המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Thorin כתב:אם מדברים על זה, צריך לשים פה משהו על השולחן.
בהרבה קבוצות בפייסבוק וביוטיוב יש יותר מידי האדרה של האוהדים והקהל של מכבי.
אני פשוט לא יודע מה הקשר בין אווירה מטורפת ובין הקהל שלנו.
חוץ מזה שההיכל הוא סולד-אאוט, דבר שנותן תמיכה בהיכלים בסדר גודל כזה.
אבל אנחנו רחוקים מאוד מהקהל היווני,סרבי והטורקי בכל מה שקשור לטירוף.
וזה ממש לא היה ככה תמיד.
הקהל לפני 15 שנה בזמן שהיה לי מנוי היה בהרבה יותר דוחף.
הייתה סוג של מלחמה בין שער 7 ל-11.
כל פעם ש7 דחפו בשירים, ישר אצלנו ב11 הייתה הרגשה שצריך להתעלות עליהם.
סתם הייתי צריך לרשום את זה כאן כי אני פשוט לא מבין את הבלוף הזה על הקהל שלנו.
Adam כתב:עם כמה שזה היה מרגיז לשמוע את האוהד (שהוא תכלס המנהל/האחראי של שער 11) עם המיקרופון כל 5 דק' - זה בהחלט עשה את העבודה במשחק האחרון.
הקהל נתן תצוגה מעולה ברבע האחרון, והיה באמת רעש מטורף בדקות המכריעות. אין לי ספק שזה שיחק תפקיד משמעותי בניצחון שלנו בסוף.
מקווה שנראה תצוגות אהדה כאלה עוד הרבה העונה.
A.Parker כתב:Adam כתב:עם כמה שזה היה מרגיז לשמוע את האוהד (שהוא תכלס המנהל/האחראי של שער 11) עם המיקרופון כל 5 דק' - זה בהחלט עשה את העבודה במשחק האחרון.
הקהל נתן תצוגה מעולה ברבע האחרון, והיה באמת רעש מטורף בדקות המכריעות. אין לי ספק שזה שיחק תפקיד משמעותי בניצחון שלנו בסוף.
זה בעיקר מרגיז ומביך. צורם מאוד מאוד ומרגיש כמו הפעלה של בני 5.
Mitelka כתב:מתרגש. לא הייתי בהיכל שנתיים.
מתי הכי כדי לבוא ואיפה הכי כדאי להחנות (בעיקר בשביל היציאה, לא אכפת לי ללכת ברגל קצת)
Adam כתב:A.Parker כתב:Adam כתב:עם כמה שזה היה מרגיז לשמוע את האוהד (שהוא תכלס המנהל/האחראי של שער 11) עם המיקרופון כל 5 דק' - זה בהחלט עשה את העבודה במשחק האחרון.
זה עשה את העבודה בסופו של דבר? ניצחנו לבסוף בזכות הקהל? כן. אז מה זה משנה? גם אם יובל המבולבל היה צועק לי באוזן והיינו מנצחים בסוף, לא היה אכפת לי.
לא זוכר את כל הקהל עומד על הרגליים 5 דק' לפני סיום המשחק נגד קבוצה שהיא לא ברצלונה/ריאל/צ'סקא. הייתה אווירה טובה שבוע שעבר.
A.Parker כתב:Adam כתב:A.Parker כתב:Adam כתב:עם כמה שזה היה מרגיז לשמוע את האוהד (שהוא תכלס המנהל/האחראי של שער 11) עם המיקרופון כל 5 דק' - זה בהחלט עשה את העבודה במשחק האחרון.
זה עשה את העבודה בסופו של דבר? ניצחנו לבסוף בזכות הקהל? כן. אז מה זה משנה? גם אם יובל המבולבל היה צועק לי באוזן והיינו מנצחים בסוף, לא היה אכפת לי.
לא זוכר את כל הקהל עומד על הרגליים 5 דק' לפני סיום המשחק נגד קבוצה שהיא לא ברצלונה/ריאל/צ'סקא. הייתה אווירה טובה שבוע שעבר.
קודם כל, אני זוכר תצוגות הרבה (הרבה) יותר מרשימות, גם מול קבוצות בינוניות.
ולא, זה היה בלתי נסבל. מה גם שזה לא חוקי, אבל אני רואה שלמכבי לא אכפת.
Adam כתב:A.Parker כתב:Adam כתב:A.Parker כתב:Adam כתב:עם כמה שזה היה מרגיז לשמוע את האוהד (שהוא תכלס המנהל/האחראי של שער 11) עם המיקרופון כל 5 דק' - זה בהחלט עשה את העבודה במשחק האחרון.
קודם כל, אני זוכר תצוגות הרבה (הרבה) יותר מרשימות, גם מול קבוצות בינוניות.
ולא, זה היה בלתי נסבל. מה גם שזה לא חוקי, אבל אני רואה שלמכבי לא אכפת.
אני אישית לא זוכר. אולי השנתיים הפסקה גם לא עזרו לזיכרון שלי.
לגבי החוקיות, אני מסכים איתך. אני די בטוח גם שזה לא חוקי והפתיע אותי מאוד שנתנו אישור לזה.
Thorin כתב:יצא לי להיות במשחק כזה לפני כמה שנים.
אוקיי הייתה אווירה לא רעה, אבל זה לא מה שמונע מקבוצות טובות לנצח כאן.
בעבר קבוצות היו משקשקות בהצגת השחקנים של רפי גינת.
היום זה פשוט חיקוי אמריקאי עלוב.
my man כתב:רפי גינת היה עושה לי צמרמורת עם הצעקה שלו - 'ה-ג-נ-ה' אחרי סלים גדולים של מכבי..
my man כתב:רפי גינת היה עושה לי צמרמורת עם הצעקה שלו - 'ה-ג-נ-ה' אחרי סלים גדולים של מכבי..
איי איי איי... אם היום הייתי בן 8 ומתחיל לראות מכבי אין סיכוי שזה היה מחזיק כמו אז לפני 25 שנים כשנדלקתי.. הקבוצה המלהיבה האחרונה של מכבי היתה של פארגו פרקינס אידסון מאז זה בערך כלום ושום דבר עם הבלחה של גביע שכולו הגיע מניסים..
גם הקבוצה של לפני הקורונה שהעפילה לפלייאוף שלא התקיים לא הלהיבה.. היו לה יתרונות על היריבות אבל לא זוכר את עצמי נלהב יותר מדי..