30 יוני 2021, 10:59
Rampel כתב:אוקיי. אז נשמע שאין אופציה. נשאר להבין מה השכרfelix_r כתב:Rampel כתב:זהו. שאין כרגע פירוט על החוזה. ראיתי רק את רועי כהן מתייחס לזה שהחוזה הוא לעונה אחת.
למישהו מהמקורבים פה יש יותר מידע על החוזה? זה חוזה לעונה אחת בלבד או לעונה + אופציה. אם יש אופציה אז של מי היא? ומה השכר?
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
גם באתר הרשמי של מכבי כתוב:מכבי Playtika תל אביב גאה להודיע על החתמתו של דריק וויליאמס (בן 30, 2.03 מטרים) על חוזה לעונה הקרובה.
30 יוני 2021, 11:10
30 יוני 2021, 11:11
30 יוני 2021, 11:11
30 יוני 2021, 11:14
אני יודע שיש אופציה ממש ששמעתי, מברר אם שחקן או מועדון בנוגע לשכר - שאפו גדול למכבי שהצליחו לסגור חוזים סופר נמוכיםRampel כתב:רועי לוי מפרסם את השכר - פחות מ-700K
30 יוני 2021, 11:17
Jack55 כתב:אני יודע שיש אופציה ממש ששמעתי, מברר אם שחקן או מועדון בנוגע לשכר - שאפו גדול למכבי שהצליחו לסגור חוזים סופר נמוכיםRampel כתב:רועי לוי מפרסם את השכר - פחות מ-700K
30 יוני 2021, 11:20
30 יוני 2021, 11:35
Jack55 כתב:אני יודע שיש אופציה ממש ששמעתי, מברר אם שחקן או מועדון בנוגע לשכר - שאפו גדול למכבי שהצליחו לסגור חוזים סופר נמוכיםRampel כתב:רועי לוי מפרסם את השכר - פחות מ-700K
30 יוני 2021, 11:36
TAYO כתב:כמה הימורים… מפחיד
Sent from my iPhone using Tapatalk
30 יוני 2021, 11:39
30 יוני 2021, 11:41
Jack55 כתב:השכר 650K, הוא ריינולדס ונאנלי ביחד (1.65M) מרוויחים פחות ממה שסקוטי מרוויח לבד
כל ההחתמות של מכבי באמת נשמעות זולות מדי, ביחד עם טיילור ואוואנס זה לא יעבור את ה2.5M לכל ה5 זרים ביחד
יש פנטזיה שמכבי פתאום תפתיע ותציע איזה מיליון פלוס דולר לרכז בכיר מפתיע, אבל זה כנראה בחלומות שלי
30 יוני 2021, 11:42
Jack55 כתב:השכר 650K, הוא ריינולדס ונאנלי ביחד (1.65M) מרוויחים פחות ממה שסקוטי מרוויח לבד
כל ההחתמות של מכבי באמת נשמעות זולות מדי, ביחד עם טיילור ואוואנס זה לא יעבור את ה2.5M לכל ה5 זרים ביחד
יש פנטזיה שמכבי פתאום תפתיע ותציע איזה מיליון פלוס דולר לרכז בכיר מפתיע, אבל זה כנראה בחלומות שלי
30 יוני 2021, 12:21
Rampel כתב:Jack55 כתב:אני יודע שיש אופציה ממש ששמעתי, מברר אם שחקן או מועדון בנוגע לשכר - שאפו גדול למכבי שהצליחו לסגור חוזים סופר נמוכיםRampel כתב:רועי לוי מפרסם את השכר - פחות מ-700K
לגבי השאפו על השכר- כן ולא.
מצד אחד, אני שמח שמכבי למדה ממקרי האנטר ודורסי ולא סינדלה את עצמה עם סכומים גבוהים על שחקנים מבוגרים או שחקני ספסל. כשהשאפו מגיע בעיקר על החוזה הנוח של ריינולדס ביחס לעונה האחרונה שלו.
מצד שני, כשמכבי חותמת על כל כך הרבה חוזים נוחים, הציפיה הייתה שישקיעו את השארית על רכז בכיר שיוכל לשחק לצד ווילבקין. אבל זה לא קרה והולכים על אוואנס/ג'ונס. אז או שמשקיעים בישראלים (כולל בייאאוטים?) או שהלכו על עוד עונה פיננסית עם שמות קצת יותר נוצצים.
30 יוני 2021, 12:22
לא יודע מה קראת אבל גם לוויליאמס וגם לנאנלי היו הצעות מהיורוליגA.Parker כתב:Rampel כתב:Jack55 כתב:אני יודע שיש אופציה ממש ששמעתי, מברר אם שחקן או מועדון בנוגע לשכר - שאפו גדול למכבי שהצליחו לסגור חוזים סופר נמוכיםRampel כתב:רועי לוי מפרסם את השכר - פחות מ-700K
מצד אחד, אני שמח שמכבי למדה ממקרי האנטר ודורסי ולא סינדלה את עצמה עם סכומים גבוהים על שחקנים מבוגרים או שחקני ספסל. כשהשאפו מגיע בעיקר על החוזה הנוח של ריינולדס ביחס לעונה האחרונה שלו.
מצד שני, כשמכבי חותמת על כל כך הרבה חוזים נוחים, הציפיה הייתה שישקיעו את השארית על רכז בכיר שיוכל לשחק לצד ווילבקין. אבל זה לא קרה והולכים על אוואנס/ג'ונס. אז או שמשקיעים בישראלים (כולל בייאאוטים?) או שהלכו על עוד עונה פיננסית עם שמות קצת יותר נוצצים.
וזה גם בלי לדבר על כך שחוסר הביקוש כלפי אותם שחקנים מעלה תהיות
30 יוני 2021, 12:24
Jack55 כתב:לא יודע מה קראת אבל גם לוויליאמס וגם לנאנלי היו הצעות מהיורוליגA.Parker כתב:Rampel כתב:Jack55 כתב:אני יודע שיש אופציה ממש ששמעתי, מברר אם שחקן או מועדון בנוגע לשכר - שאפו גדול למכבי שהצליחו לסגור חוזים סופר נמוכיםRampel כתב:רועי לוי מפרסם את השכר - פחות מ-700K
30 יוני 2021, 12:28
ממש לא היחיד… נאנאלי לא ראה מגרש כמעט בשנה האחרונה, וויליאמס ראה מגרש אבל בעיקר מהספסל של קבוצת יורוליג בינונית.גל גל כתב:TAYO כתב:כמה הימורים… מפחיד
אין כל כך הרבה הימורים על הנייר
החתמת 3 שחקנים עם ניסיון יורוליג
ההימור היחיד הוא איך זה התחבר
כי כל שחקן בנפרד הוא מעולה
30 יוני 2021, 12:29
עניין השכר באמת טיפה מוזרA.Parker כתב:Jack55 כתב:לא יודע מה קראת אבל גם לוויליאמס וגם לנאנלי היו הצעות מהיורוליגA.Parker כתב:Rampel כתב:Jack55 כתב:אני יודע שיש אופציה ממש ששמעתי, מברר אם שחקן או מועדון בנוגע לשכר - שאפו גדול למכבי שהצליחו לסגור חוזים סופר נמוכים
ביקוש נמוך (כנראה בקבוצות שלא מעל מכבי), שגרם להם "להתפשר" על השכר
30 יוני 2021, 12:31
30 יוני 2021, 12:32
TAYO כתב:ממש לא היחיד… נאנאלי לא ראה מגרש כמעט בשנה האחרונה, וויליאמס ראה מגרש אבל בעיקר מהספסל של קבוצת יורוליג בינונית.גל גל כתב:TAYO כתב:כמה הימורים… מפחיד
אין כל כך הרבה הימורים על הנייר
החתמת 3 שחקנים עם ניסיון יורוליג
ההימור היחיד הוא איך זה התחבר
כי כל שחקן בנפרד הוא מעולה
30 יוני 2021, 12:36