פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
17 נובמבר 2021, 00:30
פנר לא עושה פלייאוף העונה
17 נובמבר 2021, 00:46
הזיה מה שקורה לפנר עם הסגל הזה
17 נובמבר 2021, 02:21
itai7 כתב:ואו לוציץ
לוצ'יץ' כוכב. דופק סלים מהסרטים בקלאץ'.
חבל שלא הגיע למכבי בשום שלב.
מבוגר כבר, ככה שלא יגיע גם בעתיד.
17 נובמבר 2021, 10:24
my man כתב:itai7 כתב:my man כתב:הרבה יותר קשה לי עם - איך לעזאזל הפסדנו לכוכב האדום בבית? איך?!
קבוצת הגנה טובה
אתה קולט מה באסקוניה עושה להם?
1. אפקט החלפת המאמן
2. מיטרוביץ' לא שיחק.
3. וולטרס נפצע ולא שיחק
4. קאליאניץ' נפצע ושיחק פחות מ 9 דקות.
אני מעריך שעם רוסטר כזה , מכבי היו מנצחים אותם.
17 נובמבר 2021, 10:25
felix_r כתב:בקיץ אני רוצה את אוקובו במכבי בכל מחיר, ולא מעניין אותי במקום מי, אפילו אם זה במקום וילבקין
זה בכלל לא יהיה באיזור הסכומים שמכבי מסוגלת להציע , אם יישאר ביורוליג , יהיו קבוצות עם הרבה עומק בכיסים שיציעו לו חוזה פסיכי. מלבד זאת לדעתי אם לא יהיה משהו בלתי צפוי , סקוטי יחתום על חוזה לעוד שנה.
17 נובמבר 2021, 10:26
Jack55 כתב:איזה אכזבה זה פולונארה עבור פנר
זה באמת מאד מוזר , 2 שחקנים שהיו הכי טובים אשתקד בבסקוניה , נראים כמו כלום בפנר , מאמן?
17 נובמבר 2021, 10:28
felix_r כתב:itai7 כתב:ואו פולנארה נראה רע
שנה שעברה הוא היה חלום
יש מישהו בפנר שנראה טוב העונה? תראה את הנרי. תראה את דה קולו !!

אף פעם לא תפסתי מהנרי רכז רציני , שכונתי ומפוזר , דה קולו בירידה חדה כבר שנתיים וחצי.
17 נובמבר 2021, 10:29
itai7 כתב:ואו לוציץ
לוצ'יץ, זה שחקן טופ יורוליג , מת שיגיע אלינו.
17 נובמבר 2021, 10:58
felix_r כתב:בקיץ אני רוצה את אוקובו במכבי בכל מחיר, ולא מעניין אותי במקום מי, אפילו אם זה במקום וילבקין
מסכים איתך , מדובר במפלצת כישרון ואיי קיו כדורסל
מישהו צריך להרים את הכפפה (קוברה) ולרשום כמה מילים על השחקן הכי כיפי באירופה לצפייה
17 נובמבר 2021, 11:30
ankram כתב:זה בכלל לא יהיה באיזור הסכומים שמכבי מסוגלת להציע , אם יישאר ביורוליג , יהיו קבוצות עם הרבה עומק בכיסים שיציעו לו חוזה פסיכי. מלבד זאת לדעתי אם לא יהיה משהו בלתי צפוי , סקוטי יחתום על חוזה לעוד שנה.
בכלל לא בטוח בעניין סקוטי. יהיה לו הרבה ביקוש אצל הקונטנדריות, ואם הוא חושב לזכות בתואר אירופאי, גיל 30 זה כבר זמן לקדם את הרעיון (ועל הדרך לקבל חוזה מנופח באיזה פנר או צסק"א).
17 נובמבר 2021, 11:46
Neo כתב:felix_r כתב:בקיץ אני רוצה את אוקובו במכבי בכל מחיר, ולא מעניין אותי במקום מי, אפילו אם זה במקום וילבקין
מסכים איתך , מדובר במפלצת כישרון ואיי קיו כדורסל
מישהו צריך להרים את הכפפה (קוברה) ולרשום כמה מילים על השחקן הכי כיפי באירופה לצפייה
לגמרי.
מצד שני, זה היה ריאלי לפני עשור פלוס.
היום אין לכוכבים עולים כאלה מה לעשות במכבי, ולמכבי אין את הפרסטיז' וכלמני אקסטרות בינאישיות שגרמו לוויצ'יצ'ים והפארקרים וההאפמנים להעדיף אותה על כסף גדול יותר.
היום לאוקובואים יש את ה-NBA והכסף של הטופ יורוליג, ומכבי מכוונת על שחקנים שהאוקובואים דחקו מהרוטציה.
17 נובמבר 2021, 20:46
זוסמן פשוט נכה. כמה טוב שהוא עזב!
17 נובמבר 2021, 20:52
קאזאן מפתיעה את מילאנו במחצית הראשונה
מעניין אם תצליח לשמור על היכולת הזאת גם במחצית השנייה
17 נובמבר 2021, 21:17
קאזן קורעת את מילאנו
17 נובמבר 2021, 21:28
זוסמן עוד מילא, אצלו עוד יש רבע אחוז שיתן איזו עונת פריצה..
לא מבין למה אלבה היו צריכים להביא זר כמו בלאט. אין אף גרמני שיכול לעשות קצת יותר מהכלום שהוא נותן?
זה כמו שהכוכב תביא את יפתח זיו..
17 נובמבר 2021, 21:42
מילוס כתב:זוסמן עוד מילא, אצלו עוד יש רבע אחוז שיתן איזו עונת פריצה..
לא מבין למה אלבה היו צריכים להביא זר כמו בלאט. אין אף גרמני שיכול לעשות קצת יותר מהכלום שהוא נותן?
זה כמו שהכוכב תביא את יפתח זיו..
בלאט פחות מעניין אותי. הוא בשום שלב לא היה שחקן של מכבי. אבל זוסמן פשוט הרג אותנו בעליבות שלו בהתקפה
17 נובמבר 2021, 21:46
חד מש. ובינתיים גם את אלבה. ולכן בקיץ הוא חוזר למכבי (אולי אפילו שניהם), חותם על זה.
18 נובמבר 2021, 00:24
איזה משחק בין צסקא לברצלונה
18 נובמבר 2021, 00:30
שאראס הפך את ברצלונה לקבוצה בדכאון
Sent from my iPhone using Tapatalk
18 נובמבר 2021, 00:35
שני מאמנים בכיינים במשחק אחד