המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:חזרנו ל״צריכה לנצח״?
לא. לא אוהב את זה.
מכבי צריכה להלחם ולהשאיר את הנשמה על הפרקט. היא צריכה להתכונן ולהלחם ולרצות ולקוות לטוב.
עזבו כבר את עניין הפייבורטיות והכשפים בהיכל.
מכבי פשוט צריכה להמשיך לשחק את הכדורסל הגדול שלה ולהביא את הלב לפרקט.
שבועות כפולים זה תמיד סיוט. בטח כשבאים מהיי כזה.
יאניס צריך להחזיר את כולם לקרקע, להמשיך לתת בטחון לג׳קסון וריינולדס ולתת עוד דחיפונת לוולטרס ואבדיה.
אנחנו בכיוון טוב מאוד.
אחדשיודע כתב:הכל נכון, אבל כל משחק בהיכל צריך להיות משחק מכבי. לא רק השנה, בכלל. זאת תמיד צריכה להיות הגישה.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:הכל נכון, אבל כל משחק בהיכל צריך להיות משחק מכבי. לא רק השנה, בכלל. זאת תמיד צריכה להיות הגישה.
תמיד
אבל אני אוהב את הגישה הצנועה של יאניס.
טוב לבוא עם הרגליים על הקרקע ולא עם הראש בעננים.
צריך להזיז את הרגליים האלה המון, בכל זאת...
felix_r כתב:יופי, אראל. הולך לך טוב עם פתיחת אשכול המשחק
אדגר פו כתב:לייזי גורדון עדיין מפרשן ? הוא בכלל בארץ ? היה משעשע לשמוע אותו.
הגמר הזה היה מתסכל, מסינה בתור הנבל.
הפעם מסינה נראה פחות מאיים, השנים עושות את שלהן ולמען האמת לדעתי הוא בנה לא כל כך טוב את הקבוצה שלו השנה ואין לו תירוצים, הוא המחליט המקצועי הבלעדי
שם.
שמעתי את צביקה שרף ברדיו והוא אומר שהביאו את ארון וויט ביותר ממיליון יורו, נשמע קצת מוגזם. ( עכשיו כבר שחררו אותו ).
היה שם וויכוח בין מיצי קצורין ,שאני אישית אוהב לשמוע אותו למליניאק, שטען שהיורוליג נחלש, קצורין לא הסכים איתו. מליניאק נשמע מריר משהוא.
A.Parker כתב:אדגר פו כתב:לייזי גורדון עדיין מפרשן ? הוא בכלל בארץ ? היה משעשע לשמוע אותו.
הגמר הזה היה מתסכל, מסינה בתור הנבל.
הפעם מסינה נראה פחות מאיים, השנים עושות את שלהן ולמען האמת לדעתי הוא בנה לא כל כך טוב את הקבוצה שלו השנה ואין לו תירוצים, הוא המחליט המקצועי הבלעדי
שם.
שמעתי את צביקה שרף ברדיו והוא אומר שהביאו את ארון וויט ביותר ממיליון יורו, נשמע קצת מוגזם. ( עכשיו כבר שחררו אותו ).
היה שם וויכוח בין מיצי קצורין ,שאני אישית אוהב לשמוע אותו למליניאק, שטען שהיורוליג נחלש, קצורין לא הסכים איתו. מליניאק נשמע מריר משהוא.
מליניאק לא מסוגל להגיד שמכבי טובה השנה אז הוא אומר שהליגה נחלשה מאוד
בשלות כתב:מעניין אם לפנסיונרים של מילאנו יש כוחות למשוך עוד משחק יורוליג השבוע
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־45 אורחים