13 מרץ 2022, 23:44
Rampel כתב:באר שבע מתעקשת לא ללכת על ז'יז'יץ' שעם 4 עבירות. לא רוצים לנצח.
עריכה - אז מצליחים להוציא את החמישית שלו ב(עוד )ריבאונד התקפה.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
13 מרץ 2022, 23:45
Rampel כתב:באר שבע מתעקשת לא ללכת על ז'יז'יץ' שעם 4 עבירות. לא רוצים לנצח.
עריכה - אז מצליחים להוציא את החמישית שלו ב(עוד )ריבאונד התקפה.
דני פדרמן הוא הפלופ הכי גדול של מועדון מכבי תל אביבfelix_r כתב:ankram כתב:האם כבר אפשר להכריז על תומאס כעוד פלופ של אבי אבן?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אבי אבן הוא בעצמו הפלופ הכי גדול של דני פדרמן
13 מרץ 2022, 23:50
felix_r כתב:מכבי ת"א עומדת לראשונה העונה על רצף של שלושה ניצחונות ליגה,
אם זה לא ביזיון, אז אני רקדן בלט.
13 מרץ 2022, 23:51
13 מרץ 2022, 23:52
13 מרץ 2022, 23:54
13 מרץ 2022, 23:55
13 מרץ 2022, 23:55
14 מרץ 2022, 00:36
Rampel כתב:המדהים הוא שאחרי משחק כזה יש רק 2 אפשרויות מתבקשות:
או שמחליטים שהסגל הזה כל כך עלוב שמי שבנה אותו צריך ללכת הביתה - וזה ז'יז'יץ' ואבן ; או שמחליטים שנבנה סגל שאין סיבה שיראה ככה ושהבעיה היא בעמדת המאמן כרגע - שזה אבן.
ככה או ככה, לאבן יש חלק משמעותי מספיק בבנייה של הקבוצה הזו. והיות וגם הוא לא יודע איך לגרום לקבוצה הזו לנצח את הקבוצה השנייה הכי חלשה שמכבי יכולה לפגוש העונה, אז הדבר המתבקש הוא שלפחות הוא ילך הביתה כבר הערב.
כמובן שזה לא יקרה. כי יש לנו הנהלה עלובה.
14 מרץ 2022, 01:33
תוקן. טעות פרוידיאנית. התכוונתי ל"אבא" ורשמתי את הבן החורג.מילוס כתב:Rampel כתב:המדהים הוא שאחרי משחק כזה יש רק 2 אפשרויות מתבקשות:
או שמחליטים שהסגל הזה כל כך עלוב שמי שבנה אותו צריך ללכת הביתה - וזה ז'יז'יץ' ואבן ; או שמחליטים שנבנה סגל שאין סיבה שיראה ככה ושהבעיה היא בעמדת המאמן כרגע - שזה אבן.
ככה או ככה, לאבן יש חלק משמעותי מספיק בבנייה של הקבוצה הזו. והיות וגם הוא לא יודע איך לגרום לקבוצה הזו לנצח את הקבוצה השנייה הכי חלשה שמכבי יכולה לפגוש העונה, אז הדבר המתבקש הוא שלפחות הוא ילך הביתה כבר הערב.
*וויצ'יץ'.
וזה למה עליה לפלייאוף מהמקום ה-11 היא הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למכבי העונה. כל המבוכות האלה יישכחו בדקה וחצי.
לא יכול לראות את הפרצוף של האבן הזה.
14 מרץ 2022, 02:45
14 מרץ 2022, 08:17
14 מרץ 2022, 09:40
felix_r כתב:ואו... כמעט שוויון... ננאלי ביום רגיל שם את זה, אבל היה נורא היום.
14 מרץ 2022, 09:40
מילוס כתב:Rampel כתב:המדהים הוא שאחרי משחק כזה יש רק 2 אפשרויות מתבקשות:
*וויצ'יץ'.
וזה למה עליה לפלייאוף מהמקום ה-11 היא הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למכבי העונה. כל המבוכות האלה יישכחו בדקה וחצי.
לא יכול לראות את הפרצוף של האבן הזה.
14 מרץ 2022, 09:45
שמוליק כתב:מדהים איך שכל קבוצה נראית בנוייה טוב יותר ממכבי. איזה כשלון קולוסאלי.
מאידך, אני מאוד שמח שמצאו את הש.ג: "...אכזבה מהירידה בכושרו של קיירי תומאס"
https://sports.walla.co.il/item/3494488
14 מרץ 2022, 10:04
14 מרץ 2022, 10:53
שמוליק כתב:מדהים איך שכל קבוצה נראית בנוייה טוב יותר ממכבי. איזה כשלון קולוסאלי.
14 מרץ 2022, 11:02
ankram כתב:שמוליק כתב:מדהים איך שכל קבוצה נראית בנוייה טוב יותר ממכבי. איזה כשלון קולוסאלי.
אף שחקן כדורסל לא יצליח במחראה הזאת , טיילר לא כזה רע , ותומאס לא כזה נגר , אבל כמו רוב השחקנים שמגיעים למכבי , הם קמלים , מאבדים את הביטחון ונראים כמו צואה , שהם לובשים את בגדי המועדון.
מכבי זה מועדון שכבר הרבה מאד שנים , מפרק קריירות של שחקנים ומאמנים , זאת אשכרה קבוצת היורוליג האחרונה , שהייתי מצטרף אליה לו הייתי שחקן זר , והקבוצה הישראלית האחרונה שהייתי בא אליה לו הייתי ישראלי , מסכן סורקין שהוא צריך לשרוף עונה קריטית בהתפתחות שלו , במחראה הזאת.