פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: במכבי ת"א שוקלים להשאיל את מצ'באן לוויטוריה

14 ספטמבר 2011, 11:53

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
דבר ראשון..אני לא בטוחה שלמצ'באן יהיה כל כך רע לקרוע את התחת באימונים..אבל לא משנה..
דבר שני..אני לא חושבת שהוא יהיה מחליף לטלטוביץ' אני אומרת לך את האמת..
מהסיבה הפשוטה שאני לא חושבת שאיבנוביץ' חושב על מוסלי כחלק אינטגרלי מהקבוצה..הוא עוד מאוד מאוד צעיר..
עדיף לו את מצ'באן ב-5 מאשר את מוסלי..

למה לא? מוסלי לא ילד בן 17. גם מאצ'בן די צעיר. אני לא רואה שום מצב שבעולם שאיבנוביץ' יתן למאצ'בן ובייליצה ליהיות 2 הסנטרים שלו. פשוט יאכלו אותם. אולי הוא יקבל דקות כ5 פה ושם, אבל זה לא משמעותי. את רוב הדקות (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הוא יקבל כמחליף של טלטוביץ', שמשחק כל משחק משהו כמו 30-35 דקות

תשמע..הוא רצה לתת ללאמפה להיות הסנטר שלו..מה כל כך מפתיע בזה שמצ'באן יחליף אותו?
שניהם לא בדיוק פאר היצירה כשזה מגיע לקשיחות..
שניהם לא מי יודע מה שחקנים של מתחת לסל(ואם כבר אז מצ'באן פי מליון מלאמפה)

מי שיחליף אותו, זה בייליצה שאמור היה לשחק כאיזה סוג של מחליף ל4-5, ועכשיו כנראה ישחק רק כ5.
מתחת לסל לאמפה היום טוב ממאצ'בן. ממש ממש הגזימו בעניין שלו. הפכו אותו ליורה שלשלות בלי משחק פנים. רק לשם הדגמה, העונה ביורוקאפ הוא קלע 15.5 נקודות, כשבסך הכל הוא זרק 7 שלשות מתוך 12 משחקים (קלע 2..), ולקח 8.1 ריבאונד. בליגה הרוסית אם אני זוכר נכון המספרים אפילו קצת יותר גבוהים. לא, הוא לא מאריץ' או בורוסיס, אבל הוא פורוורד-סנטר נחמד בסגנון של וויצ'יץ', אנדרסן וכו'.. (אם כי לא ברמה שלהם כמובן..). מאצ'בן היום לא יכול לשחק יותר מ5-10 דקות כסנטר, ואני לא רואה שום מצב שהוא ישחק יותר מדי דקות בעמדה הזאת, בטח שמי שאמור ליהיות הסנטר המוביל הוא גם לא ממש סנטר קלאסי בדמותו של מילנקו בייליצה...

14 ספטמבר 2011, 11:55

תסלח לי אם אני לא מתלהבת מהנתונים של לאמפה ביורוקאפ..
עד כמה שאדון קופמן אוהב להגיד שהיורוליג זה פח,היורוקאפ זה רמה אפילו יותר נמוכה..
לאמפה לא נתקל שם בגבוה מאסיבי נורמלי אחד..הוא היה שם גוליבר בארץ הגמדים..
ברגע שהוא ייתקל בכל הגבוהים הגדולים שיש באירופה הוא יברח למחוץ לצבע בהגנה ובהתקפה..בדיוק כמו שהיה במכבי..

14 ספטמבר 2011, 12:07

אולי יהיה איחוד של התאומים לאמפה ומאצ'באן..

14 ספטמבר 2011, 12:10

Holiday_Armadillo כתב:תסלח לי אם אני לא מתלהבת מהנתונים של לאמפה ביורוקאפ..
עד כמה שאדון קופמן אוהב להגיד שהיורוליג זה פח,היורוקאפ זה רמה אפילו יותר נמוכה..
ברגע שהוא ייתקל בכל הגבוהים הגדולים שיש באירופה הוא יברח למחוץ לצבע בהגנה ובהתקפה..בדיוק כמו שהיה במכבי..

במכבי הוא זרק פי 2 זריקות ל2 מאשר ל3 אם אני זוכר נכון את הסטטיסטיקה. התגובות פה ממש מוזרות בעיני. גם על הנדריקס בתחילת העונה כולם פה ירדו בלי סוף. כמה משחקים טובים והוא סנטר נועל רחבות. לאמפה סנטר נחמד מאוד. גם על אנדרסן ו-וויצ'יץ' אפשר להגיד שבורחים לשלשות, למה לא אומרים עליהם? לאמפה זכור לי שיחק בפוסט לא רע, אם כי לא קיבל הרבה כדורים. הוא לא סנטר טופ יורוליג, ממש לא, אבל הוא שחקן נחמד. כסנטר הוא עדיף על מאצ'בן. ושוב, זה לא משנה. את מאמינה שאיבאנוביץ' ישחק את רוב הדקות של הסנטר עם בייליצה/מאצ'בן? אני לא. מוסלי לדעתי יקבל דקות של סנטר מחליף לגיטימי ושחקן רוטציה, (אלא אם יביאו עוד סנטר). מאצ'בן אולי יקבל דקות בודדות כסנטר, אבל את השאר הוא יקבל כ4 מחליף לשחקן שכמעט לא יורד מהמרש

14 ספטמבר 2011, 12:20

asafb96 כתב:

במכבי הוא זרק פי 2 זריקות ל2 מאשר ל3 אם אני זוכר נכון את הסטטיסטיקה. התגובות פה ממש מוזרות בעיני. גם על הנדריקס בתחילת העונה כולם פה ירדו בלי סוף. כמה משחקים טובים והוא סנטר נועל רחבות. לאמפה סנטר נחמד מאוד. גם על אנדרסן ו-וויצ'יץ' אפשר להגיד שבורחים לשלשות, למה לא אומרים עליהם? לאמפה זכור לי שיחק בפוסט לא רע, אם כי לא קיבל הרבה כדורים. הוא לא סנטר טופ יורוליג, ממש לא, אבל הוא שחקן נחמד. כסנטר הוא עדיף על מאצ'בן. ושוב, זה לא משנה. את מאמינה שאיבאנוביץ' ישחק את רוב הדקות של הסנטר עם בייליצה/מאצ'בן? אני לא. מוסלי לדעתי יקבל דקות של סנטר מחליף לגיטימי ושחקן רוטציה, (אלא אם יביאו עוד סנטר). מאצ'בן אולי יקבל דקות בודדות כסנטר, אבל את השאר הוא יקבל כ4 מחליף לשחקן שכמעט לא יורד מהמרש

איך בדיוק אפשר להגיד על וויצ'יץ' שהוא בורח לשלשות? כי הוא יודע לקלוע אותן?
נדירים השחקנים באירופה שיש להם את ההוק-ששוט שיש לוויצ'יץ'..
הרי שנינו יודעים שלא הייתי אומרת דבר כזה על וויצ'יץ' כי זה פשוט לא נכון..אין סיבה לקחת את זה לדוגמאות כל כך לא הגיוניות..

ד''א..אני לא יודעת מי ירד על הנדריקס אבל אני מלכתחילה רציתי שיחתימו אותו ומלכתחילה אהבתי אותו..עוד לפני שהוא התחיל לקבל הרבה דקות..
אני פשוט חושבת שאם לא הולכים לחדש להנדריקס את החוזה(וכרגע זה מה שנראה),אז עדיף ליהנות ממנו שנה אחת אחרונה,להשאיל את מצ'באן ואז לקבל אותו לעוד 3 שנים..

14 ספטמבר 2011, 12:34

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

איך בדיוק אפשר להגיד על וויצ'יץ' שהוא בורח לשלשות? כי הוא יודע לקלוע אותן?
נדירים השחקנים באירופה שיש להם את ההוק-ששוט שיש לוויצ'יץ'..
הרי שנינו יודעים שלא הייתי אומרת דבר כזה על וויצ'יץ' כי זה פשוט לא נכון..אין סיבה לקחת את זה לדוגמאות כל כך לא הגיוניות..

ד''א..אני לא יודעת מי ירד על הנדריקס אבל אני מלכתחילה רציתי שיחתימו אותו ומלכתחילה אהבתי אותו..עוד לפני שהוא התחיל לקבל הרבה דקות..
אני פשוט חושבת שאם לא הולכים לחדש להנדריקס את החוזה(וכרגע זה מה שנראה),אז עדיף ליהנות ממנו שנה אחת אחרונה,להשאיל את מצ'באן ואז לקבל אותו לעוד 3 שנים..

בדיוק אותו דבר אפשר להגיד על לאמפה. בגלל שהוא יודע לקלוע שלשות זה אומר שהוא איזה משליך שלשות? ממש לא, כמו גם וויצ'יץ' כמובן.
הם לא באותו רמה, אין בכלל ספק, וגם לא קרובים, אבל לאמפה הוא ממש לא איזה רכיכה שיודע לזרוק שלשות ולעשות חורים בהגנה כמו שהפכו אותו פה.
על הנדריקס כמעט כולם פה ירדו. ירדו חזק מאוד, כמו שיורדים על בורשטיין. זה אומר שהוא שחקן חלש? לא, אבל זה שהוא נתן כמה משחקים טובים זה לא הופך אותו לנועל הרחבות שעשו אותו.
שוב, אנחנו בורחים מהנושא, הנושא הוא שמא'בן לא יראה מספיק דקות אם ילך לקאחה, ככה שזה פשוט מיותר. משאילים שחקן בשביל שיקבל דקות ויתפתח, לא בשביל שיחמם את הספסל.

14 ספטמבר 2011, 12:40

אם יש גבוה שמייצג את המילה רכיכה זה לאמפה. שחקן שפוט לא אוהב מגע, אפילו שונא מגע. לא זוכר אותו פעם אחת נלחם על עמדה מתחת לסל, מנסה לחסום ( ניקולה לא היה שחקן הגנה גדול אבל אני זוכר ממנו כמה חסימות לא רעות כשהוא היה בשיאו ) או לנסות לעצור שחקן.
סתם, אבל סתם באסט אחד גדול. לא סתם " ביג סופטי " כמו וויקטור אלכסנדר, אלא סופר " ביג סופטי ".

14 ספטמבר 2011, 12:49

yarinsaky כתב:אם יש גבוה שמייצג את המילה רכיכה זה לאמפה. שחקן שפוט לא אוהב מגע, אפילו שונא מגע. לא זוכר אותו פעם אחת נלחם על עמדה מתחת לסל, מנסה לחסום ( ניקולה לא היה שחקן הגנה גדול אבל אני זוכר ממנו כמה חסימות לא רעות כשהוא היה בשיאו ) או לנסות לעצור שחקן.
סתם, אבל סתם באסט אחד גדול.

לא זוכרים כי לא רוצים לזכור. אני זוכר איזה פתיחת משחק שלו עם משהו כמו 5 מ5 רצוף שהוא קלע את כולם אם אני זוכר נכון בצבע. כמו מה שקורא עם הפרשנים בישראל, מעלימים עין ולא מדברים, אבל שהוא בורח החוצה מידי פעם, או שהוא לא סגר מספיק טוב לריבאונד או בהגנה, חרב עולמנו.
שלא יהיה ספק, אני ממש לא אומר שהוא סנטר ברמה הגבוה ביותר של היורוליג, וגם לא שהוא שחקן עם משחק פנים ברמה גבוה מאוד, אבל הוא כן יודע לשחק עם הגב לסל שצריך, והוא כן יודע לשחק בצבע. הוא לא שחקן פיזי כל כך או לא ממש אגרסיבי, אבל הביקורות כאן נוטות ליהיות מאוד מאוד מוגזמות, לפה ולשם

14 ספטמבר 2011, 13:02

שום דבר לא מוגזם, תיארתי אותו כמו שהוא. אני גם לא פרשן, בסך הכול אוהד. :)

14 ספטמבר 2011, 13:14

yarinsaky כתב:שום דבר לא מוגזם, תיארתי אותו כמו שהוא. אני גם לא פרשן, בסך הכול אוהד. :)

הביקורות פה על חלק מהשחקנים מוגזמות, מוגזמות מאוד. אין פה, ובכלל בארץ, אנשים ששופטים שחקנים בצורה אובייקטיבית ואמיתית.
נתפסים לכל מיני קליאשות, ויוצרים לאנשים ושחקנים תדמיות כאלה ואחרות.
אני לא דיברתי עליך, אלא בכלליות, על איך שזה בארץ. זה בולט אצל פרשנים (בעיקר אצל שלח וסהר). אבל לא משנה, בוא נחזור לנושא..

14 ספטמבר 2011, 13:20

אני לא יודעת אם אנחנו לא טוחנים מים כרגע..
זה על דיווחים מספרד..אני יודעת בדיוק מי הבן אדם שפירסם את זה..
הוא לא ידע שהוא לא אמור לפרסם כי אין אישור והוא גם לא יודע את כל הפרטים..רק פנו אליו שיברר אם זה נכון מהצד של קאחה והוא חשב שמותר לו לפרסם במידה וזה נכון..
כרגע זה לא זז לשום מקום..הסוכן של מצ'באן במילא לא מוכן שהוא יילך..
זה משהו שעלה כי הנדריקס סירב ללכת לקאחה..אבל הסוכן של מילאן לא מוכן לשמוע על השאלה של מצ'באן בכל מקרה..

14 ספטמבר 2011, 13:24

שיביאו שחקן עם הפיצוי שיגיע מפארגו.

14 ספטמבר 2011, 14:36

צודקת. הנדריקס שחקן נהדר, שבליגת הענקים הספרדית היה נהדר ולקח המון ריבאונדים, שחקן שאין לו בעיה לעשות את העבודה השחורה, לשמור, לסגור לריבאונד, לצאת לחסימה...
והכל הוא עושה בשקט, בלי אף תלונה ועם מלחמה על הדקות שלו

14 ספטמבר 2011, 14:56

עדיף להשאיל את מצ'באן.
עמדה 4 גם ככה עמוסה ומצ'באן בניגוד להנדריקס לא יודע לשחק כ-5.
הנדריקס מתאים לשחק כסנטר גם ביורוליג וגם בליגת הגמדים של קופל. חמישייה שבה הוא משחק יחד עם ג'יימס וסמית יכולה להיות חמישיית ריבאונד מצויינת.

14 ספטמבר 2011, 19:19

זו השנה האחרונה של הנדריקס בחוזה, ולמצ'באן יש עוד שלוש שנים ככה שזה ממש לא נורא להשאיל אותו.

14 ספטמבר 2011, 19:28

כרמל,
אתמול או שלשום כתבת שיש בידייך מידע שדי יישמח אותנו. היום כתבת שמה שידעת זה על עניין מצ'באן.

מכיוון שאני מאמין לך שבאמת היה לך את המידע, אני לא מבין מה כ"כ משמח בזה.
הרי לא מדובר כאן על החתמת גארד חדש בתמורה לגבוה שעוזב, אלא פשוט על עזיבה של גבוה.

14 ספטמבר 2011, 19:31

jol9 כתב:כרמל,
אתמול או שלשום כתבת שיש בידייך מידע שדי יישמח אותנו. היום כתבת שמה שידעת זה על עניין מצ'באן.

הרי לא מדובר כאן על החתמת גארד חדש בתמורה לגבוה שעוזב, אלא פשוט על עזיבה של גבוה.

עריכה: :grin :duh

המידע הזה שימח אותי אישית וחשבתי שגם אחרים כי הם לא רצו שהנדריקס יעזוב והם העדיפו שישאילו את מצ'באן כי יש לו חוזה יותר ארוך והוא פחות אפקטיבי כרגע..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 14 ספטמבר 2011, 19:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

14 ספטמבר 2011, 19:35

Holiday_Armadillo כתב:

אתה יכול לא להאמין..אתה רוצה שאני אצלם לך מתי קיבלתי את המידע עם השעה והתאריך? כי אין לי בעיה..באמת שלא(זה לא בקטע של ערסים של ''אין לי בעיה''..באמת אין לי)

המידע הזה שימח אותי אישית וחשבתי שגם אחרים כי הם לא רצו שהנדריקס יעזוב והם העדיפו שישאילו את מצ'באן כי יש לו חוזה יותר ארוך והוא פחות אפקטיבי כרגע..

הוא אמר שהוא מאמין לך :?

14 ספטמבר 2011, 19:35

אה אוקיי חחחחחח
קראתי את זה ש''מכיוון שאני לא מאמין שבאמת היה לך את המידע''..
טעות שלי :grin אני כנראה במגננה כבר :thumbdown

14 ספטמבר 2011, 19:43

Holiday_Armadillo כתב:

עריכה: :grin :duh

הבנתי.
האמת שהתחושה שלי היתה שדווקא שמעת על שם של גארד שמגיע נניח בתמורה להשאלה של מצ'באן.

לא יודע, אני גם חושב שהעומס בקו הקדמי הוא גדול מדי, אבל קשה לי לראות פתרון שיהיה טוב.
פרסם תגובה