בהחלט יש לי מה להפסיד. צריך לנסות להכניס את השחקנים שלך לעניינים בכל הזדמנות, אין לדעת אולי דווקא היום בלייזר יצליח להשתלב? ומה לגבי סורקין? גם הוא יכול להתקדם בעמדה 5. בכל מקרה אף אחד מהם לא אמור לשחק, אבל אם כבר יישארו דקות למישהו, עדיף לנסות את השחקנים שנשארו. בלייזר וסורקין יכולים לתת דקות בעמדות שלמכבי אין בהכרח שני שחקנים מובילים, אז באמת שלסור מיותר.Jack55 כתב:יש לך מה לפספס אם תרשום אותו במקום גייק או בלייר שככה או ככה לא מקבלים דקות?TAYO כתב:לא מבין מה הטעם לבזבז זמן ורישום על שחקן שלא יהיה פה מחר על חשבון עמדה שהדקות בה מתחלקות כיום באופן אידיאלי בין שני שחקנים מובילים?Jack55 כתב:itai7 כתב:יפתח זיו מחוץ לסגל למשחק נגד מונאקו. גם מתיאס לסור לא נרשם
מעצבן אותי הקטע עם לסור, באמת לא ברור לי כמה מפגרים מקבלי ההחלטות של מכבי
אוקיי הבנו שאתם לא רוצים לשלם לו עד סוף העונה, נגיע שהכלנו את זה, למה לא לנצל את השימוש בו במשחקים האחרונים של החוזה שבמילא קיים?
ממש טיפשות, לפחות תרשמו אותו למשחק אולי ריינולדס\זיזיץ יסתבכו עם בעיית עבירות במחצית הראשונה
Sent from my iPhone using Tapatalk
שום דבר רע לא יקרה אם הוא יהיה רשום בסגל כגיבוי במקרה של בעיית עבירות או חס וחלילה פציעה, זה המינימום של המינימום אחריי שכבר לקחו החלטה מפגרת של לשחרר אותו
Sent from my iPhone using Tapatalk