14 ספטמבר 2011, 11:53
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:דבר ראשון..אני לא בטוחה שלמצ'באן יהיה כל כך רע לקרוע את התחת באימונים..אבל לא משנה..
דבר שני..אני לא חושבת שהוא יהיה מחליף לטלטוביץ' אני אומרת לך את האמת..
מהסיבה הפשוטה שאני לא חושבת שאיבנוביץ' חושב על מוסלי כחלק אינטגרלי מהקבוצה..הוא עוד מאוד מאוד צעיר..
עדיף לו את מצ'באן ב-5 מאשר את מוסלי..
למה לא? מוסלי לא ילד בן 17. גם מאצ'בן די צעיר. אני לא רואה שום מצב שבעולם שאיבנוביץ' יתן למאצ'בן ובייליצה ליהיות 2 הסנטרים שלו. פשוט יאכלו אותם. אולי הוא יקבל דקות כ5 פה ושם, אבל זה לא משמעותי. את רוב הדקות (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הוא יקבל כמחליף של טלטוביץ', שמשחק כל משחק משהו כמו 30-35 דקות
תשמע..הוא רצה לתת ללאמפה להיות הסנטר שלו..מה כל כך מפתיע בזה שמצ'באן יחליף אותו?
שניהם לא בדיוק פאר היצירה כשזה מגיע לקשיחות..
שניהם לא מי יודע מה שחקנים של מתחת לסל(ואם כבר אז מצ'באן פי מליון מלאמפה)
14 ספטמבר 2011, 11:55
14 ספטמבר 2011, 12:07
14 ספטמבר 2011, 12:10
Holiday_Armadillo כתב:תסלח לי אם אני לא מתלהבת מהנתונים של לאמפה ביורוקאפ..
עד כמה שאדון קופמן אוהב להגיד שהיורוליג זה פח,היורוקאפ זה רמה אפילו יותר נמוכה..
לאמפה לא נתקל שם בגבוה מאסיבי נורמלי אחד..הוא היה שם גוליבר בארץ הגמדים..
ברגע שהוא ייתקל בכל הגבוהים הגדולים שיש באירופה הוא יברח למחוץ לצבע בהגנה ובהתקפה..בדיוק כמו שהיה במכבי..
14 ספטמבר 2011, 12:20
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תסלח לי אם אני לא מתלהבת מהנתונים של לאמפה ביורוקאפ..
עד כמה שאדון קופמן אוהב להגיד שהיורוליג זה פח,היורוקאפ זה רמה אפילו יותר נמוכה..
ברגע שהוא ייתקל בכל הגבוהים הגדולים שיש באירופה הוא יברח למחוץ לצבע בהגנה ובהתקפה..בדיוק כמו שהיה במכבי..
במכבי הוא זרק פי 2 זריקות ל2 מאשר ל3 אם אני זוכר נכון את הסטטיסטיקה. התגובות פה ממש מוזרות בעיני. גם על הנדריקס בתחילת העונה כולם פה ירדו בלי סוף. כמה משחקים טובים והוא סנטר נועל רחבות. לאמפה סנטר נחמד מאוד. גם על אנדרסן ו-וויצ'יץ' אפשר להגיד שבורחים לשלשות, למה לא אומרים עליהם? לאמפה זכור לי שיחק בפוסט לא רע, אם כי לא קיבל הרבה כדורים. הוא לא סנטר טופ יורוליג, ממש לא, אבל הוא שחקן נחמד. כסנטר הוא עדיף על מאצ'בן. ושוב, זה לא משנה. את מאמינה שאיבאנוביץ' ישחק את רוב הדקות של הסנטר עם בייליצה/מאצ'בן? אני לא. מוסלי לדעתי יקבל דקות של סנטר מחליף לגיטימי ושחקן רוטציה, (אלא אם יביאו עוד סנטר). מאצ'בן אולי יקבל דקות בודדות כסנטר, אבל את השאר הוא יקבל כ4 מחליף לשחקן שכמעט לא יורד מהמרש
14 ספטמבר 2011, 12:34
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תסלח לי אם אני לא מתלהבת מהנתונים של לאמפה ביורוקאפ..
במכבי הוא זרק פי 2 זריקות ל2 מאשר ל3 אם אני זוכר נכון את הסטטיסטיקה. התגובות פה ממש מוזרות בעיני. גם על הנדריקס בתחילת העונה כולם פה ירדו בלי סוף. כמה משחקים טובים והוא סנטר נועל רחבות. לאמפה סנטר נחמד מאוד. גם על אנדרסן ו-וויצ'יץ' אפשר להגיד שבורחים לשלשות, למה לא אומרים עליהם? לאמפה זכור לי שיחק בפוסט לא רע, אם כי לא קיבל הרבה כדורים. הוא לא סנטר טופ יורוליג, ממש לא, אבל הוא שחקן נחמד. כסנטר הוא עדיף על מאצ'בן. ושוב, זה לא משנה. את מאמינה שאיבאנוביץ' ישחק את רוב הדקות של הסנטר עם בייליצה/מאצ'בן? אני לא. מוסלי לדעתי יקבל דקות של סנטר מחליף לגיטימי ושחקן רוטציה, (אלא אם יביאו עוד סנטר). מאצ'בן אולי יקבל דקות בודדות כסנטר, אבל את השאר הוא יקבל כ4 מחליף לשחקן שכמעט לא יורד מהמרש
איך בדיוק אפשר להגיד על וויצ'יץ' שהוא בורח לשלשות? כי הוא יודע לקלוע אותן?
נדירים השחקנים באירופה שיש להם את ההוק-ששוט שיש לוויצ'יץ'..
הרי שנינו יודעים שלא הייתי אומרת דבר כזה על וויצ'יץ' כי זה פשוט לא נכון..אין סיבה לקחת את זה לדוגמאות כל כך לא הגיוניות..
ד''א..אני לא יודעת מי ירד על הנדריקס אבל אני מלכתחילה רציתי שיחתימו אותו ומלכתחילה אהבתי אותו..עוד לפני שהוא התחיל לקבל הרבה דקות..
אני פשוט חושבת שאם לא הולכים לחדש להנדריקס את החוזה(וכרגע זה מה שנראה),אז עדיף ליהנות ממנו שנה אחת אחרונה,להשאיל את מצ'באן ואז לקבל אותו לעוד 3 שנים..
14 ספטמבר 2011, 12:40
14 ספטמבר 2011, 12:49
yarinsaky כתב:אם יש גבוה שמייצג את המילה רכיכה זה לאמפה. שחקן שפוט לא אוהב מגע, אפילו שונא מגע. לא זוכר אותו פעם אחת נלחם על עמדה מתחת לסל, מנסה לחסום ( ניקולה לא היה שחקן הגנה גדול אבל אני זוכר ממנו כמה חסימות לא רעות כשהוא היה בשיאו ) או לנסות לעצור שחקן.
סתם, אבל סתם באסט אחד גדול.
14 ספטמבר 2011, 13:02
14 ספטמבר 2011, 13:14
yarinsaky כתב:שום דבר לא מוגזם, תיארתי אותו כמו שהוא. אני גם לא פרשן, בסך הכול אוהד.
14 ספטמבר 2011, 13:20
14 ספטמבר 2011, 13:24
14 ספטמבר 2011, 14:36
ד''א..אני לא יודעת מי ירד על הנדריקס אבל אני מלכתחילה רציתי שיחתימו אותו ומלכתחילה אהבתי אותו..עוד לפני שהוא התחיל לקבל הרבה דקות..
אני פשוט חושבת שאם לא הולכים לחדש להנדריקס את החוזה(וכרגע זה מה שנראה),אז עדיף ליהנות ממנו שנה אחת אחרונה,להשאיל את מצ'באן ואז לקבל אותו לעוד 3 שנים..
14 ספטמבר 2011, 14:56
14 ספטמבר 2011, 19:19
14 ספטמבר 2011, 19:28
14 ספטמבר 2011, 19:31
jol9 כתב:כרמל,
אתמול או שלשום כתבת שיש בידייך מידע שדי יישמח אותנו. היום כתבת שמה שידעת זה על עניין מצ'באן.
מכיוון שאני מאמין לך שבאמת היה לך את המידע, אני לא מבין מה כ"כ משמח בזה.
הרי לא מדובר כאן על החתמת גארד חדש בתמורה לגבוה שעוזב, אלא פשוט על עזיבה של גבוה.
14 ספטמבר 2011, 19:35
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל,
אתמול או שלשום כתבת שיש בידייך מידע שדי יישמח אותנו. היום כתבת שמה שידעת זה על עניין מצ'באן.
הרי לא מדובר כאן על החתמת גארד חדש בתמורה לגבוה שעוזב, אלא פשוט על עזיבה של גבוה.
אתה יכול לא להאמין..אתה רוצה שאני אצלם לך מתי קיבלתי את המידע עם השעה והתאריך? כי אין לי בעיה..באמת שלא(זה לא בקטע של ערסים של ''אין לי בעיה''..באמת אין לי)
המידע הזה שימח אותי אישית וחשבתי שגם אחרים כי הם לא רצו שהנדריקס יעזוב והם העדיפו שישאילו את מצ'באן כי יש לו חוזה יותר ארוך והוא פחות אפקטיבי כרגע..
14 ספטמבר 2011, 19:35
14 ספטמבר 2011, 19:43
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל,
עריכה:![]()
![]()
המידע הזה שימח אותי אישית וחשבתי שגם אחרים כי הם לא רצו שהנדריקס יעזוב והם העדיפו שישאילו את מצ'באן כי יש לו חוזה יותר ארוך והוא פחות אפקטיבי כרגע..