עידן כתב:אדגר פו כתב:הפתעה גדולה... שיהיה בהצלחה.![]()
עכשיו נחכה להחלטה של אלק בולדויין.
לא מאמין שיהיו עוד זרים. הסגל פחות או יותר סגור.
לגבי ההחתמה עצמה - שיהיה לו הרבה בהצלחה.
זה נאמר בהומור . גם אני חושב שלא יהיו עוד זרים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:אדגר פו כתב:הפתעה גדולה... שיהיה בהצלחה.![]()
עכשיו נחכה להחלטה של אלק בולדויין.
לא מאמין שיהיו עוד זרים. הסגל פחות או יותר סגור.
לגבי ההחתמה עצמה - שיהיה לו הרבה בהצלחה.
Mitelka כתב:גם הממוצעים שלו מרשימים (בלי קשר למכבי) והאחוזים מכל הטווחים נהדרים. שמעתי את חסין מדבר עליו יפה מאוד -
בנוגע להגנה די אמר ברמיזה שבגלל התלות בו, לא היה אפשר באמת לאבד אותו בעבירות . רמז שמשם הוא שמר "פחות חזק" ושאולי מפה יש ספקות להגנה שלו. במאני טיים ובדקות אחרונות הוא שמר טוב מאוד לדעתו (מודה שלא התעמקתי ספציפית בקטעי וידיאו כאלה...). זה מעניין. כי על פניו נראה שהוא מגוון מאוד התקפית ובטח לא פראייר בהגנה בהנחה ובאמת לא צריך לשמור עליו מעבירות - מה שלא יקרה במכבי. כלומר מכבי מרוויחה שחקן די שלם.
הציוות עם סקוטי בהחלט יהיה מעניין. ללא ספק אוונס בהתקפה צריך את הכדור וצריך להוביל. נראה איך זה יסתדר עם סקוטי.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
שועל כתב:מה רכז בו, וממילא גם מה שלם בו?
הוא סקורר. סקוטי 2.
שמוליק כתב:הבחור עם 2.1 חטיפות למשחק. הוא יודע לשמור.
קאלוירו, אוונס טיילור זיו נאנלי דיבה חבורת רוטווילרים
קובי כתב:הקונצנזוס פה וברשתות לגבי ההחתמה הזו, הוא לא פחות ממדהים בעיניי.
אני חושב שהשחקן האחרון שהוחתם מקבוצה אחרת בליגה וזכה לביקורת חיובית שכזו, היה מארק בריסקר, אי אז ב-99', אחרי שבעונה הקודמת ברעננה קלע קרוב ל-20 נקודות בליגה, עם אחוזים מדהימים ל-3 (~45%) ותצוגת ענק בלתי נשכחת מול מכבי של 40 נקודות (כולל 7 שלשות).
גם שחקנים שהצליחו פה דוגמת ג'רמי פארגו (מהגליל, שהוחתם ברגע האחרון בשלהי אוגוסט לעונה אחת בלבד במקום מיקייל טורנס הלבבי), או טרנס מוריס (מירושלים, גם הוא לעונה אחת) לא זכו לעדנה שכזו.
גם לא בראיין רנדל, שון ג'יימס, דיון תומאס, או צ'ורצ'יץ' בקדנציה השניה (פיצה טיים).
אדגר פו כתב:לדעתי הוא כן רכז , אבל מה הבעייה עם רכז סקורר ? לדעתי זה אפילו עדיף. מכבי צריכה עוד סקורר בקו האחורי אחרי עזיבת דורסי. גם לצד סקוטי זה בסדר, יוריד ממנו הרבה לחץ.
מילוס כתב:הבעיה שלי היא שבקבוצה עם השאיפות של מכבי, החבר'ה האלה חייבים להגיע כבק-אפ, כהימור זול שדברים לא קמים ונופלים עליו. שלא לדבר על כמות הפציעות שיש בעונת יורוליג.
פציעה קטנה של אוואנס או סקוטי, והסגל הנוכחי קורס כמו מגדל קלפים.
מי ירכז, זיו? מי ישים סל מכלום?
אני חושב שאין ספק בכלל שקלויארו צריך ללכת, בעיקר כי זה הספוט היחיד שאיתו אפשר עדיין לטייח חלק מהבעיות שיש בבנייה הזו.
חסר רכז, חסר קלע וחסר גבוה שיודע לשמור. מה הייתם מתעדפים הכי גבוה?
חסר רכז, חסר קלע וחסר גבוה שיודע לשמור. מה הייתם מתעדפים הכי גבוה?
felix_r כתב:חסר רכז, חסר קלע וחסר גבוה שיודע לשמור. מה הייתם מתעדפים הכי גבוה?
רכז לא חסר, קלע לא חסר. פאוור פורווארד אמיתי באמת חסר.
שמוליק כתב:felix_r כתב:חסר רכז, חסר קלע וחסר גבוה שיודע לשמור. מה הייתם מתעדפים הכי גבוה?
משוואה פשוטה: קאלוירו OUT לידיי IN
Cobra כתב:שמוליק כתב:felix_r כתב:חסר רכז, חסר קלע וחסר גבוה שיודע לשמור. מה הייתם מתעדפים הכי גבוה?
משוואה פשוטה: קאלוירו OUT לידיי IN
לידיי לא יעזור צריך 4/5 הגנתי ולידיי לא עונה על כך
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים