנות שצריך לתת, כי עד שזה יקרה אתה תמצא את עצמך מאבד את כל המאזן שבנית מפתיחת העונה. צריך פה רכז, בלי תירוצים.

אני לא אומר שלא.
אני אומר שייקח למכבי זמן להגיב לסיטואציה הזאת, גם אם נוחת פה רכז עוד שעתיים.
השחקנים האלה יצטרכו לעשות התאמות ויאניס יצטרך להמציא את ההיררכיה מחדש. פשוט אין ברירה.

בינתיים, הייתי מושיב את אבדיה וזוסמן על קלטות שלו:

(איזה שחקן גאון :wubyellow )

06 דצמבר 2019, 13:15

החציל האצטקי כתב:
A.Parker כתב:שוב אתה עושה ניתוח אופטימי מדי לסיטואציה נוראית. לא זוסמן ולא אבדיה יכולים לרכז אפילו למספר דקות, בטח ובטח שלא ברמת יורוליג. אין פה שום הזדמנות שצריך לתת, כי עד שזה יקרה אתה תמצא את עצמך מאבד את כל המאזן שבנית מפתיחת העונה. צריך פה רכז, בלי תירוצים.

אני לא אומר שלא.
אני אומר שייקח למכבי זמן להגיב לסיטואציה הזאת, גם אם נוחת פה רכז עוד שעתיים.
השחקנים האלה יצטרכו לעשות התאמות ויאניס יצטרך להמציא את ההיררכיה מחדש. פשוט אין ברירה.

בינתיים, הייתי מושיב את אבדיה וזוסמן על קלטות שלו:

רכז איכותי, אפילו ברמה של אניס (מבחינתי הוא עונה להגדרה כרגע), יכול לתרום ולעזור הרבה יותר מהר מכל ההסבות ההזויות האלה.
זוסמן מפחד ליזום והכדרור שלו רע, אז ניתן לו לנהל את ההתקפות? אבדיה רע בלי קשר לכלום, אז ניתן לו עוד מלא דקות בעמדה שהוא לא קשור אליה? עזוב, זה סתם לירות בחשיכה ולגלות שירית בעצמך

06 דצמבר 2019, 13:23

אנשים ראו את סרטון היילייטס של אניס ב G ליג מול אפס הגנה באווירה של טיול שנתי, והחליטו שהוא בריא לחלוטין ומתאים מצוין.

בפועל אף אחד לא יודע מה מצבו הבריאותי של אניס ועד כמה הוא מסוגל לתת תוצרת מול הגנות היורוליג ולו"ז משחקים צפוף ביותר.

06 דצמבר 2019, 13:24

A.Parker כתב:רכז איכותי, אפילו ברמה של אניס (מבחינתי הוא עונה להגדרה כרגע), יכול לתרום ולעזור הרבה יותר מהר מכל ההסבות ההזויות האלה.
זוסמן מפחד ליזום והכדרור שלו רע, אז ניתן לו לנהל את ההתקפות? אבדיה רע בלי קשר לכלום, אז ניתן לו עוד מלא דקות בעמדה שהוא לא קשור אליה? עזוב, זה סתם לירות בחשיכה ולגלות שירית בעצמך

לא מתווכח על זה.
אני אומר שוב: גם אם הבאת רכז, ייקח לך זמן להכניס אותו לשיטה. סביר מאוד להניח שהוא גם לא ישחק בליגה. עד שדבר כזה יתניע בכלל אתה צריך להתחיל לייצר פתרונות.

גם אם לא ״לרכז״, זוסמן/בראיינט/אבדיה ייצטרכו לטפל הרבה יותר בכדור. לדחוף אותו מעבר לחצי, בתור התחלה. לשחק פיק אנד רולים.
על זה צריך לעבוד באימון עכשיו.

עוד יומיים יש לך משחק נגד חולון. בוא נניח שכספי בחוץ.
יש לך סגל של 8 שחקנים והדבר הכי דומה לרכז שיש לך (ואין לך כלום שדומה לזה חוץ ממנו)- זה ווילבקין.
מה אתה עושה?

06 דצמבר 2019, 13:34

אני רוצה לנפץ פה אשליה - אבדיה לא רכז, לא היה רכז ולא יהיה רכז. הוא 2-3, מה שנקרא סווינגמן.

06 דצמבר 2019, 13:34

felix_r כתב:אנשים ראו את סרטון היילייטס של אניס ב G ליג מול אפס הגנה באווירה של טיול שנתי, והחליטו שהוא בריא לחלוטין ומתאים מצוין.

בפועל אף אחד לא יודע מה מצבו הבריאותי של אניס ועד כמה הוא מסוגל לתת תוצרת מול הגנות היורוליג ולו"ז משחקים צפוף ביותר.

100%

06 דצמבר 2019, 13:35

שמואל1 כתב:אני רוצה לנפץ פה אשליה - אבדיה לא רכז, לא היה רכז ולא יהיה רכז. הוא 2-3, מה שנקרא סווינגמן.
אנשים עדיין לא הבינו שזה ששחקן יודע למסור לא עושה אותו רכז

06 דצמבר 2019, 13:38

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:אנשים ראו את סרטון היילייטס של אניס ב G ליג מול אפס הגנה באווירה של טיול שנתי, והחליטו שהוא בריא לחלוטין ומתאים מצוין.

100%

שיביאו מישהו שרק יוכל להחזיק כדור ולרוץ ליד ווילבקין ויהיה בסדר

06 דצמבר 2019, 13:38

החציל האצטקי כתב:
A.Parker כתב:רכז איכותי, אפילו ברמה של אניס (מבחינתי הוא עונה להגדרה כרגע), יכול לתרום ולעזור הרבה יותר מהר מכל ההסבות ההזויות האלה.

לא מתווכח על זה.
אני אומר שוב: גם אם הבאת רכז, ייקח לך זמן להכניס אותו לשיטה. סביר מאוד להניח שהוא גם לא ישחק בליגה. עד שדבר כזה יתניע בכלל אתה צריך להתחיל לייצר פתרונות.

גם אם לא ״לרכז״, זוסמן/בראיינט/אבדיה ייצטרכו לטפל הרבה יותר בכדור. לדחוף אותו מעבר לחצי, בתור התחלה. לשחק פיק אנד רולים.
על זה צריך לעבוד באימון עכשיו.

עוד יומיים יש לך משחק נגד חולון. בוא נניח שכספי בחוץ.
יש לך סגל של 8 שחקנים והדבר הכי דומה לרכז שיש לך (ואין לך כלום שדומה לזה חוץ ממנו)- זה ווילבקין.
מה אתה עושה?

סבבה, יקח באמת קצת זמן שצריך לעשות התאמות. אני חשבתי שאמרת שאפשר לנסות את זה כרגע ורק אז להחליט אם להביא רכז.
מבחינתי צריך להחתים רכז ביומיים הקרובים. במשחקי הליגה הקרובים צריך להוריד את הרגל מהגז ואפשר לעשות ניסויים כאלה ואחרים, אבל ביורוליג סקוטי ייאלץ לשחק 30 דקות לפחות ובשאר הזמן הייתי שם את הכדור אצל בראיינט, כשלצידו אני משתדל לשים כמה שיותר שחקנים יוצרים ומניעי כדור כמו זוס, קלויארו וכספי. בכל מקרה אני מאמין שרכז יכול לתרום כבר אחרי שבוע, זה לא כל כך הזוי.

06 דצמבר 2019, 13:39

לדעתי עכשיו אנחנו סתם חופרים פה,
אם יהיה משהו אז נתחיל להתייחס עכשיו זה סתם חפירות בלי קשר לכלום

06 דצמבר 2019, 13:47

MTAbasket כתב:לדעתי עכשיו אנחנו סתם חופרים פה,
אם יהיה משהו אז נתחיל להתייחס עכשיו זה סתם חפירות בלי קשר לכלום

כשהתראיין השבוע ספירו אמר שהןא לא רצה עוד רכז רק בגלל גונדי. אין לי ספק שהוא ילחץ את ההנהלה להביא רכז במצב הנוכחי, במיוחד שהקבוצה רלוונטית

06 דצמבר 2019, 14:40

אני חושב שצריך להחתים את אניס עד חמישי, תרצו או לא, ג'ונדי בחוץ במקרה הרע עד מאי ואם מכבי רוצה לשחק בתקופה הזאת של השנה היא צריכה להביא לו מחליף. חייבים לנסות את זה.
בליגה (אני לא מאמין שאני אומר את זה אחרי שנלחמתי נגד זה) אבדיה חייב לנסות לסתום את החורים שנוצרו, גם אם לא כרכז, היתרון שלו, הוא שהוא הכל, שיהיה פוינט פווראורד, 2, או אנא ארעף, יש סוויגמנים שעושים את זה נהדר והוא הוכיח שגם לו יש את היכולת.
המצב של מכבי טוב בליגה ככה ש6 שבועות בלי וולטרס זה אפשרי. והייתי שוקל לחיוב לרשום גם את אניס לליגה שלא יקרה כמו שנה שעברה. קלויארו שחקן יורוליג מוכח וכהן שחקן ליגה מוכח שלא בלטו בליגה של השני, מיצידי שלא ירשמו לליגה אחת כל אחד.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

06 דצמבר 2019, 14:44

הבעיה זה לא היכולת שלו, אלא הכושר שלו, הוא משחק כבר כמה חודשים, מבחינתי לאור המצב זה מספיק

06 דצמבר 2019, 14:44

אבדיה פשוט לא טוב מספיק, לא בהגנה ולא בהתקפה, אני לא מבינה למה כל המלל הזה עליו
פוטנציאל פוטנציאל אבל ילד, לא יותר מזה, לא ברמה ליורוליג

06 דצמבר 2019, 14:47

Holiday_Armadillo כתב:אבדיה פשוט לא טוב מספיק, לא בהגנה ולא בהתקפה, אני לא מבינה למה כל המלל הזה עליו
פוטנציאל פוטנציאל אבל ילד, לא יותר מזה, לא ברמה ליורוליג
אבדיה עושה הגנה מטורפת בזמן האחרון, בהתקפה הוא לא מקבל את הכדור מספיק.
אני האחרון שרוצה שאבדיה ירכז כי הוא לא רכז ולא צריך להיות רכז, אבל יש חודש וחצי שחייבים למצוא פיתרון, זה נראה הפיתרון הטוב ביותר

06 דצמבר 2019, 14:47

הגנה מטורפת? הוא נזק הגנתי מטורף

06 דצמבר 2019, 14:54

בעקבות הפציעות של דיברתולומיאו ו-וולטרס: מכבי ת"א מחפשת רכז
הצהובים איבדו בערב אחד את שני הרכזים המובילים שלהם ומחפשים מחליף. דיברתולומאו שקרע את שריר החזה, עשוי לעבור ניתוח וצפוי להיעדר עד חצי שנה. וולטרס עם מתיחה בשריר הירך האחורי
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 08,00.html

06 דצמבר 2019, 14:56

כדי שאנשים יתחילו להבין, גם אם יוחתם שחקן (ואני חושב שלא) אנחנו בכל זאת נראה הרבה דקות של אבדיה לפחות בתקופה הקרובה, ורוב הסיכויים שזה יהיה בעמדת הרכז.
יאניס ייתן לו את ההזדמנות להוכיח את עצמו ולנסות לתרום משהו לקבוצה, זה לא שיש לו יותר מדי רעיונות אחרים...

06 דצמבר 2019, 14:59

Jack55 כתב:כדי שאנשים יתחילו להבין, גם אם יוחתם שחקן (ואני חושב שלא) אנחנו בכל זאת נראה הרבה דקות של אבדיה לפחות בתקופה הקרובה, ורוב הסיכויים שזה יהיה בעמדת הרכז.
יאניס ייתן לו את ההזדמנות להוכיח את עצמו ולנסות לתרום משהו לקבוצה, זה לא שיש לו יותר מדי רעיונות אחרים...
אבדיה לא קיבל שום הזדמנות עד כה מיאניס, הוא משלם על טעויות של אחרים וזה לא נראה שזה ישתנה

נושא נעול