המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:השאלה היא למה ביורוליג לא מצליחים לשמור על סטריליות מסויימת כמו בכדורגלmy man כתב:הסטטוס כרגע - שיעמום ספורטיבי..
יורד לי יותר ויותר מהעונה הזו ככל שהזמן עובר ברמה שבקרוב מאד פשוט לא יהיה איכפת לי מהצלחה או כישלון -קצת כמו היחס לליגת הפח שלנו.. הדיכאון הוא שאני לא רואה משהו שהולך לשנות את זה..
ראיתם בניו זילנד איך נראים משחקי ספורט? לראות ולקנא.
כרגע הבעיה של הכדורגל היא בעיקר במשחקי הנבחרת, שם שחקנים מקבוצות שונות במדינות שונות צריכים להתערבב
מספר המועדונים ששותקו בגלל זה הוא לא גבוה ולרוב זה קרה במרץ, לא עכשיו
לא שזה לא קורה יותר, יש קבוצות באיטליה שזה קרה להן, אבל לרוב הקבוצות הבכירות ביבשת אין את הבעיה הזאת, וזה לא ששחקנים מחוייבים להישאר בבתים
משהו בכדורסל לא עובד כרגע
קבוצות כדורגל מתאמנות בחדרי כושר סגורים ועל מגרשים הרבה יותר קטנים ממגרש כדורגל שעליו משחקים משחק מלאmy man כתב:יכול להיות קשור שכדורסל זה באולם סגור והמגרש גם יותר קטן..
אולי זה קשור לסדר יום אופייני לכדורגלנים... קמים בעשר, מורידים שאכטה, משחקים פיפא, נכנסים לאוטו ונוסעים לאימון, חוזרים הביתה, מזמינים קטינה (שכידוע פחות מדבקות) לשאכטה ואלכוהול, משחקים פיפא, נרדמים עם השלט על הפרצוף. מה כבר יכול להשתבש?Holiday_Armadillo כתב:קבוצות כדורגל מתאמנות בחדרי כושר סגורים ועל מגרשים הרבה יותר קטנים ממגרש כדורגל שעליו משחקים משחק מלאmy man כתב:יכול להיות קשור שכדורסל זה באולם סגור והמגרש גם יותר קטן..
השחקנים גם נוסעים ביחד למשחקים
אתה מדבר על כדורגלנים ישראלים, פה ראינו שזה לא עובדTAYO כתב:אולי זה קשור לסדר יום אופייני לכדורגלנים... קמים בעשר, מורידים שאכטה, משחקים פיפא, נכנסים לאוטו ונוסעים לאימון, חוזרים הביתה, מזמינים קטינה (שכידוע פחות מדבקות) לשאכטה ואלכוהול, משחקים פיפא, נרדמים עם השלט על הפרצוף. מה כבר יכול להשתבש?Holiday_Armadillo כתב:קבוצות כדורגל מתאמנות בחדרי כושר סגורים ועל מגרשים הרבה יותר קטנים ממגרש כדורגל שעליו משחקים משחק מלאmy man כתב:יכול להיות קשור שכדורסל זה באולם סגור והמגרש גם יותר קטן..
Sent from my iPhone using Tapatalk
אה נכון. טוב אני אחשוב כך תיאוריה חדשה.Holiday_Armadillo כתב:אתה מדבר על כדורגלנים ישראלים, פה ראינו שזה לא עובדTAYO כתב:אולי זה קשור לסדר יום אופייני לכדורגלנים... קמים בעשר, מורידים שאכטה, משחקים פיפא, נכנסים לאוטו ונוסעים לאימון, חוזרים הביתה, מזמינים קטינה (שכידוע פחות מדבקות) לשאכטה ואלכוהול, משחקים פיפא, נרדמים עם השלט על הפרצוף. מה כבר יכול להשתבש?Holiday_Armadillo כתב:קבוצות כדורגל מתאמנות בחדרי כושר סגורים ועל מגרשים הרבה יותר קטנים ממגרש כדורגל שעליו משחקים משחק מלאmy man כתב:יכול להיות קשור שכדורסל זה באולם סגור והמגרש גם יותר קטן..
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש לנו שחקנים גאונים שבזמן הסגר והבידוד מחליטים להזמין שף הביתה ועוד מעלים תמונה לאינסטגרם בגאווה
בליגות הבכירות הם מתאמנים מהבוקר עד הערב
לא מאמין שאני אומר את זה, אבל ליגת הפח פה מתחדשת בזמן מבחינת מכבי, לצבור קצת נצחונות וזמן משחקJack55 כתב:מכבי תשחק ביום שני הקרוב נגד הפועל חיפה (21:15) במסגרת רבע גמר גביע ווינר
RomanR כתב:לא מאמין שאני אומר את זה, אבל ליגת הפח פה מתחדשת בזמן מבחינת מכבי, לצבור קצת נצחונות וזמן משחקJack55 כתב:מכבי תשחק ביום שני הקרוב נגד הפועל חיפה (21:15) במסגרת רבע גמר גביע ווינר
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
בקצב הזה גם קובי בראיינט יעלה לשחקfelix_r כתב:גם מונרו ישחק נגד מכבי
felix_r כתב:גם מונרו ישחק נגד מכבי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים